ελληνική μουσική
    532 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Μουσική Τεχνολογία

    Ραδιοενισχυτής YAMAHA RXV-650

    Είναι σίγουρα πολύ καλό να ασχολείσαι με ένα μουσικό όργανο ή τη φωνή σου και να περνάς ατελείωτες ώρες "παίδευσης" με αυτό. Είναι ψυχαγωγικό, διασκεδαστικό, επικοδομητικό και πάνω απ' όλα δημιουργικό. Είμαι σίγουρος ότι το 90% των μουσικόφιλων του MusicHeaven έχει "ξοδέψει" ατελείωτες ώρες παρέα μόνο με το αγαπημένο του μέσο έκφρασης (είτε λέγεται κιθάρα, είτε πιάνο, είτε φυσαρμόνικα, είτε λαούτο, είτε τύμπανα, είτε φωνή). Εκεί, σε ένα δωματιάκι να τρώει ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να παίξει το αγαπημένο του κομμάτι, να ακολουθήσει τη φωνή του αγαπημένου του τραγουδιστή ή να φιάξει τη δική του μουσική. Απαραίτητη συντροφιά όμως σε τέτοιες στιγμές, είτε μιλάμε για επαγγελματίες, είτε για εραστές της τέχνης είναι ένα καλό και "καθαρό" ηχοσύστημα, το οποίο θα αναδείξει τον ήχο της μουσικής που μας αρέσει και θα μας φέρει κοντά με τα ακούσματα που προτιμούμε. Είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που αναζητούν ατελείωτες ώρες, με επιμονή και υπομονή να χτίσουν το ηχοσύστημα αυτό που τους αρέσει και που φέρνει το αποτέλεσμα που θέλουν. Μια μικρή, λοιπόν, πρόταση από τον ραδιοενισχυτή αυτό της Yamaha, ο οποίος καταφέρνει και υψηλή ποιότητα με ευκολία στη χρήση, αλλά και σωστή ρύθμιση στις συχνότητες που θέλει το αυτί μας...
    Γράφει ο Στέλιος Κολομβούνης (steliosg)
    8 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 10 Δεκ 2004
    Ο Yamaha RXV-650 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι όσο πιο εύκολος γίνεται στις ρυθμίσεις, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνει να αποδώσει ποιότητα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων για τον λάτρη του ήχου. Με τη λειτουργία "μικρόφωνο αυτόματης ρύθμισης", δε χρέιάζεται να ξοδεύετε ώρες προκειμένου να προσαρμόσετε τα επίπεδα και τις ρυθμίσεις για τα ηχεία σας. Απλά τοποθετείτε το μικρόφωνο εκέι που θέλετε να απολαύσετε τη μουσική σας και με το πάτημα ενός κουμπιού, ο "έξυνος" δέκτης ρυθμίζει όλα τα απαραίτητα για να έχετε το ποιοτικότερο αποτέλεσμα στα ηχεία σας και άρα στη διάθεσή σας.

    Όλα του τα χαρακτηριστικά του δίνουν τη δυνατότητα να ονομαστεί ως ένας από τους καλύτερους ραδιοενισχυτές της αγοράς αυτή τη στιγμή και μάλιστα σε πολύ καλή σχέση απόδοσης-κόστους:


    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    Ψηφιακός ραδιοενισχυτής Home Cinema 7 καναλιών
    7x95 Watt RMS
    8 Ω
    Dolby Digital EX
    Dolby Prologic IIx
    DTS-ES Discrete 6.1
    DTS NEO:6
    DTS 96/24
    Silent Cinema
    Night Listening Mode
    29 προγράμματα
    Προενίσχυση σε όλα τα κανάλια
    Περιλαμβάνει μικρόφωνο για αυτόματη ρύθμιση
    4 optical & 2 coaxial input
    Virtual Cinema DSP
    Τηλεχειριστήριο
    Χρώμα Black & Titan

    Η τιμή του κυμαίνεται στα 525 Ευρώ.

    Tags
    Μουσικά Όργανα:φυσαρμόνικακιθάραΕταιρίες:Yamaha



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #2525   /   19.07.2005, 20:36   /   Αναφορά
    Καλός αλλά σαν τον PIΟNEER VSX-1015TX (που έρχεται με κάτι ψιλά παραπάνω), δεν λέει τίποτα!