ελληνική μουσική
407 online   ·  208.403 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Μάρθα Μεναχέμ στο Θέατρο Χυτήριο

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με την τραγουδοποιό Μάρθα Μεναχέμ, την Μυρτώ Ναούμ και τον Ισίδωρο Πάτερο σας περιμένει στο Θέατρο Χυτήριο την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013.

Η Μάρθα Μεναχέμ στο Θέατρο Χυτήριο

Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)122 άρθρα στο MusicHeaven
Δημιουργία κι αναζήτηση. Διεύρυνση των μουσικών (κι όχι μόνο) οριζόντων, με σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Retromaniac, cinemaholic, joker, smoker, a midnight toker too (xP). Σε συνεχή προσπάθεια απόκτησης τίτλου σπουδών.  Βυζαντινή Μουσική: Loa...
Τετάρτη 05 Ιούν 2013

Παρασκευή 7 Ιουνίου @ Χυτήριο Theatre & Art Cafe

Μαζί της οι Μυρτώ Ναούμ & Ισίδωρος Πάτερος
Φιλική συμμετοχή : Άννα Μπουρμά, Τάκης Μπουρμάς (κιθάρα)

«'Ανεμος...καλοάνεμος »


Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με την τραγουδοποιό Μάρθα Μεναχέμ, την Μυρτώ Ναούμ και τον Ισίδωρο Πάτερο.
Τραγούδια, μελωδίες και ακούσματα, που αγαπήσαμε και αγαπάμε, όπως τα γνωρίσαμε στις πρώτες τους εκτελέσεις ή όπως τα ''πειράζουν ''οι εκλεκτοί μουσικοί της παράστασης : Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο) Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο) Παναγιώτης Ράπτης (πνευστά), Ισίδωρος Πάτερος (κιθάρα, ούτι, μάντολα) Χριστίνα Jackson (κρουστά).

Η Μάρθα Μεναχέμ στο Θέατρο Χυτήριο

Θα ακουστούν τραγούδια και μουσικές που αντικατοπτρίζουν την ξεχωριστή αισθητική και την εσωτερική δύναμη της δημιουργού, από τη «Μικρή Ελεγεία» την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Μάρθας Μεναχέμ, σε ποίηση -στίχους : Κ.Π. Καβάφη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Κώστα Τριπολίτη καθώς και καινούργιες συνθέσεις της σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, Ηλία Κατσούλη και Ζωής Παναγιωτοπούλου.


Η συνεργασία της Μάρθας Μεναχέμ με την Μυρτώ Ναούμ, μια καινούργια φωνή με ιδιαίτερα ηχοχρώματα και σπάνιες δυνατότητες, που μας τη σύστησε η Ελένη Βιτάλη στο «Κύτταρο» το 2010 και τον νέο ταλαντούχο ερμηνευτή και μουσικό Ισίδωρο Πάτερο, «υπόσχεται» να μας εκπλήξει ευχάριστα ως μια καινούργια μουσική πρόταση, με «ιδιαίτερο» άκουσμα, που υπηρετεί το πηγαίο και πολυσήμαντο ελληνικό τραγούδι.

Ιερά Οδός 44, Αθήνα

210 – 3412313
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με σαγκρία

σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΠρόσφατα σχόλια

Αυτά τα διάβασες;