ελληνική μουσική
    846 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    H Beyonce και η Madonna σε φιλανθρωπική συναυλία στο Λονδίνο.

    Αυτό το Σάββατο μια μεγάλη συναυλία διοργανώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Το πρόγραμμα “Sound of Change” θα χρηματοδοτήσει μεγάλο αριθμό προγραμμάτων γυναίκες και πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής θα δηλώσουν το παρόν.

    H Beyonce και η Madonna σε φιλανθρωπική συναυλία στο Λονδίνο.

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 30 Μαΐ 2013

    Οι Pop stars Beyoncé και Madonna, συντάχθηκαν με τις ακτιβίστριες Gloria Steinem και Bishop Desmond Tutu για να μεταφέρουν σε εκατομμύρια αποδέκτες αυτό το σαββατοκύριακο το μήνυμα της υποστήριξης γυναικών σε μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στο Λονδίνο.

    H Beyonce και η Madonna σε φιλανθρωπική συναυλία στο Λονδίνο.

    Η Madonna θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια της διοργάνωσης αυτής και η Beyoncé θα στην ομάδα παρουσίασης των διαφόρων θεματικών του "The Sound of Change Live" μαζί με τους Florence and the Machine και Ellie Goulding. Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα γίνει αναμετάδοση της συναυλίας σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου. Επίσης θα γίνει και αναμετάδοση στο κανάλι NBC στην Αμερική στις 2 Ιουνίου.

    H Beyonce και η Madonna σε φιλανθρωπική συναυλία στο Λονδίνο.

    Η 4ωρη συναυλία με κεντρικό μήνυμα την καμπάνια Chime for Change που ξεκίνησε ο Gucci, σκοπό έχει να συγκεντρώσει χρήματα για διάφορα projects εκπαίδευσης, ιατρικής περίθαλψης και δικαιοσύνης που θα βοηθήσουν γυναίκες σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν σε ποιό project θέλουν να πάνε τα χρήματά τους και αυτό σύμφωνα με τους διοργανωτές γίνεται για πρώτη φορά.

    H Beyonce και η Madonna σε φιλανθρωπική συναυλία στο Λονδίνο.


    Η Madonna, δεν θα τραγουδήσει στην συναυλία αυτή, αλλά θα έχει το ρόλο της παρουσίασης μαζί με άλλους μουσικούς, ηθοποιούς, ακριβιστές και κινηματογραφικούς παραγωγούς από όλο τον κόσμο. “Το 60% των παιδιών παγκοσμίως που δεν πάει σχολείο είναι κορίτσια”, είπε η Madonna. "Τα δύο-τρίτα του αγράμματου πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο είναι γυναίκες. Δεν μπορώ να γίνω παθητικός αποδέκτης αυτής της κατάστασης. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και θα το αλλάξουμε."


    Πηγή: www.rollingstone.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:PopΚαλλιτέχνες:Ellie GouldingMadonna



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε