ελληνική μουσική
    472 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Κιάμος Κουρκούλης στο Club 22

    Το Club 22 ανοίγει τις πόρτες του και φέτος το χειμώνα με ένα πρόγραμμα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο θέμα της νυχτερινής διασκέδασης. Η ασφαλής και σίγουρη παρουσία του Πάνου Κιάμου από το 2012 μέχρι σήμερα, εξασφαλίζει στο Club 22 τη σίγουρη επιτυχία. Ένα κέντρο διασκέδασης που από club μετατράπηκε σε live stage και ήρθε για να μείνει!

    Κιάμος Κουρκούλης στο Club 22

    Τετάρτη 14 Σεπ 2016

    Με τη φετινή συνεργασία έκπληξη, θα δούμε εκτός από τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη, που αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του δυναμικά από την Αυστραλία και μαζί με τον Πάνο Κιάμο να κερδίσουν το ενδιαφέρον αρκετών δύσπιστων. Το Club 22 ανακοίνωσε ήδη τη μεγάλη συνεργασία κι εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να γίνει η πρεμιέρα. Κιάμος Κουρκούλης είναι το απόλυτο δίδυμο της φετινής σεζόν στην πόλη!

     

    ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

     

    Ο Πάνος Κιάμος, είναι ένας καλλιτέχνης που από τα πρώτα του παιδικά χρόνια ήξερε τι θέλει από τη μουσική αλλά.. και η μουσική έμαθε τι θέλει από τον Πάνο. Τη λαϊκή του φωνή και παρουσία που με μοναδικό τρόπο χρησιμοποιεί για να ξεσηκώσει τον κόσμο να τραγουδήσει και να χορέψει. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι από το έτος 1998 και έκτοτε η επιτυχία του χτύπησε την πόρτα όταν ξεκίνησε με σταθερά βήματα αλλά σίγουρα, να κάνει τα πρώτα του lives. Το 2012 συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Club 22 και από τότε και για τον Πάνο αλλά και για το μεγάλο νυχτερινό κέντρο, άνοιξε ένας καινούριος δρόμος στο αθηναϊκό κοινό. Αυτός της ξέφρενης διασκέδασης. Ο Πάνος Κιάμος γνωρίζει πολύ καλά πώς να ικανοποιήσει το κοινό του και φέτος το χειμώνα το θερμόμετρο θα ανέβει στα ύψη, αφού μαζί του θα εμφανίζεται ένας πολύ αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, ο Νίκος Κουρκούλης.  O  συνδυασμός Κιάμος Club 22 θα πρωταγωνιστήσουν στη νυχτερινή διασκέδαση και για το 2016-2017

    Κιάμος Κουρκούλης στο Club 22

    ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

     

    Ο Νίκος Κουρκούλης, διαθέτει μία λαϊκή φωνή άκρως ανεβαστική και σε συνδυασμό με την ήρεμη και ταυτόχρονα παθιασμένη προσωπικότητά του, βρίσκει τον τρόπο να σε κάνει να τον προσέξεις. Από τα πρώτα του παιδικά χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, πρώτα αυτοδίδακτα. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει όταν στα 16 κιόλας χρόνια του ξεκίνησε να τραγουδά σε πίστες της επαρχίας. Αργότερα στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα, που τον γνώρισε το ευρύ κοινό και τον ανέδειξε σε έναν λαϊκό καλλιτέχνη που πολλοί επιθυμούν να ακούσουν από κοντά. Με τον πρώτο του δίσκο, αποτυπώθηκε στο κοινό για τα καλά και ξεκίνησε πια να τραγουδά στις μεγάλες πίστες. Με τη σύζυγό του πριν λίγα χρόνια, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και στο εξωτερικό και έτσι μετακόμισαν στη μακρινή Αυστραλία. Φέτος πατάει στα πάτρια εδάφη και αναμένεται να κερδίσει για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κόσμου. Στο αγαπημένο Club 22 και με τον Πάνο Κιάμο το πρόγραμμα θα είναι αρκετά δυνατό! 

     

    CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

     

    Το Club 22 μετατράπηκε σε μουσική σκηνή από το 2012, όταν αποφάσισε να αλλάξει χαρακτήρα και από Club να γίνει μουσική σκηνή με πρωταγωνιστεί τον Πάνο Κιάμο. Η επιτυχία υπήρχε ήδη αλλά το επίπεδο ανέβηκε και ο Πάνος απέκτησε το αγαπημένο του στέκι, όπως και πολλοί Αθηναίοι και μη, οι οποίοι συνέρρεαν και συρρέουν για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και να διασκεδάσουν σε έναν οικείο και ζεστό χώρο. Φέτος το Club 22, εκτός από τον αγαπημένο του Πάνο, θα φιλοξενήσει ακόμα έναν αγαπημένο λαϊκό καλλιτέχνη, τον Νίκο Κουρκούλη. Kiamos kourkoulis Club 22 , θα αποτελέσουν για φέτος το χειμώνα το τρίπτυχο της επιτυχίας. 

     




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε