ελληνική μουσική
547 online   ·  209.834 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Μάρθα Μεναχέμ στο Θέατρο Χυτήριο

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με την τραγουδοποιό Μάρθα Μεναχέμ, την Μυρτώ Ναούμ και τον Ισίδωρο Πάτερο σας περιμένει στο Θέατρο Χυτήριο την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013.

Η Μάρθα Μεναχέμ στο Θέατρο Χυτήριο

Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni) / 122 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 05 Ιούν 2013

Παρασκευή 7 Ιουνίου @ Χυτήριο Theatre & Art Cafe

Μαζί της οι Μυρτώ Ναούμ & Ισίδωρος Πάτερος
Φιλική συμμετοχή : Άννα Μπουρμά, Τάκης Μπουρμάς (κιθάρα)

«'Ανεμος...καλοάνεμος »


Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με την τραγουδοποιό Μάρθα Μεναχέμ, την Μυρτώ Ναούμ και τον Ισίδωρο Πάτερο.
Τραγούδια, μελωδίες και ακούσματα, που αγαπήσαμε και αγαπάμε, όπως τα γνωρίσαμε στις πρώτες τους εκτελέσεις ή όπως τα ''πειράζουν ''οι εκλεκτοί μουσικοί της παράστασης : Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο) Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο) Παναγιώτης Ράπτης (πνευστά), Ισίδωρος Πάτερος (κιθάρα, ούτι, μάντολα) Χριστίνα Jackson (κρουστά).

Η Μάρθα Μεναχέμ στο Θέατρο Χυτήριο

Θα ακουστούν τραγούδια και μουσικές που αντικατοπτρίζουν την ξεχωριστή αισθητική και την εσωτερική δύναμη της δημιουργού, από τη «Μικρή Ελεγεία» την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Μάρθας Μεναχέμ, σε ποίηση -στίχους : Κ.Π. Καβάφη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Κώστα Τριπολίτη καθώς και καινούργιες συνθέσεις της σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, Ηλία Κατσούλη και Ζωής Παναγιωτοπούλου.


Η συνεργασία της Μάρθας Μεναχέμ με την Μυρτώ Ναούμ, μια καινούργια φωνή με ιδιαίτερα ηχοχρώματα και σπάνιες δυνατότητες, που μας τη σύστησε η Ελένη Βιτάλη στο «Κύτταρο» το 2010 και τον νέο ταλαντούχο ερμηνευτή και μουσικό Ισίδωρο Πάτερο, «υπόσχεται» να μας εκπλήξει ευχάριστα ως μια καινούργια μουσική πρόταση, με «ιδιαίτερο» άκουσμα, που υπηρετεί το πηγαίο και πολυσήμαντο ελληνικό τραγούδι.

Ιερά Οδός 44, Αθήνα

210 – 3412313
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με σαγκρία

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε