ελληνική μουσική
    458 online   ·  210.823 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ένα υπέροχο... Τρίο στο Σταυρό του Νότου

    Το "Τρίο" αποτελείται από μια πολύ ξεχωριστή ομάδα μουσικών που διασταυρώθηκαν στα μονοπάτια του ήχου που ακολουθούσαν μεμονωμένα και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Την Πέμπτη 16 Μαϊου στο Σταυρό του Νότου ετοίμασαν μια πολύ ιδιαίτερη μουσική βραδιά για σας.

    Ένα υπέροχο... Τρίο στο Σταυρό του Νότου

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 13 Μαΐ 2013

    Το «Τρίο» στον Σταυρό του Νότου +(plus)
    την Πέμπτη 16 Μαίου στις 22.30

    Είναι τρείς ''ετερόκλητοι'' μουσικοί που συναντήθηκαν περνώντας μέσα από διαφορετικά αλλά και  συγγενικά  μουσικά μονοπάτια.

    Νίκος Τατασόπουλος, γνωστός σολίστας και δάσκαλος της τέχνης του μπουζουκιού, εξαίρετος μουσικός, φημισμένος για τις μαγικές ''ακροβασίες'' του, γιός του μεγάλου λαϊκού συνθέτη και επίσης σολίστα Γιάννη Τατασόπουλου.

    Δημήτρης Μυστακίδης από τη Θεσσαλονίκη, εξαίρετος λαϊκός κιθαρίστας και τραγουδιστής με προσωπική δισκογραφία και συμμετοχές σε γνωστά και αγαπημένα μουσικά σχήματα (Λοξή Φάλαγγα, Νίκος Παπάζογλου, Θ. Παπακωσταντίνου, Χειμερινοί κολυμβητές κ.α), γνώστης  παραδοσιακών οργάνων (λαούτο) και δάσκαλος.

    Μαρία Κώτη, λαϊκή τραγουδίστρια με σπουδές βυζαντινής μουσικής και μουσική παιδεία που απέκτησε από την προσωπική της ενασχόληση με τη μουσική, γνωστή και από τους Χαίνηδες, αλλά και με  αρκετές συμπράξεις και συμμετοχές σε σχήματα λαϊκής, παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής (Σανάδες), σε δισκογραφία και εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

    Τρεις ιδιαίτεροι μουσικοί που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα αρκετά ξεχωριστό και διαφορετικό μουσικό Τρίο που επιλέγει και ερμηνεύει αγαπημένα διαχρονικά κομμάτια από την καρδιά τους, διατηρώντας παράλληλα ο καθένας το προσωπικό του ύφος, κάνοντάς τα να ηχούν πάντα επίκαιρα.

    Ένα υπέροχο... Τρίο στο Σταυρό του Νότου

    Σταυρός του Νότου +(plus)

    Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
    Τηλέφωνο Κρατήσεων : 210 9226975

    Πέμπτη 16 Μάη 2013

    Ώρα έναρξης : 22.30

    Είσοδος : 10 ευρώ με μπύρα / κρασί


    Tags
    Καλλιτέχνες:Νίκος Παπάζογλου



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε