ελληνική μουσική
396 online   ·  210.213 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Οι θρυλικοί Misfits εντυπωσίασαν! (videos)

Το θρυλικό συγκρότημα, φρόντισε να μας εντυπωσιάσει!

Οι θρυλικοί Misfits εντυπωσίασαν! (videos)

Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni) / 122 άρθρα στο MusicHeaven
Δευτέρα 12 Μαΐ 2014

Για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα το συγκρότημα, που έχει εμπνεύσει τόσο κόσμο στην Punk κι όχι μόνο σκηνή.

Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως δεν υπήρχε opening act από κάποιο συγκρότημα, όπως συνηθίζεται, και το γεγονός ότι παίζανε τρεις ώρες ασταμάτητα! Μας δείξανε πως όντως είναι οι προπάτορες του είδους τους και σαφώς γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουνε.

Το Fuzz ξεχύλιζε από κόσμο. Υπήρχαν άτομα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έφηβοι, παλιοί ροκάδες κλπ. Όλοι συμμετείχαν, το απολαύσανε, το νιώσανε. Το crew τους ήταν απίστευτα οργανωμένο κι όλα ήταν στημένα με επαγγελματισμό. Για παράδειγμα, όταν έσπασαν χορδές σε μπάσο και κιθάρα, η αλλαγή έγινε σε δευτερόλεπτα.

Ίσως να ήταν μεγάλος σχετικά ο χώρος για ένα τέτοιο είδος μουσικής και δεν το λέμε από άποψη χωρητικότητας, αλλά ήχου. Το Punk το απολαμβάνεις καλύτερα σε μικρούς χώρους, αλλιώς γίνεται "θόρυβος". Ακούσαμε γύρω στα σαράντα τραγούδια, από τον πρώτο δίσκο τους ως τον τελευταίο. Μπορείς να καταλάβεις την επιτυχία μιας συναυλίας κι από τον κόσμο που τα έδωσε όλα στο pit!

Δεν υπήρχαν μεγάλες παύσεις ανάμεσα στα τραγούδια για σχόλια (έως καθόλου) κι αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μουσικούς αυτής της ηλικίας. Φαντάζομαι πως κανένας δε μετάνοιωσε τα λεφτά που έδωσε, διότι επρόκειτο για μια μοναδική κι ανεπανάληπτη εμπειρία, όχι μόνο ένα show!
Στα θετικά της συναυλίας και ο επαγγελματισμός της διοργάνωσης, εξαιρετικά σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Απροσδόκητος σεβασμός της παραγωγής προς το κοινό.

Ξεκάθαρα αυτά που μας μείνανε από το live: εντυπωσιακό, φοβερή ποιότητα κοινού, ανυπομονησία για την επόμενη συναυλία!

Πάρτε μία γεύση από την είσοδό τους:


Tags
Μουσικά Είδη:PunkΜουσικά Όργανα:κιθάρα


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#28618   /   12.05.2014, 22:34   /   Αναφορά

Τι να πω, σίγουρα οι απόψεις μας είναι διαφορετικές. Θεωρώ ότι ο ήχος ήταν χάλια, η μπάντα βαριόταν και ο Only ήθελε να το παίξει rockstar. O Cadena έκανε μία αποτυχημένη προσπάθεια να μας θυμίσει ότι ήταν μέλος των Black Flag και με το Misfits βάψιμο έμοιαζε σαν κιθαρίστας σε black metal μπάντα... Ο κόσμος ήταν μπερδεμένος και ανήλικα ενθουσιασμένος...