ελληνική μουσική
149 online   ·  207.699 μέλη

Kι όμως υπάρχουν ακόμα δισκογραφικές παραγωγές που δεν γνωρίζουν τη λέξη εμπορικότητα. Κι όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με μεράκι και μουσικές αναζητήσεις χωρίς σκέψη το γρήγορο κέρδος. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρυσόστομος Μιζεράκης.
Γράφει ο Γιώργος (jorge)298 άρθρα στο MusicHeaven
O Jorge είναι ο ιδρυτής του MusicHeaven. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει παίξει κιθαρίστας σε μικρά σχήματα στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ του αρέσουν το τένις, η τεντούρα, το πο...
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2003
Το Cafe Asante είναι ένα CD πρωτότυπο στη σύλληψη. Περιέχει τραγούδια που παίχτηκαν στο ομώνυμο καφέ, 'ακατέργαστες' παραδοσιακές μουσικές και έντεχνες μουσικές αναζητήσεις. Από μη επαγγελματίες ή πρωτοεμφανιζόμενους μέχρι ήδη ή πλέον καταξιωμένους μουσικούς με κοινό παρονομαστή την ειλικρίνεια και την πηγαιότητα των ανθρώπων πίσω από τον ήχο.

¶ψογη ενορχήτρωση και ένα πλούσιο βιβλιαράκι για το καφέ Asante που δεν υπάρχει πια...

Από τις δουλειές που αξίζουν την προσοχή μας!

Βαθμολογία: 4/5
Εταιρία: Protasis
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις

Αυτά τα διάβασες;