ελληνική μουσική
275 online   ·  209.851 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Νέο βιβλίο:108 Κιθάρες διάσημων Rock Star

Mια υπέροχη συλλογή με τις κιθάρες διάσημων Rock star συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο 108 Rock Star Guitars της Lisa S. Johnson που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2013.

Νέο βιβλίο:108 Κιθάρες διάσημων Rock Star

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr / 939 άρθρα στο MusicHeaven
Κυριακή 16 Ιούν 2013

Η Lisa S. Johnson φωτογράφος και συγγραφέας θα εκδόσει ένα νέο βιβλίο τον Σεπτέμβριο του 2013.

Νέο βιβλίο:108 Κιθάρες διάσημων Rock Star

Είναι μια συλλογή με τον τίτλο 108 Rock Star Guitars – συμπεριλαμβάνει τα πορτραίτα από τις αγαπημένες κιθάρες των Les Paul, Eric Clapton, Keith Richards, Jimmy Page, Lou Reed, Carlos Santana, Bruce Springsteen, Nancy Wilson, Bonnie Raitt, Rick Nielsen, Slash, Jack White, Billy Gibbons, Ace Frehley και πολλών ακόμα.

Νέο βιβλίο:108 Κιθάρες διάσημων Rock Star


Για να ολοκληρώσει αυτή τη συλλογή η Johnson χρειάστηκε 17 χρόνια. O τελευταίος που προστέθηκε στη συλλογή αυτή ο Les Paul έγραψε το κομμάτι της παρουσίασης του το 2009. Η έκδοση αυτή είναι ένα συλλεκτικό καλλιτεχνικό βιβλίο 396 σελίδων, δεμένο με κόκκινο δερματόδετο εξώφυλλο και 300 φωτογραφίες από τις επιλεγμένες κιθάρες που παρουσιάζονται σε αυτό το ξεχωριστό έργο.

Νέο βιβλίο:108 Κιθάρες διάσημων Rock Star

Το 108 Rock Star Guitars κυκλοφορεί σε δύο μορφές την απλή και την ειδική συλλεκτική έκδοση που περιλαμβάνει επιπλέον ένα 16σέλιδο βιβλιαράκι που έχει τα στάδια της δημιουργίας του βιβλίου. Μέρος των εσόδων θα δωθούν στο Ίδρυμα Les Paul.

Νέο βιβλίο:108 Κιθάρες διάσημων Rock Star

Πηγή: 108Rockstarguitars.com, gibson.com


Tags
Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:Lou ReedBonnie RaittBruce SpringsteenEric ClaptonSantanaΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε