ελληνική μουσική
    502 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Μουσικά σχήματα Αθήνας 2017-2018

    Η μεγάλη ώρα της νυχτερινής διασκέδασης, έφθασε, για να δούμε και φέτος με αγωνία, ποιοι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, θα κρατούν συντροφιά τα Σαββατόβραδα και όχι μόνο. Ποιοι συνεργάζονται μεταξύ τους φέτος; Με ποιους καλλιτέχνες θα διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας; 

    Μουσικά σχήματα Αθήνας 2017-2018

    Παρασκευή 25 Αύγ 2017

    Ας ρίξουμε μία ματιά στις επίσημες πληροφορίες που έχουν βγει μέχρι στιγμής, για να δούμε ποιοι καλλιτέχνες θα στελεχώσουν τα αγαπημένα μας νυχτερινά κέντρα, πίστες και μουσικές σκηνές.

     

    LIVE STAGES

     

    ESTATE ATHENS: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Ο Σάκης Ρουβάς, ξέρει πολύ καλά να ικανοποιεί το κοινό του. Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα έχε βρει τη νέα του καλλιτεχνική στέγη, το ESTATE, που κερδίζοντας τον Σάκη Ρουβά, κέρδισε κατευθείαν και το ευρύ αθηναϊκό κοινό. Για Τρίτη χρονιά λοιπόν, στο αγαπημένο μας πλέον στέκι, θα απολαύσουμε τις τεράστιες επιτυχίες του μοναδικού καλλιτέχνη. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η μοναδική Ειρήνη Παπαδοπούλου.

     

    CENTRAL LIVE: STAN, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ

    Ένα μοναδικό δίδυμο ετοιμάζεται να ενώσει τις φωνές του, για να δημιουργήσει μία αξέχαστη συνεργασία στο Central Live. Μιλάμε φυσικά για τον Χρήστο Δάντη και τον Stan. Δύο καλλιτέχνες που δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, θα δώσουν το καλύτερο του εαυτού τους, προκειμένου να μείνουν αξέχαστοι στο αθηναϊκό κοινό.

    ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

    Για το αγαπημένο μας αθηναϊκό στέκι ακόμα δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες.

     

    ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

    Στο ACRO για ακόμα μία χρονιά θα απολαύσουμε τον Γιώργο Σαμπάνη και τις μοναδικές του επιτυχίες. Κάτι βέβαια αναμενόμενο μιας και έχει καθιερωθεί το στέκι του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.

     

    4711: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

    Μετά την επανένταξή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, Ο Διονύσης Σχοινάς, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού από το 4711, τη δική του καλλιτεχνική στέγη. Για ακόμα μία χρονιά, θα τον απολαύσουμε από τη σκηνή του αγαπημένου μας μαγαζιού.

    Μουσικά σχήματα Αθήνας 2017-2018

    BOX: ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΤΑΜΤΑ

     Η Τάμτα, για ακόμα μία χρονιά θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όχι μόνη της βέβαια, αλλά με τη συντροφιά και συνεργασία του συγκροτήματος, ΜΕΛΙΣΣΕΣ, από το μοναδικό ΒΟΧ, όπου και γνωρίσαμε καλύτερα το συγκρότημα.

     

    CABARET ROMEO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

    Ο Χρήστος Μενιδιάτης  θα εμφανίζεται στο CABARET ROMEO, στο πλευρό του μοναδικού Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι μετά από αρκετά χρόνια απουσίας του από τον κόσμο της μουσικής. Βλέπουμε όμως, ότι ήρθε για να μείνει και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό.  

     

    HOTEL ΕΡΜΟΥ: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

     Η Άννα Βίσση, έχει το κοινό της, που την ακολουθεί σε κάθε βήμα της. Από τότε που βρήκε και το HOTEL ΕΡΜΟΥ, το κοινό της ξετρελάθηκε αφού το περιβάλλον δείχνει τόσο οικείο, σαν να βρίσκεσαι στο πάρτι της Άννας, με τις ξεχωριστές επιτυχίες της, σε ένα κλίμα latin.

     

    CABARET

     Δεν έχουμε πληροφορίες για το νυχτερινό κέντρο ακόμα. Όταν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, θα επανέλθουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

     

    ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS: ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

    Ο Τόνι Σφήνος, έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του αθηναϊκού και μη κοινού, με την ιδιαίτερη αμφίεση και παρουσία του που θυμίζει περσόνα του ’80. Φέτος θα απολαύσουμε τον ξεχωριστό αυτό καλλιτέχνη, από τη σκηνή του ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS.

     

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ

     

    TEATRO

     Δεν έχουμε πληροφορίες προγράμματος για το νυχτερινό κέντρο. Αναμένουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

     

    FANTASIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον Πέτρο Ιακωβίδη, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους από την πίστα του FANTASIA.

     

    ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ONIRAMA

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος, αφήνει για λίγο το μοναδικό του στέκι, δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα. Στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ λοιπόν θα τον βρούμε φέτος το χειμώνα, έχοντας στο πλευρό του το ξεχωριστό συγκρότημα, ONIRAMA.

     

    Μουσικά σχήματα Αθήνας 2017-2018

    FEVER: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Μια ξεχωριστή ακόμα συνεργασία, έρχεται να ταράξει τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Ο Νότης Σφακιανάκης με τον Τόλη Βοσκόπουλο, θα βρίσκονται στη σκηνή του FEVER.

     

    ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

    Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για δεύτερη φορά στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, στο πλευρό του Βασίλη Δήμα, θα είναι ένα δίδυμο που θα βάλει φωτιά στη νυχτερινή μας διασκέδαση. Αναμένουμε!

     

    ΥΤΟΝ: ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

    Το ΥΤΟΝ, ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη, από τη στιγμή που το επιτυχημένο του ντεμπούτο στην επιχειρηματική δραστηριότητα της παροχής υπηρεσιών νυχτερινής διασκέδασης, πήγε εξαιρετικά πέρυσι.    

     

    ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

    Ο αγαπημένος και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να διασκεδάζει το κοινό του, όπου και αν βρίσκεται. Όταν όμως γυρνάει στο στέκι που συνέδεσε για αρκετά χρόνια το όνομά του, αποτελεί μοναδικό γεγονός. Από την πίστα του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ λοιπόν, θα απολαύσουμε φέτος τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη. Ρέμος Φουρέιρα Αθηνών Αρένα 2017-2018 σε μια μοναδική επανεμφάνιση

     

    ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

    Το σχήμα Καρράς – Γαρμπή Μενιδιάτης Ιερά Οδός θα το συναντήσουμε από τον Ιανουάριο 2018

     

    CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ, ΑΝΤΥΠΑΣ

    Ο Πάνος Κιάμος, δεν μπορεί να λείπει από το μαγαζί που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια, το CLUB 22. Έτσι και φέτος θα τον βρούμε στο αγαπημένο του καλλιτεχνικό στέκι, μαζί με τον Αντύπα που θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο δίδυμο στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Κιάμος Αντύπας 2017-2018

     

    ΕΝΑΣΤΡΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΠΑΟΛΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

    Στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ για ακόμα μία φορά θα απολαύσουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη, μαζί με τη λαϊκή περσόνα, Πάολα που έχουμε λατρέψει τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με το μαγαζί, με ιδιαίτερη επιτυχία.

     

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

    Η Νατάσα Μποφίλιου, θα μας χαρίσει τις επιτυχίες της μέσα από τη σκηνή του ΔΙΟΓΕΝΗΣ. Πάντα το νυχτερινό κέντρο ξεχωρίζει με τις επιλογές ιδιαίτερων καλλιτεχνών που χαρακτηριστικό έχουν την ποιότητα. Αναμενόμενη λοιπόν επιλογή, αλλά πιστεύουμε και άκρως επιτυχημένη.  

     

    ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

    Ο Μάκης Δημάκης, επιστρέφει στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, όπου πέρυσι εμφανίστηκε για πρώτη φορά, κάνοντας μάλιστα το ντεμπούτο του στις αθηναϊκές πίστες. Το σχήμα συμπληρώνει ο Σταμάτης Γονίδης. Γονίδης Δημάκης Βοτανικός 2017-2018 από τις 22 Σεπτεμβρίου μαζί

    ΦΩΤΑΕΡΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

    Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Ηλία Βρεττό, θα αποτελέσουν άλλο ένα δίδυμο που θα ξεχωρίσει φέτος το χειμώνα. Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, θα εμφανίζονται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου ΦΩΤΑΕΡΙΟ.

     

    Μουσικά σχήματα Αθήνας 2017-2018

    VOX: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    Η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα εμφανίζεται στο VOX, χαρίζοντας τις επιτυχίες της στο μοναδικό της κοινό που τη λατρεύει και την ακολουθεί παντού. Μαζί της θα εμφανίζεται η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα διασκεδάσει το κοινό με τις δικές της επιτυχίες, αλλά και ο μοναδικός Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος συμπληρώνει το ιδιαίτερο αυτό σχήμα του χειμώνα.

     

    ΠΙΣΤΕΣ

     

    ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΓΩΓΩ ΡΩΜΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ

    Στην  ΠΥΛΗ  ΑΘΗΝΩΝ, θα βρούμε και φέτος την Γωγώ Ρωμαίου, η οποία θα συνοδεύεται από τον ξεχωριστό καλλιτέχνη, Ζαφείρη Μελά αλλά και τον Δημήτρη Γιώτη.

     

    CARAMELA

    Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ακόμα για το αγαπημένο αθηναϊκό στέκι.

      

    FRANGELICO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

    Στο νυχτερινό κέντρο FRANGELICO, που πάντα είναι κατάμεστο, ο Νίκος Μακρόπουλος, θα εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά. Φέτος μάλιστα στο πλευρό του, θα έχει την ιδιαίτερη παρουσία της εκρηκτικής Αμαρυλλίδος.

     

    ΚΟΜΒΟΣ LIVE

    Δεν έχουμε ακόμα επίσημες πληροφορίες για το νυχτερινό  κέντρο.

     

    NORTH LIVE STAGE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ  

    Στο νυχτερινό κέντρο  NORTH LIVE STAGE, θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας, Θέμη Αδαμαντίδη.

    Για  περισσότερες πληροφορίες για τα μουσικά σχήματα του χειμώνα 2017-2018 μπορείτε να πατήσετε εδώ .

     

    Μουσικά σχήματα – πίστες Αθήνα χειμωνας 2017-2018




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε