ελληνική μουσική
    901 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Μια Μέρα Φωτεινή - ένα διαφορετικό video clip

    Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο video clip του Infinik. Είναι ένα πρωτότυπο animation από αυτά που δεν έχουμε συνηθίσει. Μυστηριακό και γεμάτο συμβολισμούς.

    Μια Μέρα Φωτεινή - ένα διαφορετικό video clip

    Γράφει το μέλος apotakato
    2 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 19 Μαΐ 2014

    Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο video clip του Infinik, για το "Μια Μέρα Φωτεινή". Το κομμάτι αυτό συμπεριλαμβάνεται στο "Σάρκα και Οστά" και είναι ένα από τα πιο μυστηριακά του δίσκου, με πληθώρα παραλληλισμών και συμβολισμών.

    Κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε το κλιπ του να είναι ένα από τα πιο μοναδικά που έχουν δημιουργηθεί για τα δεδομένα του ελληνικού hip hop. Μακριά από κλισέ και εύκολους δρόμους για την ανάδειξή του.

    Infinik- Μια Μέρα Φωτεινή (official animation clip):

    Το συγκεκριμένο animation clip είναι λιτό και δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει, αλλά να καινοτομήσει.Δεν προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του θεατή με ψεύτικη "χρυσόσκονη" αλλά εστιάζει σε εκφράσεις συναισθημάτων και αφήνει τον θεατή να παρακολουθήσει τους στίχους. Ψάχνοντας δρόμους με προσωπικότητα, μακριά από τις wanna be υπερπαραγωγές των εταιριών σήμερα, το αποτέλεσμα είναι ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Όπως και το hip hop, έτσι και το clip χρειάστηκε απλά μουσική και μολύβι.

    Μια Μέρα Φωτεινή - ένα διαφορετικό video clip

    Το έργο ανήκει στον Nil (http://nixnil.com). Χρησιμοποιήθηκε η τεχνική του "rotoscoping". Δηλαδή πάνω στο υλικό του βίντεο ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει πάνω στα καρέ, ένα προς ένα. Με μικρές πινελιές από σχέδια που ο Nil εμπνεύστηκε από τους στίχους του "Μια Μέρα Φωτεινή", το βίντεο σας προκαλεί να ανακαλύψετε όλους τους παραλληλισμούς που κρύβουν οι στίχοι του Infinik.

    Το "Σάρκα και Οστά" στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το "Μια Μέρα Φωτεινή" μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το site της E'n'D productions (πατήστε ΕΔΩ). Κυκλοφορούν και αντίτυπα του cd.

    Promo clip για το "Σάρκα και Οστά" από την Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewz


    Περισσότερες πληροφορίες:

    http://www.infinik.wordpress.com 
    http://www.endproductions.gr 
    http://www.facebook.com/infinik

    Μια Μέρα Φωτεινή - ένα διαφορετικό video clip





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε