ελληνική μουσική
    762 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Γιαννιάς Παπαδόπουλος στο Omega Club

    Το Omega Stage επιστρέφει στη διασκέδαση της πόλης, ύστερα από αρκετό καιρό, και ετοιμάζεται να ξεχωρίσει στο χάρτη διασκέδασης της πόλης με μία πολύ δυναμική συνεργασία. 

    Γιαννιάς Παπαδόπουλος στο Omega Club

    Γράφει το μέλος MusicHeaven
    23 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 20 Οκτ 2021

    Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, δύο πολύ αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι για τα καλά. Η πρεμιέρα τους είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, και έκτοτε οι δύο καλλιτέχνες θα μας χαρίζουν αξεπέραστα βράδια διασκέδασης από τον χώρο αυτό. Το πρόγραμμά τους θα ολοκληρώνουν η Χριστίνα Σάλτη και ο Κώστας Ορφανίδης, που θα δίνουν μια ιδιαίτερη και νεανική νότα σε αυτό και θα ανοίγουν τις βραδιές στο Omega Stage με τον πιο δυναμικό τρόπο. Κάθε εβδομάδα το ξεχωριστό σχήμα θα είναι κοντά μας και θα μας χαρίζει ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών και όχι μόνο.Omega Γιαννιας Παπαδοπουλος από 22 Οκτωβριου.


    OMEGA STAGE ATHENS ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021 - 22

    Το Omega Stage είναι ένα από τα νέα στέκια στην Αθήνα που δεν έχουμε προλάβει να απολαύσουμε ιδιαίτερα λόγω του κορονοϊού. Άνοιξε τις πόρτες του το 2019 από την οδό Πειραιώς 171 στο Γκάζι και αμέσως ξεχώρισε. Στον χώρο του έχουμε δει ήδη μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων από την Αμαρυλλίς την περασμένη σεζόν, που αγαπήθηκε πολύ και ανέδειξε για τα καλά το νέο στέκι. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, η τραγουδίστρια παρουσίαζε ένα πρόγραμμα που αγκαλιάστηκε από το κοινό και ανέδειξε το Omega Stage σε ένα από τα κορυφαία στέκια της νυχτερινής Αθήνας. Τώρα, ενάμιση χρόνο μετά το φινάλε της, το νυχτερινό μαγαζί επιστρέφει με ένα δυναμικό σχήμα που κανείς δε θα πρέπει να χάσει. Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνουν το δικό τους ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο και το μόνο βέβαιο είναι πως θα αποτελέσουν έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν

     https://www.kratisinow.gr/stages/omega-club-giannias-papadopoulos-times-tilefono-kratiseis-bar-2021-2022-peiraios/





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε