ελληνική μουσική
    747 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Τα βιβλία των νικητών του 3ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του MusicHeaven

    Σημείωμα από τις Εκδόσεις Cambia.

    Τα βιβλία των νικητών του 3ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του MusicHeaven

    Γράφει ο Χρύσα Οικονομάκη (XrysaOikonomaki)
    56 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 04 Ιαν 2014

    Ήμασταν εκεί, στο live του MusicHeaven, για να παρακολουθήσουμε 12 από τα μουσικά σχήματα που λάβανε μέρος στον 3ο Διαγωνισμό Τραγουδιού.

    Ήταν ένα live, με εξαιρετικούς μουσικούς και ερμηνευτές.

    Αν και διακρίθηκαν οι τρεις πρώτοι που το κοινό τους ψήφισε περισσότερο, σίγουρα η μάχη για τις 3 πρώτες θέσεις πρέπει να ήταν πολύ δύσκολη καθώς πολλά από τα σχήματα που ακούσαμε είχαν όλα τα φόντα για να πάρουν την πρωτιά. Με δικό τους προσωπικό ύφος, με όμορφες ενορχηστρώσεις και δυνατό στίχο, με εξαιρετικές ερμηνείες, ενώ φαινόταν καθαρά ότι πίσω από αυτό που ακούγαμε κάποιος είχε δουλέψει σκληρά και είχε πραγματικά κάτι να πει με τη μουσική του.

    Είναι η πρώτη φορά που οι Εκδόσεις Cambia μπήκαν ως χορηγοί σε αυτό το διαγωνισμό που το MusicHeaven διοργανώνει τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε κάθε αντίστοιχο διαγωνισμό να υποστηρίζουμε με τον τρόπο μας τους νέους τραγουδοποιούς.

    Στο διαγωνισμό αυτό, εκδώσαμε e-books με τα τραγούδια των διακριθέντων σε μεταγραφή για πιάνο, φωνή και κιθάρα.

    12 τραγούδια του Μιχάλη Κλεάνθη σε ένα e-book με τίτλο «Λέω Λόγια», 4 τραγούδια του Γιάννη Χούλη με τίτλο e-book “Μαστίχα Μύρισα» και 10 τραγούδια του Γιώργου Γελαράκη με τίτλο e-book «Ονειροποιός». Οι τίτλοι και τα εξώφυλλα των e-book αντιστοιχούν στα ομώνυμα cd  που κυκλοφορούν πλέον και για τα τρία συγκροτήματα από την FM RECORDS.

    Τα βιβλία των νικητών του 3ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του MusicHeaven
    Τα βιβλία των νικητών του 3ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του MusicHeaven
    Τα βιβλία των νικητών του 3ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του MusicHeaven

    Τα e-book περιέχουν τις παρτιτούρες των τραγουδιών σε μεταγραφή για πιάνο, φωνή και κιθάρα και είναι προσεγγίσιμα για όσους έχουν μια μέση μουσική εκπαίδευση. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να προσελκύσουμε τους μουσικούς να ασχοληθούν με νέα ακούσματα και να γνωρίσουν τους νέους έλληνες μουσουργούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Το MusicHeaven δίνει την ευκαιρία σε νέους μουσουργούς να ακουστεί η δουλειά τους και να δοκιμαστεί από το κοινό του, ένα κοινό που φαίνεται να είναι ανοιχτό σε νέα ακούσματα και πρωτότυπες προτάσεις. Ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και εμείς να είμαστε εκεί και να στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους.

    Ο Εκδότης: Αναστάσιος Κλήνης

    Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Χρυσάνθη Οικονομάκη

    Website Εκδόσεων Cambia


    Tags
    Καλλιτέχνες:ΑναστάσιοςΜουσικά Όργανα:κιθάραΜουσική Εκπαίδευση:παρτιτούρες



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #28331   /   07.01.2014, 21:16   /   Αναφορά

    Εκ μέρους του Γιάννη Χούλη και του Βασίλη Γκίκα θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική χορηγία της Cambia Editions και για την ευκαιρία που μας έδωσε να προβάλλουμε την δουλειά μας ευρύτερα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κύριο Κλήνη και την Χρύσα για την πολύπλευρη υποστήριξη που μας παρέχουν!

    #28343   /   12.01.2014, 11:08

    Πολύ όμορφα !


    Μπράβο στην εκδοτική για την κίνηση αυτή κι ένα μπράβο ακόμα στους καλλιτέχνες δημιουργούς που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις.... αλλά και σε αυτούς που έμειναν στα μετάπισθεν και είναι αρκετοί !


    Μπράβο και στο χεβεν .... κι επειδή το μπράβο δεν χρεώνεται μην κάνουμε τσιγκουνιές :)


    ΜΠΡΑΒΟ και στα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο ν'ακούσουν 400 τοσα τραγούδια για να δώσουν την προσωπική τους προτίμηση στο καθένα ...χωρίς αυτά δεν θα είχαμε αποτέλεσμα ! Μπράβο και σε αυτούς που απο έναν απλό και άχρωμο διαγωνισμό τραγουδιού τον έκαναν γιορτή με μετατροπέα την αγάπη τους γι αυτόν !!!



    #28794   /   13.07.2014, 12:47   /   Αναφορά

    Η Ερωφίλη , η Σοφία κι εγώ, Ευχαριστούμε  την Χρυσάνθη Οικονομάκη , τις Εκδόσεις Cambia και το ΜΗ για όσα καλά προέκυψαν απ' τον διαγωνισμό τραγουδιού !!!