ελληνική μουσική
441 online   ·  209.158 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

Αργυρός Φουρέιρα στο Vogue Club

Αργυρός, Φουρέιρα, Vogue Club ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να βάλουν φωτιά στη διασκέδαση του υπόλοιπου χειμώνα, από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη.

Αργυρός Φουρέιρα στο Vogue Club

Τρίτη 07 Φεβ 2017

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη μας χάρισαν έναν μοναδικό χειμώνα επιτυχίας από την πίστα του Fantasia. H μουσική συνύπαρξη των τριών καλλιτεχνών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι εμφανίσεις αυτές έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στον χάρτη της διασκέδασης. Ωστόσο, πλέον οδεύουν προς το τέλος τους. Και μπορεί οι Αθηναίοι θαυμαστές τους να μην μπορούν να τους απολαύσουν από εδώ και στο εξής, όμως δε συμβαίνει το ίδιο και με τους Θεσσαλονικείς, καθώς το σχήμα ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην πίστα του Vogue Club. Αργυρός Φουρέιρα Vogue Club ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι στο πιο απαιτητικό κοινό! Από την άλλη, τον Πέτρο Ιακωβιδή είδαμε εκεί πριν λίγους μήνες, οπότε η χημεία του με το δημοφιλές στέκι της οδού 26ης Οκτωβρίου 23, που περιήλθε στην ιδιοκτησία του Κώστα Μπερτάκη, είναι δοκιμασμένη. 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – VOGUE CLUB 2017

 

Την τελευταία δεκαετία ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει σταματήσει να έχει μια σταθερά ανοδική πορεία. Από το 2005, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις στις μεγάλες πίστες της Αθήνας μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να γίνει  το απόλυτο νούμερο ένα, ο απόλυτος ηγέτης της διασκέδασης. Επιτυχίες του όπως «Τα κατάφερες», «Όσα Νιώθω», «Αθήνα - Θεσσαλονίκη» «Στη Δική Μου Αγκαλιά», «Το συμπερασμα» και «Εσένα θέλω» γεμίζουν το πρόγραμμά του με τον πιο απογειωτικό τρόπο και ο τραγουδιστής έρχεται να μας τα χαρίσει ζωντανά και από την πίστα του Vogue Club για πρώτη φορά. Αργυρός Φουρέιρα συνεχίζουν την τρελή πορεία τους και από τη Θεσσαλονίκη πολύ σύντομα. Vogue αργυρος τηλεφωνο κρατησεων 211-7707570

 

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – VOGUE CLUB 2017

 

Μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του λαϊκού ρεπερτορίου είναι η Ελένη Φουρέιρα, που καταφέρνει να συγκεντρώσει στο πρόσωπό της, εκρηκτική εμφάνιση, χορευτικές ικανότητες, τέλειο performance και μεγάλες επιτυχίες που μας ξεσηκώνουν για τα καλά. καθόλου άδικο λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μονίμως στο προσκήνιο των εξελίξεων της διασκέδασης. Εδώ και χρόνια συνεργάζεται με τον Κώστα Μπερτάκη, ενώ τις τελευταίες σεζόν η συνεργασία έχει γίνει μόνιμη με την Ελένη Φουρέιρα να είναι ένα σταθερό μέλος του team του. Και τώρα η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και πάλι, αφού η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του Vogue Club στη Θεσσαλονίκη με το ίδιο ακριβώς σχήμα που την απολαύσαμε και στην Αθήνα. Αργυρός Φουρέιρα Vogue Club ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να βάλουν φωτιά στη διασκέδαση του υπόλοιπου του χειμώνα από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη. Μια συνεργασία που έρχεται να μείνει αξέχαστη!

 

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΠρόσφατα σχόλια