ελληνική μουσική
    747 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > No_Music

    Καζανόβες και Πόρνες. Υπάρχει διαφορά;

    Μία κοπέλα έχει χωρίσει μετά από μια σχέση ενός χρόνου, στην οποία περνούσε τέλεια αλλά δυστυχώς ο σύντροφός της... συνήθισε την κατάσταση. Συνεχίζουν να μιλάνε φιλικά στο τηλέφωνο μια φορά τη βδομάδα, αλλά δεν συναντιούνται. Οι συνομιλίες τους διαρκούν περίπου 10 λεπτά και είναι καθημερινών θεμάτων. Το στοιχείο του έρωτα έχει εξαφανιστεί. Μετά από ένα μήνα η κοπέλα πάει σε ένα club. Ένας γνωστός του πρώην της, και δικός της φίλος, την φλερτάρει διαρκώς. Και όσο είχε σχέση την φλέρταρε αλλά είχε τονίσει ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
    Γράφει το μέλος evita (annamaria00)
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 31 Μαρ 2006
    Στην κοπέλα αρέσει αυτός αλλά έχει σχέση με άλλη. Η κοπέλα ανταλλάσσει ένα παγάκι με δύο άτομα σε μία μορφή παιχνιδιού. Σε μία τέτοια αλλαγή καταλήγει να φιλιέται με τον φίλο της, που την φλέρταρε ακόμη. Φεύγει από το club.
    Γιατί όμως αναφέρω αυτό το περιστατικό;

    Σε αυτό το club υπήρχαν και άλλοι φίλοι της κοπέλας, μάλλον και γνωστοί του πρώην της. Μετά από τρεις μέρες βγαίνει η χαμηλών ηθών (πώς να το πω αλλιώς κοπέλα των οργίων στο club. Η φήμη κυκλοφόρησε ως «φάση» με 3-4 άτομα, ακόμη και άγνωστα προς αυτήν. Η φήμη έφτασε στα αυτιά του πρώην της, ο οποίος εξοργισμένος, ως ένας σύγχρονος "homo erectus", την πήρε στο τηλέφωνο για να την ταπεινώσει και να της πει ότι δεν θέλει να ξανακούσει τίποτα για αυτήν. Λόγος για το αγόρι που είχε κοπέλα δεν έγινε.

    Ένας άνδρας διαβάζει αυτή την ιστορία. Οι σκέψεις του «Καλά να πάθει το ***άκι, σίγουρα αυτή το προκάλεσε. Ο άντρας θα κάνει ότι θέλει, η γυναίκα τίποτα. Αγαπώ τον Χίτλερ». Μία γυναίκα διαβάζει αυτή την ιστορία «Κάτι μας είπες τώρα κοπελιά. Ποιον θα υποστηρίξουν;»

    Είναι ανόητο και αισχρό σε μία κοινωνία που θέλει να θεωρείται πολιτισμένη να υπάρχουν τέτοιου είδους περιστατικά. Πριν 200 (και βάλε) χρόνια επικρατούσε η άποψη ότι ο άντρας, άντρας είναι και το κέφι του θα κάνει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ακόμη και ως παντρεμένος να έχει άλλες σχέσεις. Τι έχει αλλάξει σήμερα; Απολύτως τίποτα. Ιδιαίτερα ένας άνδρας που έχει ιδιαίτερη επιτυχία στις γυναίκες, κάθε βδομάδα είναι και με άλλη, είναι ένας λεγόμενος Καζανόβας , θαυμάζεται από τους υπόλοιπους, ακόμη και από γυναίκες (!). Ίσως είναι και όνειρο των γυναικών να βρεθούν μαζί του.

    Άντρες σαν τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον Πορφύριο Ρουμπιρόζα, τον Τάκη Θεοδωρακόπουλο, ακόμη και το λόρδο Βύρων είναι κέντρο θαυμασμού και πρότυπο μίμησης από τους σημερινούς άντρες για την ειδικότητα τους να... ρίχνουν γυναίκες στο κρεβάτι τους. Και αναρωτιέμαι, τι το σημαντικό έκαναν, εκτός από το να υποβιβάσουν το γυναικείο φύλο σε ένα κομμάτι κρέας που προσφέρει σωματική ηδονή και την αξία του ερωτικού στοιχείου; Εάν μία γυναίκα προσπαθούσε να γίνει ένας Καζανόβας, να προσπαθήσει δηλαδή με γλυκόλογα και τσαχπινιές να φέρει στην αγκαλιά της όσους περισσότερους άντρες ο χαρακτηρισμός που θα δεχόταν από την κοινωνία θα ήταν πολύ σκληρός για να εντυπωθεί. Πόσο μάλλον να γραφτεί στην ιστορία για τις επιτυχίες της στον αντρικό πληθυσμό. Αυτό που σήμερα λέμε playboy για τον άντρα στη γυναίκα αντιστοιχεί η λέξη πόρνη (χωρίς χρηματική αμοιβή βέβαια). Η απουσία βέβαια ενός τέτοιου είδους φαίνεται και από την έλλειψη μιας συγκεκριμένης λέξης για μια τέτοια γυναίκα.

    Μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η δίψα για διαρκή εναλλαγή συντρόφου ευθύνεται στην υπερβολική αγάπη που μπορεί να έχει κάποιος στο γυναικείο φύλο. Ο θαυμασμός και η υπερβολική αγάπη που μπορεί να έχει κάποιος στο γυναικείο φύλο είναι σίγουρο ότι δεν αντανακλάται σε μία τέτοια συμπεριφορά. Εάν ήταν κάτι τέτοιο αλήθεια μάλλον δεν θα είχε ποτέ καμία σχέση, αφού είναι γνωστό όταν θαυμάζουμε κάτι, δεν έχουμε το θάρρος και τη θέληση να το πλησιάσουμε. Εξάλλου αν αυτοί οι Playboys έμεναν με μια γυναίκα θα έχαναν την λατρεία προς το γυναικείο φύλο;
    Είναι ανεπίτρεπτο η σύγχρονη γυναίκα να αφεθεί στα χέρια ενός τέτοιου άνδρα. Η σύγχρονη γυναίκα έχεις τέτοιες γνώσεις, παιδεία, ενεργητικότητα που δεν πρέπει να επιτρέψει κάτι τέτοιο στον εαυτό της. Η καρδιά του άνδρα δεν βρίσκεται στο στήθος, το ίδιο μας λένε εξάλλου και οι ίδιοι ή μας το δείχνουν με τη συμπεριφορά τους. Η συμπεριφορά τους θυμίζει ξαναμμένο ζώο, έναν σκύλο που τρίβεται στο πόδι σου.

    Το ελεεινό της υπόθεσης είναι όταν ο άντρας είναι με την σχέση του στο δρόμο και κοιτάζει λυσσασμένος άλλες. Το λένε οι ίδιοι συνεχώς- το δηλώνουν!! Άντρες είναι και το κέφι τους θα κάνουν. Γιατί λοιπόν επιμένουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην ανωτερότητά τους; Είναι ανωτερότητα η διαρκής γελοιοποίηση τους πάνω στον αγώνα τους να ρίξουν τη μία γυναίκα μετά την άλλη για να αποδειχθούν «άντρες»; Δεν αναιρώ κανέναν, ούτε τον πατέρα μου. Όλοι, ακόμη και οι γυναίκες δηλώνουν ότι ο άντρας έχει περισσότερα δικαιώματα στις ερωτικές σχέσεις. Είναι δυνατόν, σε μία εποχή που ακόμη και οι άντρες υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες τους «καβάλησαν» να υπάρχουν τέτοιες απόψεις, και μάλιστα από νέους;
    (Το παραπάνω περιστατικό συνέβη σε χορό Τρίτης Λυκείου)

    Tags
    Καλλιτέχνες:Playboys


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #4296   /   31.03.2006, 03:43   /   Αναφορά
    Ο Hitler τι σχεση εχει?

    #4297   /   31.03.2006, 03:47
    αφου σας χαλανε οι χοροι, γιατι πηγαινετε?

    #4298   /   31.03.2006, 04:48   /   Αναφορά
    @ Στη πρώτη ανάγνωση μου έφερε κάτι σε Πολυάννα μαζί με Άρλεκιν και Θησαυρό.

    'Ισως και λίγο Υπαρξισμό αλά Cosmopolitan.

    Στη δεύτερη ανάγνωση σκέφτηκα πως ο προβληματισμός σου είναι αποδεκτός πάραυτα.

    Άσχετα αν αποδέχομαι τον τρόπο γραφής (οκ έριξα και μια ματά στην ηλικία σου).

    Τώρα να σου πω κάνε αυτό και το άλλο και ίσως αλλάξουν τα μυαλά των άλλων δεν γίνεται.

    Γούσταρε αυτό που είσαι και σίγουρα κάπου όμορφα θα σε βγάλει (Απαπαπα σαν Buscaglia το έγραψα).

    Κι ο Χίτλερ όντως δεν κολλά...



    #4299   /   31.03.2006, 05:43   /   Αναφορά
    Πολύ "Στεφανίδου" το θεμα που θέτεις.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει,αλλά την απάντηση την έδωσες μόνη σου,ο κάθε άντρας θα πεί "στα @@ μου, καλά να πάθει το πουτανί" και η κάθε γυναίκα "ααααα το γουρούνι,όλοι ίδιοι είναι!"Και σταματήστε επιτέλους να πασπαλίζετε τις λέξεις "ελευθερία" και "ισότητα".Τί άλλο θέλετε να κάνουμε?Να τα κόψουμε?(ξέρετε ποια).Άφήστε την φύση να λειτουργήσει ελεύθερα.Όντως ο Χιτλερ δεν κολλάει.
    #4300   /   31.03.2006, 10:15   /   Αναφορά
    Συμφωνώ ότι πολλοί άντρες έχουν μια συμπεριφορά απαράδεκτη. Όχι όμως όλοι, ας μην το γενικεύουμε, λόγω ενός περιστατικού σε ένα χορό. Και μάλιστα ένα χορό όπου συμμετείχαν παιδιά της Γ’ λυκείου που ψαχνόταν. Συμφωνώ επίσης ότι η κοινωνία μας αποδέχεται ευκολότερα τους playboys παρά τις playgirls. Όμως, κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Όντως υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό του αντρικού πληθυσμού, το οποίο βλέπει τις γυναίκες σαν σκεύη ηδονής. Από την άλλη όμως, υπάρχει κι ένα σημαντικό ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού, το οποίο επιθυμεί να θεωρείται από τους άντρες σαν ιδανικό σκεύος ηδονής. Τις βλέπεις γύρω σου με τη συμπεριφορά τους και κυρίως με το προκλητικό ντύσιμό τους, να υποτιμούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Όταν κάποιες κυκλοφορούν π.χ. με φούστες που θυμίζουν περισσότερο φαρδιές ζώνες, τι περιμένουνε από τον αντρικό πληθυσμό; Να προσέξει πρώτα απ’ όλα την προσωπικότητά τους; Μα μ’ αυτό τον τρόπο εξαναγκάζουν τους άντρες να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλα πράγματα. Δεν γενικεύω έτσι, ένα παράδειγμα ανάφερα. Ζούμε λοιπόν σε μια κοινωνία, η οποία προάγει την ηδονή και την ευδαιμονία σαν αυτονόητο αγαθό. Αντισταθείτε!
    #17522   /   04.01.2009, 02:58
    ΑντισταθείτεΑντισταθείτεΑντισταθείτε.Ζούμε λοιπόν σε μια κοινωνία, η οποία προάγει την ηδονή και την ευδαιμονία σαν αυτονόητο αγαθό. Ενώ

    ταυτόχρονα βομβαρδίζει. Δεν κάνει απλά πόλεμο βομβαρδίζει αμάχους.

    #4301   /   31.03.2006, 14:06   /   Αναφορά
    κάπως ακραια η άποψή σου.δεν μπορείς λόγω ενός συμβάντος(ή ενδεχομένως 5-10 αναλόγων) που παρακολούθησες να βγάλεις συμπέρασμα για το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού.Όπως λεει και ο χρήστης yiannisyiannis ένα μέρος του συνόλου αντιμετωπίζει τις γυναίκες σα σκεύη ηδονής(πού δ****ο είναι η άνω τελεία?)αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι μας φερόμαστε σαν πίθηκοι και δε σας δείχνουμε σεβασμό.

    Τώρα,οι αποψεις και οι συμπεριφορές των playboys είναι δύσκολο(μάλλον αδύνατο θα έλεγα) να αλλάξουν οπότε θα πρέπει να ελπίζετε να πέσετε στα υπόλοιπα άτομα του συνόλου για να περνάμε όλοι καλά.όμως και οι απογοητεύσεις μες στη ζωή δεν είναι?

    Υ.Γ.κάποια περιοδικά(mirror,cosmopolitan π.χ) δείχνουν να γουστάρουν τον τρόπο ζωής ενός playboy(λεφτά,χλιδή,φήμη...) οπότε μήπως φταίτε λίγο κι εσείς για την ύπαρξη τέτοιων συμπεριφορών?
    #4302   /   31.03.2006, 14:12   /   Αναφορά
    Το θέμα είναι πιο σοβαρό απ' όσο φαίνεται -ίσως βέβαια να μην παρουσιάζεται με τον κατάλληλο τρόπο- και σίγουρα το παραλήρημα κατά των ανδρών προς το τέλος του κειμένου είναι πολύ υπερβολικό.



    Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως απ' την αρχή.



    Στο ερώτημα αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους δύο (καζανόβες και πόρνες), εγώ απαντώ όχι.

    Αλλά να ξεκαθαρίσω, ότι δεν θεωρώ κακό κάποιος να είναι φιλελεύθερος στις σχέσεις του αρκεί να είναι ειλικρινής και να εξηγείται ξεκάθαρα στις παροδικές αυτές σχέσεις του.

    Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι το ψέμμα και η απάτη. Δεν θα χαρακτήριζα λοιπόν κάποιον ή κάποια ως ανήθικο εφ' όσον είναι ειλικρινής εξαρχής.

    Αν κατάλαβα καλά την ιστορία, η "πρωταγωνίστρια" πρώτα χώρισε και μετά έκανε όσα έκανε επομένως δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό αφού δεν εξαπάτησε κανέναν.

    Τώρα όσο για την αντίδραση του πρώην της προφανώς πρόκειται για τυπική ζήλεια.



    Πέρα όμως απ' την κουτσομπολίστικη πλευρά της ιστορίας, υπάρχει κάτι πιο σοβαρό.

    Είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσουμε ότι τα δύο φύλα έχουν τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ σεξουαλικές ανάγκες. Και το τονίζω αυτό διότι η πραγματική ισότητα μπορεί να υπάρξει μόνο αν υπάρξει και σεξουαλική ισότητα.

    Τεράστιο λάθος κάνεις προς το τέλους του κειμένου όπου λες ότι ο άνδρας "Η καρδιά του άνδρα δεν βρίσκεται στο στήθος". Αυτού του τύπου οι φράσεις θα διαπιστώσεις ότι είναι πια τελείως ανούσιες και τέτοιες γενικεύσεις δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα, γιατί αν το πιστεύεις θα καταλήξεις κι εσύ να βρεις έναν τέτοιο ακριβώς άνδρα. Θυμάμαι παλιότερα στο σχολείο συχνά όμορφες κοπέλες να επιλέγουν αγόρια που ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους φέρονταν άσχημα. Και μετά βέβαια κατέληγαν σε τέτοιες γενικεύσεις.



    Αυτό έχει να κάνει με τον υποδεέστερο ρόλο στον οποίο βάζει η ίδια γυναίκα τον εαυτό της χωρίς καν να το ξέρει. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, σήμερα ο ίδιος ο τρόπος σκέψης της γυναίκας είναι αυτός που της στερεί την ισότητα με το άλλο φύλο.

    Και για να γίνω πιο σαφής λες "Η συμπεριφορά των ανδρών θυμίζει ξαναμμένο ζώο, έναν σκύλο που τρίβεται στο πόδι σου."

    Όλοι είμαστε ζώα και άντρες και γυναίκες. Και όλοι έχουμε έχουμε ανάγκη την ηδονή απ' τη φύση μας. Όταν λοιπόν η κοπέλα επιλέγει να περάσει μια ωραία ερωτική βραδιά με 1 ή 2 ή δεν ξέρω πόσους, ακριβώς αυτό κάνει, αναζητά την σεξουαλική ηδονή.

    Το κλειδί στην όλη ιστορία είναι να απενοχοποιήσουμε την αναζήτηση της ηδονής και όχι να την ντύσουμε με πράγματα ανύπαρκτα. Η αναζήτηση της ηδονής και της ευτυχίας είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων και όσο η γυναίκα το στερεί απ' τον εαυτό της δεν θα καταφέρει ποτέ να ελευθερωθεί και να γίνει ισότιμη με τον άνδρα.



    Αν και δεν συμφωνώ με την κατάληξή του, σε πολλά απ' όσα λέει έχει δίκιο κι ο Γιάννης. Πολλές γυναίκες είναι σε σύγχυση και ενώ οι ίδιες καλλιεργούν ένα συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης στην συνέχεια τον κατακρίνουν και βγάζουν τέτοιες γενικεύσεις.

    Τέλος, για να μην παρεξηγηθώ, να πω ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά ορισμένων ανδρών που όπως γράφεις λένε "είμαι άνδρας και το κέφι μου θα κάνω" όταν βλέπουν ότι στενοχωρούν τις κοπέλες τους. Αλλά και οι κοπέλες τους τί στα κομμάτια κάθονται και κάνουν μαζί τους όταν εισπράττουν τέτοιες συμπεριφορές;



    Υ.Γ.1. Φαντάζομαι το "Αγαπώ τον Χίτλερ" για το οποίο απορούν κάποιοι αναφέρεται στην φασιστική συμπεριφορά ορισμένων.

    Υ.Γ.2. Τον λόρδο Byron μάλλον το θυμόμαστε επειδή θυσιάστηκε για την Ελλάδα και όχι για τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

    Υ.Γ.3. Τα γεγονότα της ιστορίας συνέβησαν σε χορό της Τρίτης Λυκείου αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σχεδόν οι ίδιες ιστορίες επαναλαμβάνονται και σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες.
    #4303   /   31.03.2006, 19:00   /   Αναφορά
    Καταρχάς, θα πρέπει να τονίσω ότι το πρόβλημα που έθιξες είναι κατά τη γνώμη μου ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας. Τρανταχτή απόδειξη απότελει το γεγονός ότι μετά από 50 χρόνια αφότου καθιερώθηκε το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις γυναίκες (δηλαδή την επικύρωση της πλήρους ισότητας) συνεχίζουμε να παρατηρούμε και να συζητάμε για τις αντιδράσεις της "κοινής γνώμης" απέναντι στα δύο φύλα!!! Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους καζανόβες και τις πόρνες; Όχι, ΔΕΝ υπάρχει. Αυτή η ανωμαλία (γιατί περί ανωμαλίας πρόκειται) που στιγματίζει την κοινωνία του σήμερα με βρίσκει κάθετα αντίθετο.

    Όπως, πολύ σωστά τόνισε και ο Astron οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν τις ίδιες ακριβώς σεξουαλικές ανάγκες. Ας μην το ξεχνάμε, καλώς ή κακώς όλοι κρύβουμε ένα "πρωτόγονο ζωάκι" μέσα μας που πρέπει να το ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ για να έχουμε το δικαίωμα να λεγόμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πώς θα ήταν μια κοινωνία στην οποία δε θα υπήρχε ο γάμος, ο δεσμός, η σχέση, η αυτοσυγκράτηση... Μπορεί κανείς με ευκολία να δει το πλήθος των προβλημάτων που έχουν ήδη δημιουργηθεί εξαιτίας αυτών (των λίγων θέλω να πιστεύω), οι οποίοι πιστεύουν σε έννοιες όπως η... "φάση".

    Όσον αφορά την ιστορία που ανέφερες, μην ξεχνάς ότι περιγράφει κάποιες αντιδράσεις ορισμένων ανθρώπων σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή (εννόω ότι δεν μπορείς να το γενικεύσεις έτσι απλά). Με αφορμή το τελευταίο που ανέφερα, η "επίθεση" που έκανες στο ανδρικό φύλο ήταν λίγο υπερβολική :-)

    Το τελευταίο που θα πω είναι ότι μέρος της ευθύνης έχουν και οι γυναίκες. Αν έδειχναν στους άνδρες που βρίσκονται γύρω τους ότι δεν τους αρέσουν αυτοί που εναλλάσουν με ευκολία ερωτικές συντρόφους, θα πέρναγαν ένα ηχηρότατο μήνυμα σε ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό και ίσως αυτό να άλλαζε κάτι. Με λύπη μου όμως παρατηρώ ότι πολλές γυναίκες αντί να εκφράσουν αυτή τη δυσαρέσκεια τους, ταυτίζονται με αυτό που κατακρίνουν πιστεύοντας ότι έτσι θα λυτρωθούν.
    #4304   /   31.03.2006, 23:20   /   Αναφορά
    Πεστα κοπελια,

    ναι γενικα ετσι ειναι οι ανδρες καζανοβες οι γυναικες πορνες οπως τα λες και εσυ ειναι απο τα παλια χρονια ετσι οι ανδρες στο κεφι τους και οι γυναικες τιποτα

    Και δεν νομιζω αυτο ποτε να αλλαξει αλλα τι να κανουμε και εμεις ετσι τα εφερε η ζωη

    πολυ καλο κειμενο

    #4329   /   02.04.2006, 04:00   /   Αναφορά
    Ωραία!Δείξτο πράμα τώρα..

    ID
    #4429   /   14.04.2006, 14:14   /   Αναφορά
    Έχω κάποιες σημαντικότατες απορίες...



    Καταρχάς τι σχέση έχει όλο αυτό με την ποίηση και την λογοτεχνία



    Έπειτα, πιστεύεις πραγματικά ότι οι άντρες περνιούνται για ανώτεροι των γυναικών ? Λίγη Βιολογία να ήξερες, θα καταλάβαινες ποιο είναι πραγματικά το ισχυρό φύλο



    Μετά, για σκέψου... Αφού ο άντρας είναι (όπως λες) σα λυσσασμένος, δεν είναι πολύ πιο εύκολο για μια γυναίκα να αλλάζει ερωτικό παρτενέρ συχνά, αφού όλοι θα της λέγανε το "ναι" εύκολα ? Το αντίστροφο φυσικά δεν ισχύει, καθώς (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πάλι) η γυναίκα δεν είναι το ίδιο δεκτική, κι ο άντρας δύσκολα έχει συχνά επιτυχίες



    Και τελευταία και σημαντικότερη: Πού γίνονται ρε παιδιά τέτοιοι χοροί κι εγώ είμαι στην απ' έξω ?!



    ΥΓ: Κι όσο για το "πολιστιμένη κοινωνία", μην τρελαθούμε τελείως... Λίγα μαθηματικά παραπάνω ξέρουμε, κι έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας. Αυτό άλλαξε τα τελευταία χρόνια, κι όχι τα ήθη.
    #5049   /   06.07.2006, 02:08
    na pw ki egw sta greeklish suntomh 8a eimai, kai kapws ka8usterhmenh apanthsh alla eipa shmera na psaksw ta arxeia tou music.





    oxi pws epsaksa polu, me trabhkse o titlos, dhlwnw zwaki ki egw opws ki o ka8enas, isws psarwnw perissotero me cosmopolitan titlous para me "sumfwnia gia bethoven" h kati antistoixo.



    kapoia suntoma sxolia na mhn sas kourazw me ta geekglish kai genikotera,



    1o h Fash poia htan? pws ekane ena paixnidi me ta pagakia? san th fash me pagakia mporei na kanei kaneis se ena xoro ths 3hs lukeiou? sth 3h lukeiou egw epaiza mpoukala kai an me edeixne emena krubomoun na mh me filhsoun (ka8usterhmenh kapws nai). oxi alh8eia, as mou ekshghsei h annamaria (sunonomath mikrh) thn fash akribws gia na sxoliasw ki egw meta (kai na ma8w kai kana kainourgio kolpo epomenws).



    2o Yparxei diafora? Sure kai uparxei. O Kasanobas einai kai kala olo logia kai famfara kai molis ton piasei sta prasa mono erwtikos den einai. egguhmena pragmata. Opou akous polla kerasia krata mikro kala8i...Autos pou einai xamhlwn tonwn, filos, xalaros, klp, klp, autos einai o antras o kalos. Pornes? Ti nai pali touto? Epeidh ekane ena paixnidi me pagakia? Den kserw ti einai pornh akribws...eilikrina. Pornh nomiza einai epaggelma, kapws aisxro, kuriws gia ekeines, alla kai gia tous pelates, pou kat'eme stigmatizontai otan agorazoun toso fthna kati pou den ginetai na apokthseis me xrhmmata...telos pantwn...einai periergo to paixnidi tou erwta etsi ki alliws kai kaneis den eipe pws eimaste politismenoi emeis oi an8rwpoi. Skata dh8en eimaste. Lord Byron kai oloi mazi.



    3o Apo ta sxolia sumfwnw me Astron polu...alla sth telikh...isws na eimai kai anesthth den kserw...auta ta peri sexoualikwn klp pagakia me 2-3, einai toso anousia pou den upodhlwnoun tipota. Isothta h mh. Auta kat'eme einai proswpika...mou einai adiafora ki as psarwsa sto titlo. Lew mhpws diabaza kana piperato alla pou. Nai eimai gunaika kai goustarw piperato (pou to tribeis to piperi klp). Auto me kanei pornh? To allo me ta pagakia an to ma8w isws na me kanei. Ti na sou pw bre annamaria? Auta ola einai apla saxlamares...den upodhlwnoun apolutws tipota gia tis diafores sta fulla. Einai proswpika...kai pisteuw h 8esh tous einai na krinontai se atomiko epipedo ki oxi se koinwniko.



    H sunexeia sto CIAO ths Paraskeuhs.

    #5051   /   06.07.2006, 03:11   /   Αναφορά
    katarxas auto to keimeno den exei thesh sto logoexnia kai poihsh h kanw lathos? annamaria exeis akoma na deis polla..... logw hlikias kyriws... poly liga xronia pio megalh apo sena eimai kai hdh den xefniazomai apo thn istorioula....



    sthn aporia sou apantw oxi, den yparxei diafora. to an omws einai thetiko h arnhtiko auto, den xerw. kai den exei exallou shmasia. dikh sou einai h apofash.



    auto pou pikrainei xereis poio einai? oi gynaikes deixnoun prwta mia kopela kai fwnazoun pornh kai ta toiauta. oxi oi antres. auto vriskw kai pio eleeino.



    kai opoia kopela einai me antra pou to mati tou paizei axortaga kai adiakrita einai h kyria ftaixths. twra na vlepei kaneis diakritika den einai kati kako, opws kai to athwo flirt.

    arxisa na diavazomai ws cosmo adviser kai den mou aresei looool......



    oso gia ta protypa pou eipes den xerw an oi antres ta exoun protypa testosteronhs... dynamhs kai isxyos mallon se allous tomeis.amfivallw, eidika gia ton Xitler kai ton Lordo Byrwna. o prwtos einai gnwstos gia ta aisxh kai thn sklavia sthn opoia odhghse mia autokratoria, phge enantia sth fysh kai thn afhse xwris andriko plythusmo.... o Lord Byron, pethane sthn ellada, sthn epanastash.... o filellhlnas hrwas poihths ths ellhnikhs epanastashs.



    apanta me xamogelo. panta kanei kalo. opoios den sou symperiferetai me pisth kai sevasmo einai exallou xartaki tyligmeno se mpala pou prepei na th rixeis sto kalathi....





    #5059   /   07.07.2006, 15:48   /   Αναφορά
    Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο... Μπορεί οι γυναίκες να απέκτησαν το δικαίωμα της ψήφου,και γενικότερα δικαιώματα από νομικής πλευράς,η νοοτροπία του Ελληνα όμως παραμένει η ίδια εδώ και αιώνες. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες το αποδέχονται κι από πάνω, αντί να πατήσουν πόδι και να διεκδικήσουν την ισότητα και στη σχέση τους. Επίσης συμφωνώ απόλυτα με το χαρακτηρισμό "σαν ξαναμμένο ζώο", γιατί περιγράφει 100% τον τρόπο που φέρονται τόσοι και τόσοι άντρες και η μανία τους να π*****ουν όσο πιο πολλές γυναίκες γίνεται. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, αυτό να θεωρείται μαγκιά για τον άντρα και ξεπεσμός για τη γυναίκα!! και ακόμη περισσότερο μου τη δίνουν όταν γίνεται αναφορά στην απόπειρα ή ακόμη και το βιασμό μιας κοπέλας, και γυρνάει ο άλλος και λέει με ύφος "Ας μη γδυνόταν για να βγεί έξω" ή "Ας μη του κουνιόταν". Λες και φορούσε η κοπελιά καμιά ταμπέλα που έγραφε "Γουστάρω να με βιάζουν". Μα βέβαια, πώς να κρατηθεί ο Αντρας? Ακριβώς όπως τα ζώα, που δε μπορούν να σκεφτούν και να ελένξουν τις ορμές τους....
    #5588   /   13.09.2006, 19:31   /   Αναφορά
    Κοίτα, περί ευχαρίστησης ουδείς λόγος, το θεωρώ εντελώς φυσιολογικό να κάνει το κέφι του όποια η όποιος θέλει. Το θέμα γενικότερα κολλάει σε συναισθηματισμούς των γυναικών και αναστολές. (Ας μην ανοίξω θέμα για το ρόλο της θρησκείας στο θέμα και το σοβαρέψουμε)

    Εγώ θα πρότεινα στις γυναίκες, για να μην καταπιέζονται και για να μην έχουν απόλυτη ανάγκη το αντρικό φύλο, που τις χρησιμοποιεί τόσο άσχημα, και τις υποτιμά, να αποκτήσουν και ομοφυλόφυλη συμπεριφορά.

    Ετσι αυτοί θα τρέχουν πίσω σας για να μην σας χάσουν και θα σας σέβονται πολύ περισσότερο.

    Υποθέτω... αλλά για να σας το λεει ο ''megaloserwtikos'' κάτι θα ξέρει... (λέμε τώρα).
    #5594   /   13.09.2006, 22:00
    Ενα εχω να πω οτι ειναι το ιδιο Καζανοβες και οι πορνες!!! Οι πληστοι αντρες ζητουν πολλες γυναικες αλλα και οι γυναικες φταινε που δειχνουν τα τοσα πραγματα(ξερετε τι δειχνουν οι πιο πολλες γυναικες)!!! Γι αυτο φταινε και οι γυναικες και οι αντρες!!! Γι αυτο ειμαστε ζωα οπως λετε και οι παραπανω!!! Αλλα μου ειναι πολυ περιεργο που συνεβηκε σε παρτυ σου σχολειου!!!(και εγω που πιστευα οτι συνεβεναν σε χωρους ακαταλλαλα για ανηλικους!!!)

    #5596   /   14.09.2006, 00:22   /   Αναφορά
    Aν και το θέμα είναι όντως λίγο παλιό, όντως ο cosmopolitan τίτλος τράβαει στο μάτι. Και επειδή οι διαφυλικές σχέσεις είναι το top των συζητήσεων, λέω:



    Ένας άντρας είναι γυναικάς. Του αρέσει να κάνει πολλές σχέσεις κ.τ.λ. Κάποιοι άνδρες τον έχουν Θεό τους και κάποιοι άλλοι- αυτοί που ζηλεύουν ότι κάνει προφανώς και πιθανόν δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο- τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται τις γυναίκες και δεν είναι αντρίκια πράγματα αυτά. Υπάρχει και τρίτη κατηγορία, η φυσιολογική. Αυτή που δεν παίρνει μέρος σε σχολιασμούς.



    Έναν τέτοιο άνδρα οι γυναίκες ως όντα δημιουργημένα από ζήλια- στην πλειοψηφία τους- ασφαλώς τον θαυμάζουν και θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Τίθεται θέμα διεκδίκησης. Αφήστε που τέτοιοι άνδρες μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως παλιόπαιδα- ξυπνάει το μητρικό ένστικτο. Υπάρχουν και οι ισορροπημένες γυναίκες που δεν ασχολούνται με τέτοια παλιοτόμαρα.Τι δεν υπάρχουν...; Δεν μπορεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ίσως;



    Μια γυναίκα που έχει τέτοιες συνήθειες- αν ο άνδρας λέγεται γυναικάς, αυτήν ας την πούμε αντρού;- από τους άνδρες ναι μπορεί να χαρακτηρίζεται ως πόρνη, αλλά μόνο επειδή έτσι νιώθουν πως πρέπει να την χαρακτηρίζουν, εφ' όσον παίρνει ένα αντρικό ''αξίωμα''. Δεν ξέρω κανέναν που δεν θα ήθελε να έχει μια τέτοια ''πόρνη''. Όσο και αν λένε. Και ειδικά αυτές που όχι μόνο τα κάνουν, αλλά τα δείχνουν κιόλας. Αν την θεωρείται πόρνη τι κοιτάτε σαν ξελιγωμένοι gentlemen;



    Και φυσικά μια γυναίκα... μια γυναίκα θα χαρακτηρίσει την φίλη, συνάδελφο, γειτόνισσα, κουνιάδα, άσχετη στον δρόμο, ''πόρνη''. Εμείς είμαστε που κάνουμε την αρχή και πετάμε την σκούφια μας για τέτοιους τατιανίστικους χαρακτηρισμούς... Οι άνδρες δεν ασχολούνται και πολύ με τέτοια θέματα...



    Συμπέρασμα: Μην βιαζόμαστε να τα βάλουμε και πολύ με τους άνδρες. Καθώς εμείς είμαστε που υποστηρίζουμε τους γυναικάδες και εμείς που θάβουμε τις ''πόρνες''.



    Υ.Γ. Εννοείται πως ο πρώην κύριος της ιστορίας έσκασε από την ζήλια του γι'αυτό και το βρίσιμο την επόμενη μέρα... εννοείται.
    #5845   /   12.10.2006, 10:06   /   Αναφορά
    Έαν μια γυναίκα θέλει να θεωρεί τον εαυτό της ανώτερη άπο τους άνδρες κάλα θα κάνει να δεχτεί οτι για την όλη συμπεριφορά τον ανδρών φταίει αυτή.Όπως και να 'χει αλληλοεπιρεαζόμαστε, και είναι λογικό, ο χαρακτήρας κάθε άνθρωπου δημιουργήτε μέσα στην κοινωνία των άλλων και μέλουσα δικιά του.Άρα έλεος...δεν υπάρχει λόγος να στέλνουμε στην πυρά τους άνδρες στο όνομα του φεμινισμού...Ο Χίτλερ βρε αγάπη μου είναι ακραίο παράδειγμα.
    #5846   /   12.10.2006, 11:37   /   Αναφορά
    "Η συμπεριφορά τους θυμίζει ξαναμμένο ζώο, έναν σκύλο που τρίβεται στο πόδι σου."

    Τι λες ;;



    Ο έρωτας είναι μεγαλείο από μόνος του και δεν χρειάζεται ΝΟΝΟΥΣ.

    Μερικοί άνθρωποι (όλων των φύλλων & φυλών) που δεν έχουν ζήσει τον έρωτα συμπεριφέρονται και αντιδρούν με τους τρόπους που αναφέρεις και τον τρόπο που αναφέρεσαι.



    Όταν θα νιώσεις τον έρωτα και τη δύναμη που έχει ο ρόλος του καθενός στο ερωτικό παιχνίδι θα πρέπει να αναιρέσεις τα 3/4 των απόψεων που παραθέτεις πιο πάνω.



    Μετά από αυτά καλό θα ήταν να μπει και στη σωστή κατηγορία. (Οι διαχειριστές τι λένε;;)

    -------------------------------------------------

    Κι αυτό το παιχνίδι με το παγάκι όμως έ;;;

    να κονταύω 40 και να μη το ξέρω, τσ, τσ,τσ.
    #7874   /   03.04.2007, 16:16   /   Αναφορά
    Τι σχεση εχει η κατηγορια "ποιηση και λογοτεχνια";
    #11306   /   16.01.2008, 10:18   /   Αναφορά
    Και μετά σου λένε ότι υπάρχει ισότητα! Που την είδαν;
    #11313   /   17.01.2008, 09:59   /   Αναφορά
    Συγχήστηκα πρωινιάτικα!Η αλήθεια είναι οτι επικρατεί η άποψη από πολλούς άντρες ότι μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν στην ερωτική τους ζωή, και να αλλάζουν συνέχεια ερωτικές συντρόφους, γιατί απλά είναι άντρες.

    Προσωπικά, δεν έχω και την καλύτερη άποψη για αυτούς τους άντρες, καθώς η συμπεριφορά τους αυτή δείχνει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα τους, τα οποία δε με αγγίζουν.

    Οσον αφορά στις γυναίκες, θεωρώ ότι μια γυναίκα με προσωπικότητα, που τα έχει καλά με τον εαυτό της, τον αγαπά και έχει μια αξιοπρέπεια, μπορεί να καθορίζει τη ζωή της όπως εκείνη νομίζει και να αντιμετωπίζει τον κάθε άντρα.
    #12337   /   11.03.2008, 10:47   /   Αναφορά
    Όπως ανέφερε και το sylviaki και ο Astron είναι θέμα αξιοπρέπειας και ειλικρίνειας . Είναι υποκρισία να απαιτούμε από τους άλλους συμπεριφορές τις οποίες εμείς δεν υιοθετούμε . Ένας άντρας που θέλει να έχει πολλές συντρόφους θα πρέπει να αποδέχεται κάτι τέτοιο και από τις συντρόφους του . Και θα συμφωνήσω επίσης με το ότι τέτοιες συμπεριφορές δε δείχνουν αγάπη προς το γυναικείο φύλο . Οι συμπεριφορές των ανθρώπων είναι αποδεκτές αν είναι ειλικρινείς . Το θέμα είναι να μην πληγώνουν τους άλλους που αναζητούν την ευτυχία τους σε ένα και μοναδικό σύντροφο.
    #13223   /   21.04.2008, 12:15   /   Αναφορά
    Δε νομίζω ότι ισχύει για όλους αυτό. Δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι. Όπως δεν είναι έτσι και όλες οι γυναίκες.



    Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται εξίσου. Όταν κάποιος βλέπει το άλλο φύλο έτσι, να θεωρείται μη φυσιολογικός, ανεξαρτήτως αν είναι άντρας ή γυναίκα.
    #14688   /   16.06.2008, 17:21
    σίγουρα εξαρτάται απο τα άτομα και δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες στους ανθρώπους...ωστόσο πόσο τυχαίο μπορεί να έιναι ότι το περιστατικό που περιγράφεις μου θυμίζει πάρα πολλά και δεν είναι απο χορό της γ λυκείου αλλά πολύ πιο μετά......το θεμα για όλους είναι να μπορέσουν να βρούν αυτό που πραγματικά ψάχνουν...αν ψάχνουν μόνο έν όμορφο κομμάτι κρέας ας βρούν ανταπόκριση απο ανθρώπους που ψάχνουν το ίδιο και τίποτα άλλο. τότε είναι όλα οκ....

    αν όμως άλλο παρουσιάζεις οτι ζητάς και άλλο ζητάς στην πραγματικότητα...τότε...αστα....