ελληνική μουσική
    500 online   ·  210.844 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ρέμος, Νικολόπουλος, Δάρρα στο Διογένης Studio!

    Μια μοναδική μουσική σύμπραξη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Αθήνας τον φετινό χειμώνα 2015-2016. Το «Διογένης Studio» θα φιλοξενήσει στη σκηνή του ένα από τα κορυφαία σχήματα της φετινής σεζόν, που θα αποτελείται από το σταθερό χαρτί του, Αντώνη Ρέμο, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Φωτεινή Δάρρα.

    Ρέμος, Νικολόπουλος, Δάρρα στο Διογένης Studio!

    Τετάρτη 30 Σεπ 2015

    Μια συνεργασία που, ομολογουμένως, ποτέ δεν θα περιμέναμε, ωστόσο έφτασε η στιγμή που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να την απολαύσουμε. Η συνύπαρξη των τριών αυτών μεγάλων καλλιτεχνών είναι μια τεράστια έκπληξη για το κοινό τους, και το σχήμα θα εκτοξευθεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης, μιας και αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ένα θέαμα που σπάνια μπορούμε να παρακολουθήσουμε.

    Μεγάλες επιτυχίες χρόνων και τρεις κορυφαίοι στο είδος τους καλλιτέχνες, με εξαίρετες φωνές, θα μας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις από την στιγμή που το «Διογένης Studio» θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας. Κάτι φυσικά που δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και το γνωστό νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού φροντίζει πάντα να φιλοξενεί στη σκηνή του δυναμικές συνεργασίες, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον και πρωταγωνιστούν στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης.

    Με τον Αντώνη Ρέμο να ηγείται για ακόμα μια χρονιά του σχήματος του κέντρου, το «Διογένης Studio» ετοιμάζεται να μπει με φόρα στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της νυχτερινής διασκέδασης, και αναμφίβολα, δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση να τα καταφέρει. Άλλωστε, ο διάσημος τραγουδιστής έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην εν λόγω πίστα αμέτρητες φορές, αφού ξεκίνησε να εμφανίζεται εκεί από τα πρώτα του κιόλας καλλιτεχνικά βήματα, και πάντοτε ανεξαιρέτως γνώριζε πρωτοφανή ανταπόκριση από το κοινό και σημείωνε τεράστια επιτυχία.

    Ρέμος, Νικολόπουλος, Δάρρα στο Διογένης Studio!

    Ειδικά φέτος, η συνεργασία που μας επεφύλασσε είναι μια από τις πιο ευχάριστες. Ο Χρήστος Νικολόπουλος με το μπουζούκι του και η Φωτεινή Δάρρα με την ασύγκριτη φωνή της, θα τον πλαισιώνουν με τρόπο μοναδικό, δημιουργώντας ένα σχήμα που πολλά κέντρα θα ζήλευαν και θα ήθελαν να φιλοξενήσουν στη σκηνή τους. Η συνύπαρξη αυτών των τριών ονομάτων αποτελεί εκ προοιμίου εγγύηση επιτυχίας και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

    Ένας προς έναν, οι τρεις καλλιτέχνες έχουν διαγράψει αξιοζήλευτες πορείες στη δισκογραφία και την ελληνική μουσική σκηνή, με πρώτο φυσικά τον Χρήστο Νικολόπουλο, που πάνω από 50 χρόνια μας χαρίζει ασταμάτητα τεράστιες επιτυχίες, που καταφέρνουν να μην ξεθωριάσουν στο χρόνο. Έχοντας στις αποσκευές του μια πορεία με περγαμηνές, έχει καταφέρει να βρεθεί στο πάνθεον των Ελλήνων καλλιτεχνών, πατώντας στις δυνάμεις του αστείρευτου ταλέντου του.

    Από τη μεριά του, ο Αντώνης Ρέμος είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, που από μόνο θα μπορούσε να κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης. Η επερχόμενη συνεργασία του όμως με τους δύο καλλιτέχνες απογειώνει το σχήμα και το καθιστά σε μια από τις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης του χειμώνα. Η Φωτεινή Δάρρα, που ολοκληρώνει αυτή την ξεχωριστή σύμπραξη, έχει συνεργαστεί στην αξιοθαύμαστη πορεία της με κορυφαίους καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Μίκης Θεοδωράκης. Τώρα έφτασε η ώρα να κάνει μια μικρή… στροφή στην καριέρα της, και να την δούμε επί σκηνής σε κάτι πολύ διαφορετικό, αλλά εξίσου ενδιαφέρον. Η αγωνία έχει κορυφωθεί για τα καλά, μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα!

    Επισκεφθείτε την σελίδα Διογένης Studio Ρέμος Νικολόπουλος για να ενημερωθείτε για  τιμές κράτησης και ημέρες λειτουργίας.




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε