ελληνική μουσική
549 online   ·  210.186 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Οι Pet Shop Boys με δική τους δισκογραφική εταιρεία και νέο single!

Οι Pet Shop Boys έχουν πλέον την δική τους δισκογραφική εταιρεία με το όνομα x2 και μόλις κυκλοφόρησαν το κομμάτι Axis, που είναι το πρώτο single από την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά, Electric που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Οι Pet Shop Boys με δική τους δισκογραφική εταιρεία και νέο single!

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr / 939 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 01 Μαΐ 2013

Οι Pet Shop Boys ανακοίνωσαν ότι από δω και στο εξής θα κυκλοφορούν ότι νέο ετοιμάζουν συμπεριλαμβανομένου και του καινούργιου τους άλμπουμ με τίτλο Electric, κάτω από την επωνυμία της δικής τους δισκογραφικής εταιρείας που την ονομάζουν x2.

Σε μήνυμα που ανέρτησε αυτό το πολύ επιτυχημένο μουσικό δίδυμο ο Chris Lowe και ο Neil Tennant, χθες 30/4/2013 στην επίσημη ιστοσελίδα του, αναφέρεται συγκεκριμένα ότι:

"Το Electric (και όλες οι μελλοντικές δουλειές που θα κυκλοφορήσουμε) θα μπουν κάτω από την ομπρέλα της δικής μας δισκογραφικής εταιρείας μέσω της Kobalt Label Services. Η επωνυμία της εταιρείας είναι x2 (Times two). Μια ιδέα του Chris εμπνευσμένη από τα μαθηματικά. Ίσως αργότερα να κυκλοφορήσουμε και μουσική από άλλους καλλιτέχνες. Όλα είναι πιθανά. Neil x"


Το Electric θα είναι ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει εκτός της φίρμας Parlophone με την οποία οι Pet Shop Boys, συνεργάζονταν από το 1985, αλλά την άφησαν το 2013 για να προχωρήσουν σε συνεργασία με την Kobalt Label Services.

Ο νέος δίσκος, αναμένεται να βγει στην αγορά γύρω στις 15 Ιουλίου και χθες 30/4/2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Axis, το οποίο διατίθεται πλέον για online πώληση. Το συγκρότημα The West End Girls αποκάλυψε επίσης ότι το νέο άλμπουμ θα περιλαμβάνει συνολικά 8 καινούργια κομμάτια, ένα εκ των οποίων σε συνεργασία με τον Βρετανό ράπερ Example, και το κεντρικό κομμάτι του άλμπουμ του Bruce Springsteen track με τίτλο The Last to Die.

Οι τίτλοι των κομματιών που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ των Pet Shop Boys, Electric είναι:

1. Axis
2. Bolshy
3. Love is a Bourgeois Construct
4. Fluorescent
5. Inside a Dream
6. The Last to Die
7. Shouting in the Evening
8. Thursday (featuring Example)
9. Vocal

Πηγή: telegraph.co.uk


Tags
Εταιρίες:ParlophoneΚαλλιτέχνες:Bruce SpringsteenPet Shop BoysΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε