ελληνική μουσική
235 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Μια μέρα για την Joan Jett στο Hollywood

Είναι σίγουρα μια μεγάλη κυρία της Rock μουσικής σκηνής. H Joan Jett επιλέχθηκε να είναι για αυτή τη χρονιά το τιμώμενο πρόσωπο στο Sunset Strip Music Festival (SSMF) που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles από 1 έως 3 Αυγούστου.

Μια μέρα για την Joan Jett στο Hollywood

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr / 939 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 12 Ιούν 2013

Αυτή τη χρονιά το τιμώμενο πρόσωπο στο Sunset Strip Music Festival (SSMF) που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles από 1 έως 3 Αυγούστου θα είναι η Joan Jett. 

Για την Jett έχει προγραμματιστεί ένα event αποκλειστικά για VIP την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο House of Blues Sunset και με τον τρόπο αυτό θα δωθεί και το εναρκτήριο σήμα του τριήμερου μουσικού φεστιβάλ.

Στο ειδικό αυτό event θα γίνει η παρουσίασή της όπου θα της απονεμηθεί το βραβείο“Elmer Valentine Award” και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ειδική γιορτή προς τιμήν της. Οι τυχεροί που θα παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ζωντανή συναυλία της Joan Jett & the Blackhearts. Τιμητική διάκριση όμως θα δεχτεί και από την πόλη του δυτικού Hollywood με την επίσημη καθιέρωση της 1ης Αυγούστου ως την Μέρα της Joan Jett.

Η Joan Jett δήλωσε σε συνέντευξή της ότι το Sunset Strip είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του Rock ‘n roll. Ποτέ δεν είχε σκεφτεί κατά την διάρκεια των χρόνων της τρέλας ότι θα μπορούσαν κάποτε να μετατραπούν σε μια τιμητική διάκριση, σε ένα τέτοιο βραβείο. Αισθάνεται μεγάλη τιμή γι' αυτό και της δίνει την έμνευση να συνεχίσει να δημιουργεί μουσική.

Μια μέρα για την Joan Jett στο Hollywood

Πηγές: en.wikipedia.org, 2gibson.com


Tags
Μουσικά Είδη:BluesRockΜουσική Γενικά:συνέντευξηΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε