ελληνική μουσική
250 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Νέα κυκλοφορία: η Πόπη Αστεριάδη με τους Soul Destiny

Η ιέρεια του Νέου Κύματος Πόπη Αστεριάδη επιστρέφει δισκογραφικά με μια συνεργασία-έκπληξη με τους Soul DESTINY. 

Νέα κυκλοφορία: η Πόπη Αστεριάδη με τους Soul Destiny

Γράφει το μέλος kasos / 4 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 19 Ιούν 2013

Όταν το hip hop συναντά το Νέο Κύμα…!

H Fm records παρουσιάζει τo μελοδραματικό hip hop σχήμα Soul destiny με την ιέρεια του Νέου Κύματος Πόπη Αστεριάδη σε μια μοναδική συνεργασία με τίτλο Αλισάχνη.

Νέα κυκλοφορία: η Πόπη Αστεριάδη με τους Soul Destiny

Οι Soul DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από άλλα γκρουπ. Tο 2013 το σχήμα αποτελείται από 2 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο και τον Ιωσήφ Λιάκο. Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματική ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της χιπ -χοπ μουσικής.

Νέα κυκλοφορία: η Πόπη Αστεριάδη με τους Soul Destiny

Εκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσιάζουν εδώ και 14 χρόνια την Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο ΘΗΒΑ 97.5, έκαναν παραγωγή στην συλλογή «97.5 freguences», και στην συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν το βιβλίο για το ελληνικό χιπ-χοπ με τίτλο «ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ» που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

Επίσης δουλεύουν το project “Αλισάχνη” με συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών, κυρίως από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού, όπου συμμετέχουν η Καλλιόπη Βασίλειου και η Αρετή Κόκκινου.

Το Νέο κύμα παίζει τον ρόλο του στο project αφού συμμετέχουν ονόματα όπως η μοναδική Πόπη Αστεριάδη.


Μέσα στον Ιούνιο κυκλοφόρησαν το EP τους από την FM RECORDS, με τίτλο "ΑΛΙΣΑΧΝΗ" και το πλήρες 'Aλμπουμ τους πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου του 2013, με τίτλο "σε αυτή την γη που η σιωπή δακρύζει". Επίσης στην τελικη μορφή του άλμπουμ υπάρχουν επανεκτέλεσεις του Γιάννη Πουλόπουλου, Καίτης Χωματά, Μιχάλη Βιολάρη.

Νέα κυκλοφορία: η Πόπη Αστεριάδη με τους Soul Destiny


Tags
Μουσικά Είδη:Hip-HopSoulΚαλλιτέχνες:Πόπη ΑστεριάδηΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε