ελληνική μουσική
408 online   ·  209.840 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > ΜusicHeaven Comedy

Διαγωνισμός Τραγουδιού: Επιστολή από την κα Μαγδαληνή Ντούβρα

Ζητώ συγγνώμη για τον έντονο λυρισμό της περιγραφής μου αλλά το πηγαίο και πολυεπίπεδο ταλέντο, δεν είναι δυνατόν να περιοριστεί ούτε σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης. Καταβάλλω υπεράνθρωπη προσπάθεια για να σας γράψω τούτο το γράμμα καθώς με κάθε λέξη, ξαναζω εκείνες τις ΜΑΥΡΕΣ στιγμές.

Διαγωνισμός Τραγουδιού: Επιστολή από την κα Μαγδαληνή Ντούβρα

Γράφει η Χρυσάννα Σαράντου (Chrysanna) / 1 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 20 Μαΐ 2015

Αγαπητέ Admin,

Ονομάζομαι Μαγδαληνή Ντούβρα και συμμετέχω στον διαγωνισμό της σελίδας σας με το τραγούδι «Η ανάμνηση σου τρύπωσε σαν τραμοντάνα απ’ τα παραθυρόφυλλα μου.»
Ανήκει στην κατηγορία Μελοποιημένη Ποίηση. Στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση, επιμέλεια ήχου, παραγωγή, φωνητικά, δεύτερες φωνές, Ερμηνεία και προώθηση, ανήκουν στην Μαγδαληνή Ντούβρα. Αυτό το τραγούδι όπως καταλαβαίνετε είναι ΕΓΩ!

Πριν απ’ όλα θέλω να σας ευχηθώ πολλά συγχαρητήρια για την ευκαιρία που δίνετε σ’ αυτά τα νέα παιδιά τα οποία προσπαθούν να χαράξουν το δικό τους δύσκολο μονοπάτι σε μία κοινωνία η οποία στοχοποιεί και περιθωριοποιεί καθετί ξεχωριστό! Ο λόγος που αποφάσισα να σας τιμήσω με την συμμετοχή μου δεν ήταν η νίκη. Ήταν η ψυχική ανάγκη να μεταλαμπαδεύσω την εμπειρία μου σαν Άνθρωπος αλλά και σαν Καλλιτέχνης στην νεότερη γενιά. Να βιώσουν την τερατώδη εμπειρία να συνυπάρξουν με έναν άνθρωπο της δικής μου εμβέλειας αλλά και να έρθουν σ’ επαφή με την δημιουργική πλευρά της ήττας, όταν με το καλό θα έβγαιναν τ’ αποτελέσματα. Αυτή την απαράμιλλη γνώση στερήσατε απ’ τους συμμετέχοντες με την συμπεριφορά σας.

Το πρώτο ατόπημα στο οποίο υποπέσατε ήταν η δημιουργία των ομίλων, όπως τους έχετε ονομάσει. Περίμενα, όπως είναι απόλυτα λογικό, να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό group για τα τραγούδια που προέρχονται από Καλλιτέχνες του δικού μου μεγέθους το οποίο βεβαίως θα ήταν και το εναρκτήριο του διαγωνισμού. Όταν κάνατε την ανακοίνωση περί των 8 ομίλων - χωρίς ΚΑΜΙΑ διαφοροποίηση - ήταν μια στιγμή σοκαριστική για εμένα. Φίλοι και συγγενείς που ήταν παρόντες, προσπάθησαν να με στηρίξουν με κάθε τρόπο και να με αποτρέψουν απ’ το να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ναι, είχα ανάγκη να μου δοθεί μια εξήγηση. Ως καλοπαροαίρετος άνθρωπος ήμουν σίγουρη ότι δεν είχατε αντιληφθεί τι κάνατε. Όταν,  με περίσσιο θράσος και χωρίς καθόλου ταπεινότητα μου απαντήσατε «Αυτοί είναι οι όροι του Διαγωνισμού», ένιωσα την πίστη μου στην ζωή να κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Βυθίστηκα στα πιο σκοτεινά υπόγεια της ανθρώπινης ύπαρξης και σαν να άκουσα μια φωνή να μου λέει «ΜΠΟΡΕΙΣ! Είσαι πιο δυνατή απ’ αυτό»

Ζητώ συγγνώμη για τον έντονο λυρισμό της περιγραφής μου αλλά το πηγαίο και πολυεπίπεδο ταλέντο, δεν είναι δυνατόν να περιοριστεί ούτε σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης. Καταβάλλω υπεράνθρωπη προσπάθεια για να σας γράψω τούτο το γράμμα καθώς με κάθε λέξη, ξαναζω εκείνες τις ΜΑΥΡΕΣ στιγμές.

Μάλιστα, κύριε Admin. Αποδείχτηκε ότι ΕΙΜΑΙ πιο δυνατή. Χρειάστηκαν μόλις δύο 24ωρα ξεκούρασης και ήπιας θεραπευτικής αγωγής, για να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Η επόμενη μέρα με βρήκε πιο λυσσασμένη από ποτέ. Αποφάσισα να παλέψω για ν’ αναγνωριστει το ΔΙΚΑΙΟ μου και για να μάθω σ’ αυτά τα νέα παιδιά ότι δεν πρέπει να στέκουν με τρόμο απέναντι στην σύγχρονη λαίλαπα αχαριστίας που επικρατεί παντού.

Αναρωτηθήκατε ποτέ κύριε Admin με ποια μιλάτε; Ψάξατε ποτέ να μάθετε ποιά είναι Η Μαγδαληνή Ντρούβρα;

ΕΙΜΑΙ ταπεινός άνθρωπος και δεν μ’ αρέσει να περιαυτολογώ αλλά οφείλω να σας ανοίξω τα μάτια. Ίσως βαθιά μέσα σας υπάρχει ένα αμόλυντο κομμάτι το οποίο θα σας κάνει να ντραπείτε για την συμπεριφορά σας.

Έχω γράψει 4.235 τραγούδια και 7830 ποιήματα εκ των οποίων τα 25 έχουν εκδοθεί. Όχι γιατί δεν μου ζήτησαν και τα υπόλοιπα αλλά γιατί δεν ήθελα ποτέ να εμπορευματοποιήσω το ταλέντο μου.

Ήμουν μόλις 17 ετών όταν ανέλαβα το πρώτο μου λειτούργημα ως καθηγήτρια μουσικής. Ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν ο πάτερ Αντώνιος στην ενορία του Ταξιάρχη στην Μεταμόρφωση – άνθρωπος Άγιος και φωτισμένος – μου είπε με μάτια γεμάτα δάκρυα: «Μαγδαληνή, μόνο εσύ μπορείς! Θέλω σ’ έναν μήνα η παπαδιά να μπορεί να τραγουδάει με την χορωδία του Ναού μας.» Σε λιγότερο από 27 μέρες η παπαδιά πρωτοστατούσε στην χορωδία και πλήθος πιστών ερχόταν απ’ τους γειτονικούς δήμους για να παρακολουθήσουν την Θεία Μελωδία.

Στα 23 μου, όχι μόνο συμμετείχα στην γιορτή κρασιού της Νέας Αγχιάλου αλλά ανέλαβα ολόκληρο το καλλιτεχνικό κομμάτι της Παγκόσμιας αυτής γιορτής. Τραγουδούσα ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ επί 7,5 ώρες και μόνο όταν μου ζήτησαν να σταματήσω, άφησα με σεβασμό το μικρόφωνο και πήγα να ξεκουραστώ.

Από τα 27 μου κύριε Admin, μέχρι και σήμερα, είμαι υπεύθυνη για τα σεμινάρια φωνητικής του δήμου Νέας Ιωνίας γι’ ανέργους και υπερήλικες που δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας. Ναι, σωστά διαβάσατε!
Υ π ε ύ θ υ ν η   φ ω ν η τ ι κ ή ς ! ! !

Ντραπήκατε καθόλου ΚΥΡΙΕ Admin ή όχι ακόμα;

Θα σας δώσω λίγο χρόνο να επεξεργαστείτε τα όσα σας γράφω καθώς το εύθραυστο της υγείας μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω. Είμαι σίγουρη ότι αύριο το πρωί θα λάβω απάντηση σας στην οποία θα μου ζητάτε συγγνώμη και σας ενημερώνω εκ των προτέρων ότι  θα σας συυγχωρέσω. Αν όχι, θα ολοκληρώσω την προσπάθεια αποκατάστασης της κατάφωρης αυτής αδικίας και υπενθυμίζω... όχι για εμένα αλλά γι’ αυτά τα νέα παιδιά!

(To be continued…)

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#29176   /   20.05.2015, 12:24   /   Αναφορά
Κυρία Ντούβρα, δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που σκοντάφτω πάλι επάνω σας!!!! Ως κάτοικος Ν.Μεσήμβριας -δύο μόλις χιλιόμετρα δίπλα στην Ν. Αγχίαλο που γίνεται η Παγκοσμίου φήμης Γιορτή Κρασιού κάθε Σεπτέμβρη- είχα την ευλογία να είμαι παρούσα εκείνη την ανεπανάληπτη βραδιά που μαζί με τον οίνο ευφράνατε και ανυψώσατε τις ψυχές μας στα ουράνια!!!! Εκτοτε η γιορτή πάει κατά διαόλου γιατί αντιλαμβάνεστε οτι μετά το δικό σας τέλειο αδύνατον να βρεθεί καλλίτερο ή έστω ισάξιο, οπότε καταλαβαίνετε. Άθελά σας καταστρέψατε μια εκδήλωση που έχει ρίζες απ΄τις αρχές του αιώνα, αλλά στις γιορτές που ακολούθησαν ποιός να συγκριθεί μαζί σου και πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σχοινιά? το αποδεχθήκαμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής με κατανόηση και συμφωνήσαμε με το πόρισμα του Προέδρου της Κοινότητας οτι μερικοί άνθρωποι είναι καταδικασμένοι να είναι τέλειοι και αναντικατάστατοι. Γνωρίζω από πρώτο χέρι οτι η έμφυτη σεμνότητά που διαθέτετε δεν σας επέτρεψε να συμμετάσχετε ξανά στην Γιορτή και να υποστείτε την βάσανο των θερμών εκδηλώσεων που, μεταξύ μας, κάποιοι το παράκαναν και ξέφυγαν απ΄τα όρια ειδικά όταν μαζί με τα λουλούδια πέταγαν και τα τελάρα του θερμοκηπίου...αλλά, τι να πει κανείς, και πώς να τιθασεύσει τον ενθουσιαμό!!!!
Ενδιαφέρθηκα πολλές φορές να μάθω αν εμφανίζεστε κάπου, αλλά οι πληφορίες από τους Τimes φρέναραν την αισιοδοξία μου, διότι πληροφορήθηκα οτι διάγατε εκ πεποιθήσεως βίο μονήρη ασχολούμενη με την ολοκλήρωση του 4831ενός ποιήματός σας που θα είναι και η κορωνίς των δημιουργημάτων σας!!!!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου που σας "ξανασυναντώ" στην κοινότητα του Musicheaven και πόσο συμφωνώ και συμπάσχω μαζί σας για την επιπόλαιη συμπεριφορά του Admin που σας καταχώρισε μαζί με τον όχλο :( :(
Υπομονή και κουράγιο κ. Ντούβρα μου, με όλη την ταπεινότητα που διαθέτετε πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχθείτε ότι εσείς είστε μονάδα... μια ασύλληπτου μεγέθους μονάδα!!!!
#29177   /   20.05.2015, 13:39   /   Αναφορά
“Hot chili peppers in the blistering sun
Dust on my face and my cape
Me and Magdalena on the run
I think this time we shall escape.

Sold my guitar to the baker’s son
For a few crumbs and a place to hide
But I can get another one
And I ’ll play for Magdalena as we ride.

No Ilores, mi querida, Dios nos vigila
Soon the horse will take us to Durango
Agarrame, mi vida, Soon the desert will be gone
Soon you will be dancing the fandango”

Γλυκιά μου Μάγδα…
Έχω να ακούσω για σένα, από τότε που ο Bob σου έγραψε και σου αφιέρωσε το “Romance in Durango” και ευτυχώς –θα ‘λεγα- που βρέθηκε κι αυτό το παιδί διαφορετικά, μόνο το Google θα είχα για να μαθαίνω νέα σου. Για να είμαι ειλικρινής, η φωνή στο τραγούδι με το οποίο συμμετέχεις, κάτι μου θύμισε, αλλά έπειτα πάλι είπα στον εαυτό μου:

“Σιγά μη μας κάνει η Μάγδα την τιμή να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.”

Στεναχωριέμαι που διαβάζω ότι σοκαρίστηκες και σου πήρε δύο 24ωρα για να συνέλθεις, αλλά -στην περίπτωση που συμβεί ξανά- έχε σε παρακαλώ υπόψη σου τα αναβράζοντα χάπια Antidouvrosockextrathemallxeforapid (σε 3 & 8mg, ανάλογα με την ένταση του προβλήματος, διαλέγεις).

Για τα σεμινάρια της φωνητικής που γίνονται στη Νέα Ιωνία, μαθαίνω πολύ συχνά από τον δήμαρχο που τυχαίνει να είναι παιδικός μου φίλος. Δεν μου ανέφερε όμως ποτέ το όνομά σου και δεν ήξερα ότι ο Ηρακλής μου μιλάει τόσο καιρό για σένα.

Είσαι βέβαια ένα παλιοκόριτσο και σου το λέω έτσι στα ίσια, διότι θα έπρεπε να με έχεις ειδοποιήσει για τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό. Θα σε είχα βγάλει πρώτη βρε χρυσό μου τώρα. 380 φίλοι στο MusicHeaven και 3.500 στο FB τι τους έχω; Για μόστρα;
#29178   /   20.05.2015, 14:39   /   Αναφορά
Αγαπητή Μαγδαληνή, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανες. Εσύ με το τεράστιο ταλέντο που σε προίκισε ο δημιουργός των πάντων να καταπέσεις σε έναν τιποτένιο διαγωνισμό. Αφού έχεις καταφέρει τόσα πολλά στη ζωή σου, τι το θέλεις το έντεχνο; Καλά είσαι βολεμένη στη κορυφή του βουνού. Άσε, λοιπόν, τα νέα παιδιά να ανέβουν και αυτά ένα σκαλοπάτι. Το ταλέντο σου είναι αδιαμφισβήτητο και είναι κρίμα να το χαραμίζεις σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν με τη πρώτη ματιά ο μοναδικός πολυτάλαντος άνθρωπος στην Ελλάδα, Κύπρο και όπου αλλού ανθούν οι τέχνες. Με εκτίμηση, Ε.Σ.
#29179   /   20.05.2015, 14:50   /   Αναφορά
Γουϊ ντόντ γκόου γκούντ,μού φαίνεται.....

Πάντως η παπαδιά πρέπει να έγινε φωνάρα με τέτοια δασκάλα.

ΥΓ.Το φάρμακο που σάς προτείνει ο Orfeus,κυρία Ντούβρα,κυκλοφορεί και σε κολπικά υπόθετα,που ώς γνωστόν έχουν ταχύτερη δράση.....
#29180   /   20.05.2015, 17:11   /   Αναφορά
Aργά ή γρήγορα ο Αντμιν θα συνειδητοποιήσει τι "διαμάντι" έχασε. Ντροπή και αίσχος.Ένα τόσο ταπεινό και πολυτάλαντο αστέρι σπάνια κάνει την εμφάνισή του σε τέτοιους διαγωνισμούς, ενισχύοντας το κύρος τους. Αλλά τι να πει κανείς για το επίπεδο εδώ μέσα. Θλίβομαι. Θλίβομαι πραγματικά.Με αφορμή την παραπάνω επιστολή, ανακοινώνω δημόσια, επηρεασμένη βαθύτατα πλέον και συγκινημένη, ότι αποφάσισα να ασχοληθώ με την ποίηση.Το πρώτο μου ποίημα θα έχει τίτλο λατινικό. O tempora o mores.Θα είναι μία ενδελεχής αποτίμηση της περιφρόνησης της ταπεινότητας μέσα στην άκαμπτη και ακανόνιστη πραγματικότητα της κοινοφελούς κομπορημοσύνης, που δεν αντιλαμβάνεται ο καθείς με την αταξική και συνάμα άβασταχτη λογική του νου που ισοπεδώνει και τοποθετεί μεταξύ ίσων , εξέχουσες μορφές που παλεύουν να φωτίσουν τη λήθη σε ένα απροσδιόριστο γίγνεσθαι ..που μόνο ποιητές αληθινοί και καθάριοι καταλαβαίνουν. Κυρία Μαγδαληνή μου.Είμαι μαζί σας.Θέλω να με διαβεβαιώσετε ωστόσο ότι αυτό το Σάββατο δε θα δείτε Eurovision. Αν το κάνετε θα χάσω την εκτίμησή μου προς το υπέροχο πρόσωπό σας που δυστυχώς ο απλός ο κόσμος,δε δύναται να εκτιμήσει όπως αρμόζει. Ντροπή λοιπόν στον Αντμίν. Λευτεριά στους απαξιωμένους και τεράστιους εν ζωή ποιητές.Και σε μένα φυσικά(θεωρώ ..και μιλώ πάντα με ταπεινότητα όπως μου πρέπει-ότι ανήκω και εγώ σε αυτούς.Έχω άλλωστε διαβάσει και 5.000 βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας..χρωστώντας βεβαίως τα πάντα..στο φίλτατο καθηγητή μου , κύριο Ζουράρι.)
#29182   /   20.05.2015, 21:35   /   Αναφορά
Επανερχόμενος μετά την απογευματινήν μου ενστάλαξιν έχω να προσθέσω ότι ρώτησα σού λέω κι'έμαθα,η παπαδιά είχε ισχνή κι'αδύναμη φωνή επειδή ήταν σιγανοπαπαδιά κι'έτσι ο άθλος σας,κυρία Ντούβρα μου,να την κάνετε φωνάρα εσείς η ψωνάρα,ήταν Ηράκλειος-άλλωστε και το Νέο Ηράκλειο κοντά στην Μεταμόρφωση είναι,μιά στάση δρόμος με τον προαστιακό.Είμαι πάντως περίεργος να μάθω σε τί σάς αδίκησε ο admin μας που είναι δίκαιος άνθρωπος,δέν έπρεπε να τον λένε Jorge,Αριστείδη έπρεπε να τον λένε,σάν τον Μπαλτά τον κατεδαφιστή τής εθνικής παιδείας που θεωρεί την αριστεία ρετσινιά-κι'εδώ θυμάμαι έναν αείμνηστο καθηγητή μου στο σχολείο που τού'χαμε κολλήσει το παρατσούκλι "ο κουβάς" και μιά φορά που μάς είχε πάει εκδρομή και ουρλιάζαμε στο πούλμαν "κου-βάς,κου-βάς" ρυθμικά,αυτός πήρε το μικρόφωνο και μάς είπε "σάς συγχαίρω παιδιά μου,.που προοδεύσατε αυτήν την χρονιά κι'από ντενεκέδες γίνατε κουβάδες".Μέ συγκίνησε όμως και το γεγονός,κυρία Ντούβρα,ότι τραγουδήσατε στην γιορτή τού κρασιού ακούραστα επί εφτάμισι ώρες και αφήσατε το μικρόφωνο μόνο όταν σάς το ζήτησαν οι-αγανακτισμένοι,προφανώς-ακροατές σας,διαφορετικά θα τραγουδούσατε μέχρι να σάς κόψουν το λαρύγγι,όπως χόρευε η Καρίν με τα κόκκινα παπούτσια μέχρι που τής έκοψαν τα πόδια-ξέρετε,στο γνωστό παραμύθι τού Αντερσεν.Περιμένω λοιπόν κι'εγώ να ολοκληρώσετε την προσπάθεια αποκατάστασης τής κατάφωρης αδικίας που έκαμε στο σεπτό πρόσωπό σας ο admin μας γιά να μάθουμε επί τέλους τί στον λύκο ήταν αυτό το τόσο υπέροχο τραγούδι που στείλατε στον διαγωνισμό μας και γιά ποιό λόγο πάτωσε,ενώ θα έπρεπε να το έχη συμπεριλάβει η UNESCO στά παγκόσμια μνημεία τού ανθρώπινου πολιτισμού....
#29183   /   20.05.2015, 23:15   /   Αναφορά
Το τραγούδι πάντως ήταν πολύ καλό. Ανεπανάληπτο. 5 αστέρια από μένα.
#29184   /   20.05.2015, 23:51
Εντάξει Atreu73 σε είδαμε...κλείσε την παλάμη τώρα και κατέβασε το χέρι :p :p

#29185   /   21.05.2015, 02:41   /   Αναφορά
Τί να τα κάνεις τα άρθρα με τέτοιους σχολιαστές;
Εξαιρώ τον Adaptsound γιατί δεν κατάλαβα τίποτα... παίζω και να μ' έβρισε; :p
#29186   /   21.05.2015, 02:43
( *παίζΕΙ και να μ' έβρισε; )

Μπορεί ο Admin να βάλει ένα Edit στα σχόλια; Υπάρχουν και αναγνώστες με ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ υπομονη!

#29188   /   21.05.2015, 11:28
Ο Adaptsound μιά χαρά τα έγραψε,εις Μυκηναϊκήν διάλεκτον ο άνθρωπος-αλλά πού να καταλάβετε εσείς από ξένες γλώσσες,ούτε κινέζικα δεν ξέρετε καλά-καλά και μού το παίζετε και γλωσσομαθείς.Εξεφράσθη με τα κολακευτικώτερα λόγια διά το άσμα της κυρά-Μαγδαληνής της μετανοούσης που ακόμα δεν μας έχει πεί ποιά ήταν η κατάφωρη αδικία;που ο αλγόριθμος έκοψε πενήντα χιλιάδες ψήφους από δέκα ψηφίσαντες που το πλάκωσαν το άσμα στα πεντάστερα,δεκαπέντε φορές ο καθένας από πενήντα λογαριασμούς (σύν αυτόν της ΔΕΗ) λές και ήταν ο γαλαξίας της Ανδρομέδας;Η το ότι βρήκε (ο αλγόριθμος,βεβαίως) ότι μέσα σε μιά ώρα η κυρά-Μαγδαληνή είχε στείλει εκατόν ογδόντα χιλιάδες μηνύματα ενώ συνήθως στέλνει το πολύ κανα-δυό τον μήνα και ορθώς υπέθεσε ότι τα μηνύματα αυτά τα έστειλε γιά να πείση τους ψηφοφόρους της-συγγνώμην,τους ακροατές της ήθελα να πώ-να ψηφίσουν το δικό της τραγούδι και μόνο;

#29189   /   21.05.2015, 11:41   /   Αναφορά
Ενα βραδι που βρεχε και εβρεχε τεκιλα...

Το ΚΑΑΤ ( κονκλαβιο ανωτατης αδικημενης τεχνης ) συνεδριαζει αποψε κιολας με το διλημμα:

Δημοσιος λιθοβολισμος στο Συνταγμα ή εξορια στο Τιμπουκτου για τον αδμιν;
#29191   /   21.05.2015, 12:13
Προτείνω δημοψήφισμα

#29190   /   21.05.2015, 11:47   /   Αναφορά
Τωρα που το ξαναβλεπω θελω να ρωτησω τη Θεια Δημιουργο αν το υπερτατο κομματι «Η ανάμνηση σου τρύπωσε σαν τραμοντάνα απ’ τα παραθυρόφυλλα μου.» αν μπορω να το κανω ενα deep house remix με τιτλο "Η παρουσια σου διεισδυσε ως ανεμος μεσα απο την πορτα"
Administrator
#29192   /   21.05.2015, 12:15   /   Αναφορά
Μακάρι να υπήρχαν μόνο επιστολές που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας, όπως αυτή της ...κας Ντούβρα :-)

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και στην πραγματικότητα. Πολλές κυρίες Ντούβρα μάλιστα θεωρούν πως τους έχει ψηφίσει "αν όχι όλη, σίγουρα η μισή Κύπρος", δηλαδή σχεδόν 600.000 άνθρωποι...
#29194   /   21.05.2015, 13:48
Λογικό το βρίσκω, η άλλη μισή είναι τα κατεχόμενα είπαμε :) :)

#29195   /   21.05.2015, 14:02
Τώρα που το συζητάτε...

Έχω στη Λευκωσία μερικούς συγγενείς και αρκετούς φίλους καλλιτέχνες (κυρίως ηθοποιούς και συγγραφείς). Λέτε να τους ειδοποιήσω να ψηφίσουν κι αυτοί; Γιατί να πάνε χαμένοι τόσοι συναδελφικοί ψήφοι; Για κάτσε να στείλω μηνύματα.

Administrator
#29196   /   21.05.2015, 16:39
Τώρα έχουμε και τηλέφωνα από δήθεν γνωστό παραγωγό που παίρνει - από απόκρυψη - και απειλεί. Θα αγαπήσω τη Ντούβρα στο τέλος, θα την αναζητώ.

#29197   /   21.05.2015, 17:08
Κουκουρίκουουου!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=HepYc7aJETw

#29198   /   21.05.2015, 19:37
Να του πεις οτι κι εμείς έχουμε γνωστό υδραυλικό και θα τον πάρει χωρίς απόκρυψη :p

#29199   /   21.05.2015, 20:58
Ούτε ο Μούσκος την εποχή τής παντοδυναμίας του δέν έπαιρνε τόσες ψήφους....

Υπάρχουν βεβαίως και οι αντίστοιχοι κύριοι Ντούβρες,άν και το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως σε θηλυκές εκπροσώπους τού είδους.Θα είχε ενδιαφέρον μιά ανάλυση τών αιτίων..


#29200   /   21.05.2015, 21:15   /   Αναφορά
Θυμήθηκα μια αλήστου μνήμης σκηνή. Έχει παίξει Άρης - ΠΑΟΚ μετά την φυγή του Γκάλη. Ο Τάρπλει έχει ρίξει 30 πόντους και 20 ριμπάουντ, η διαφορά 32 πόντοι, αλλά σε μια φάση έφαγε 3 τάπες από τον Φασούλα. Οπότε μη έχοντας τί να ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι τον ρωτάνε για τις τάπες της μιας φάσης του Φαασούλα. Ο δε καλαθοσφαιριστής, εγγράφοντας την ενθύμηση του έλληνος κεντρικού ήτινος 5ριου, εν τω μέσω της διδυμαίας χώρας, αντιφώνησε ως εξής: Who is Fasoulas;
#29202   /   21.05.2015, 22:42   /   Αναφορά
Ο Αδμίν μου έβαλε κόκκινο χεράκι?! Θα γίνει μακελειό να ξέρετε...
#29203   /   22.05.2015, 08:46
Τελικώς τί σού είπε αυτή η κυρία Ντούβρα;Θα γράψη γιά την κατάφωρη αδικία που έκανε ο βδελυρός admin στο υπερσυμπαντικό της αριστούργημα;Περιμένει ο τεχνικός τής NASA να το βάλη στην κάψουλα με τα μνημεία τού ανθρώπινου πολιτισμού,που θα στείλουμε στους εξωγήινους.....

#29224   /   19.06.2015, 11:22   /   Αναφορά
Τραμοντάνα; Τι σημαίνει; Γιατί αν είναι ο βοριάς που τρυπώνει απ' τα παραθυρόφυλλα, αυτή είναι η τραμουντάνα. Ένας ποιητής τέτοιας εμβέλειας θα έπρεπε να το γνωρίζει. Έλεος πια!!
#29225   /   19.06.2015, 13:07
Τι να μας κάνει τώρα πια η Τραμουντάνα ο Σιρόκος, ο Σιμούν και ο Πουνέντες; Εμείς πλέον, γουστάρουμε μόνο Κυκλώνες, Τυφώνες & Ανεμοστρόβιλους.

#29449   /   24.04.2016, 11:47   /   Αναφορά
Τελειο!!!