ελληνική μουσική
    466 online   ·  210.826 μέλη
    Όταν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντά τον Louis Tillet, ο Σωκράτης Μάλαμας τον Leonard Cohen, ο Ορφέας Περίδης και ο Χρήστος Θηβαίος τον Finley Quaye, ο Βασίλης Καζούλλης τον Donovan, ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Χάρης με τον Πάνο Κατσιμίχα τον Jeff Buckley, ο Δήμος Μούτσης και ο Νίκος Παπάζογλου τον David Bowie, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Γιώργος Δημητριάδης τον Van Morison, τότε η συνεύρεση γίνεται χημεία, ένωση εκρηκτική!
    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 31 Δεκ 2004
    SONGWRITERS

    Τι χρειάζεται για να γεννηθεί ένα τραγούδι; Ένας συνθέτης, ένας στιχουργός κι ένας ερμηνευτής. Ή μήπως όχι; Και αν τα τρία πρόσωπα είναι ένα; Τότε μιλάμε για τραγουδοποιό και αυτή είναι μία συλλογή αφιερωμένη αποκλειστικά σε τραγουδοποιούς, έλληνες και ξένους.

    Η συλλογή ‘Songwriters’ είναι μία συμπαραγωγή της Lyra και της SONY και περιέχει 18 μεγάλες επιτυχίες από την σύγχρονη ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Όταν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντά τον Louis Tillet, ο Σωκράτης Μάλαμας τον Leonard Cohen, ο Ορφέας Περίδης και ο Χρήστος Θηβαίος τον Finley Quaye, ο Βασίλης Καζούλλης τον Donovan, ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Χάρης με τον Πάνο Κατσιμίχα τον Jeff Buckley, ο Δήμος Μούτσης και ο Νίκος Παπάζογλου τον David Bowie, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Γιώργος Δημητριάδης τον Van Morisson, τότε η συνεύρεση γίνεται χημεία, ένωση εκρηκτική!

    Αγρύπνια, On your Way Down, Το γράμμα, Tower of Song, Κόκκινο θολό φεγγάρι, Your Love Gets Sweeter, Δεν είμαι ποιητής, New Year’s Prayer, κ.ά. Τραγούδια που δένουν ατμοσφαιρικά μεταξύ τους δημιουργώντας το ιδανικό soundtrack για 74 λεπτά απόλαυσης...




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε