ελληνική μουσική
262 online   ·  209.533 μέλη

Kι όμως υπάρχουν ακόμα δισκογραφικές παραγωγές που δεν γνωρίζουν τη λέξη εμπορικότητα. Κι όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με μεράκι και μουσικές αναζητήσεις χωρίς σκέψη το γρήγορο κέρδος. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρυσόστομος Μιζεράκης.
Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge)298 άρθρα στο MusicHeaven
O Jorge ίδρυσε το MusicHeaven το 2002, ως μετονομασία του GreekMusiciansHeaven που είχε δημιουργηθεί το 1997 στο εργαστήριο των Μηχ. Η/Υ στην Πάτρα. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει ...
Δευτέρα 20 Ιαν 2003
Το Cafe Asante είναι ένα CD πρωτότυπο στη σύλληψη. Περιέχει τραγούδια που παίχτηκαν στο ομώνυμο καφέ, 'ακατέργαστες' παραδοσιακές μουσικές και έντεχνες μουσικές αναζητήσεις. Από μη επαγγελματίες ή πρωτοεμφανιζόμενους μέχρι ήδη ή πλέον καταξιωμένους μουσικούς με κοινό παρονομαστή την ειλικρίνεια και την πηγαιότητα των ανθρώπων πίσω από τον ήχο.

¶ψογη ενορχήτρωση και ένα πλούσιο βιβλιαράκι για το καφέ Asante που δεν υπάρχει πια...

Από τις δουλειές που αξίζουν την προσοχή μας!

Βαθμολογία: 4/5
Εταιρία: Protasis
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε