ελληνική μουσική
333 online   ·  210.186 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Video clip από τον ιδρυτή των Ένα Βήμα Μπροστά

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου video clip του Angeleye’s Project, του πρώτου προσωπικού δίσκου του Άγι Αγγελομάτη, για το κομμάτι «I am the day». Ας το δούμε!

Video clip από τον ιδρυτή των Ένα Βήμα Μπροστά

Παρασκευή 27 Δεκ 2013

Ύστερα από 6 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, ο Άγις Αγγελομάτης, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του ελληνόφωνου συγκροτήματος «Ένα Βήμα Μπροστά» (1bm), δημιούργησε το πρώτο αγγλόφωνο άλμπουμ του, που αποτελείται από τραγούδια που γραφτήκαν για 4 αγαπημένα του πρόσωπα σε στιγμές πότε ευχάριστες, πότε δύσκολες μα κυρίως ανθρώπινες.

Ο δίσκος αφιερώνεται σε αυτά τα πρόσωπα, που κοσμούν το εξώφυλλο του, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο: “For you” και απαρτίζεται από οκτώ τραγούδια που το καθένα αποτελεί και μία αληθινή ιστορία. White music με country στοιχεία και επιρροές από αγαπημένες μπάντες, συνδυάζονται με στίχο μάλλον ερωτικό και εύκολο, που όμως γράφτηκε αυθόρμητα ύστερα από συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές του δημιουργού.

Τα κομμάτια του δίσκου ερμηνεύει η Αλκμήνη Χατζηνάσιου, ανιψιά του γνωστού συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου.

Αυτή την περίοδο, ο Άγις και η Αλκμήνη εμφανίζονται σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδος παρέα με τους μουσικούς George Garvin και Δαβίδ Μπρομοίρα.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την FM Records και είναι διαθέσιμος στα itunes.com, στο amazon.com, καθώς και σε όλα τα μουσικά καταστήματα της Ελλάδος.

www.angeleyesproject.com

Facebook profile
σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε