ελληνική μουσική
375 online   ·  209.853 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Οι Muse θα παίξουν στην πρεμιέρα του “World War Z”

Το συγκρότημα θα δώσει συναυλία στις 2 Ιουνίου μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας World War Z.

Οι Muse θα παίξουν στην πρεμιέρα του “World War Z”

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr / 939 άρθρα στο MusicHeaven
Σάββατο 25 Μαΐ 2013

Οι Muse θα δώσουν παράσταση μπροστά σε ένα κοινό 15.000 ατόμων στο Λονδίνο, αμέσως μετά την πρεμιέρα του θρίλερ με τίτλο World War Z. Η εκδήλωση αυτή θα είναι χωρισμένη σε δύο ίσα μέρη την προβολή δηλαδή της ταινίας και την συναυλία των Muse.

Οι Muse θα παίξουν στην πρεμιέρα του “World War Z”


Στην ταινία υπάρχουν συνολικά 14 λεπτά από την μουσική του επιτυχημένου συγκροτήματος και ειδικά το κομμάτι Isolated System από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο The 2nd Law. H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Horse Guards Parade Ground στο St. James Park μετά την προβολή της ταινίας στο Leicester Square.

Ο Πρόεδρος του μουσικού τμήματος της Paramount Pictures, δήλωσε ότι η μουσική επένδυση των Muse έδωσε μια πολύ cool αισθητική και ακουστική στην ταινία. Αμέσως μετά το κλείσιμο της συνεργασίας τους έψαξαν να βρουν με ποιό τρόπο θα μπορούσαν να συνεργαστούν περαιτέρω με τους Muse ώστε να δημιουργήσουν ένα μεγάλο event. O Marc Beltrami συμπλήρωσε ότι αν και το soundtrack αναμένετε να κυκλοφορήσει η μουσική των Muse θα χρησιμοποιηθεί για όλα τα trailers και σε όλες τις πλατφόρμες.

Το World War Z, όπου πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt ενσαρκώνοντας τον κεντρικό ήρωα, κινείται γύρω από έναν επίσημο ερευνητής των Ηνωμένων Εθνών ενώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να δώσει τέλος σε μια πανδημία που απειλεί το ανθρώπινο είδος. Η ταινία θα διατεθεί στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου.

Πηγή: RollingStone.com


Tags
Καλλιτέχνες:MuseΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε