ελληνική μουσική
392 online   ·  209.035 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > No_Music

Η Κοραλλένια Πριγκηπέσα της Μεσογείου

Μέσα σε μικρό κοχύλι σε μια άκρη του βυθού ζούσε η κοραλλένια πριγκηπέσα της Μεσογείου. Στα μαλλιά της ήταν πλεγμένα μαργαριτάρια για να την κρατούν με το βάρος τους στο βυθό. Κρατούσε πάντα ένα μαγικό καθρεφτάκι, όχι για να κοιτιέται μα για να βλέπει τι γίνεται στον κόσμο.

Άκουγε πάντα τραγούδια από τη Μεσόγειο και είχε μάθει να χορεύει φλαμένκο σαν αυθεντική σπανιόλα. Τραγουδούσε κι ίδια με βελούδινη φωνή, τραγούδια για τον έρωτα, που δεν είχε γνωρίσει ακόμα, μα που τόσο λαχταρούσε.
Γράφει το μέλος Πηγή Καφετζοπούλου (AlienP)22 άρθρα στο MusicHeaven
μπορώ να ονειρεύομαι χωρίς αλκοόλ και χάπια......
Πέμπτη 12 Μαΐ 2005
Κάθε μέρα της έφερναν προξενιά από όλο τον ωκεανό, μα εκείνη δεν ένιωθε τίποτα για όλους αυτούς τους γαμπρούς και πίστευε πως όταν έρθει η ώρα θα τύχαινε να γνωρίσει τον άνδρα της ζωής της.

Πράγματι, μια μέρα είδε μέσα στον καθρέφτη της, σε μια γωνιά της γης ένα γλυκό αγόρι να παίζει την κιθάρα του και η καρδιά της χτύπησε τόσο δυνατά που τα δελφίνια, έτρεξαν κοντά της.

-τρέξε αμέσως να μάθεις ποιος είναι αυτός ο όμορφος κιθαριστής. Διέταξε τον ιππόκαμπο-υπηρέτη της. Εκείνος έβαλε μπροστά την έρευνα και η κοραλλένια πριγκηπέσα έμεινε να κοιτάζει το αγόρι μέσα από το καθρεφτάκι της, ερωτοχτυπημένη.

Σύντομα τα νέα έφτασαν στη γειτονιά των κοχυλιών. Το όνομα του παλικαριού ήταν Jordi. Μα με κανένα τρόπο δεν μπορούσαν να του μιλήσουν τα πλάσματα του βυθού. Θα έπρεπε η ίδια η πριγκηπέσα να φτάσει κοντά του και να του μιλήσει για τον έρωτά της.

Από τη στιγμή που το έμαθε αυτό η πανέμορφη κόρη, γύρισε όλη τη θάλασσα για να μάθει πως θα βγει στη στεριά. Μετά από πολλές περιπέτειες βρήκε έξω από το Λαύριο ένα σοφό χταπόδι που της είπε πως για να μπορέσει να ζήσει δίπλα στον αγαπημένο της, θα πρέπει εκείνος να βουτήξει στα νερά της, να της βγάλει από τα μαλλιά τα μαργαριτάρια και να την πάρει μαζί του.

Από τότε η πριγκηπέσα της Μεσογείου τραγουδά μέσα στο κοχύλι της για τον έρωτά της και τον προσμένει. Εγώ τα έμαθα όλα αυτά σε πρόσφατη κατάδυσή μου και μιας και στο βυθό δεν έχει ίντερνετ, σας τα γράφω. Άμα βρείτε τον Jordi, Jorge, ή όπως αλλιώς τον λένε, ας του τα πείτε…

Tags
Μουσικά Όργανα:κιθάρασχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΠρόσφατα σχόλια

Αυτά τα διάβασες;