ελληνική μουσική
340 online   ·  209.193 μέλη

Ρεμπούτσικα-Καλαντζόπουλος-Πασπαλά & η Ορχήστρα του Δρόμου στο GazARTE

selana
Περαστική Νότα
Chat
15.03.2007, 13:27
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ
& η Oρχήστρα του Δρόμου
συμμετέχουν : ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ
και ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

GazARTE - ΠαρασκευoΣαββατοΚύριακα από 2 Μαρτίου

Οι δύο εξαιρετικοί και πολυβραβευμένοι συνθέτες που μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν κάποιες από τις πιο πρωτότυπες και συναρπαστικές μουσικές παραστάσεις, ενώνουν για μία ακόμη φορά στη νέα τους παράσταση την διασκέδαση με την μουσικότητα και παρουσιάζουν τις σημαντικότερες στιγμές του έργου τους αλλά και νέα τραγούδια και μουσικές που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά στη σκηνή.

Σημαντικό μέρος της παράστασης θα αφιερωθεί και στις υπέροχες μουσικές που έχουν γράψει για τον κινηματογράφο. Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά σε σειρά παραστάσεων στην Αθήνα η βραβευμένη μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα για την τουρκικής παραγωγής ταινία “BABAM VE OGLUM” που απέσπασε το βραβείο καλύτερης μουσικής για κινηματογραφική ταινία του 2006 στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Soundtrack, αλλά και η μουσική του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου για τη νέα ταινία του Κώστα Καπάκα “Uranya” που έχει ήδη κατακτήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η «Ορχήστρα του Δρόμου» θα μεταφέρει στη σκηνή του gazARTE ονειρικές μουσικές και μποέμ διάθεση, αγαπημένα τραγούδια και ευρηματικά happenings, αισθαντικές ερμηνείες και σπάνια κομψότητα. Στη δημιουργία αυτής της μοναδικής ατμόσφαιρας συμβάλλει η εκφραστική ερμηνεία και η θεατρική παρουσία της Έλλης Πασπαλά, το ιδιαίτερο χρώμα της φωνής της Γιώτας Νέγκα, οι παραδόσεις της Ανατολής στην ερμηνεία της Τουρκάλας Ντιλέκ Κοτς που την γνωρίσαμε από την «Πολίτικη Κουζίνα» και οι εκπλήξεις του Κωστή Μαραβέγια στο ακκορντεόν και την ερμηνεία.
Οι εξαιρετικόί μουσικοί που αποτελούν την Ορχήστρα του Δρόμου είναι οι:
Νίκος Παπαβρανούσης–τύμπανα, Γιάννης Ιωαννίδης-τρομπέτα, Γιώργος Κοντογιάννης-κιθάρα,μαντολίνο, μπουζούκι, Πάνος Δημητρακόπουλος-κανονάκι, Ανδρέας Συμβουλόπουλος-πιάνο, πλήκτρα και Θανάσης Σοφράς-κόντραμπάσο.
Από τις 2 Μαρτίου στη σκηνή του gazARTE, η «Πολίτικη Κουζίνα» θα πασπαλιστεί με μπόλικο «Peppermint”, «Πατέρας και Γιός» θα συναντηθούν με την «Uranya», το “Summertime in Prague” θα ερμηνευθεί με τα «Μάτια Κλειστά» και οι «Μικρές Ιστορίες» όλων μας θα απογειώσουν τη «Συνήθεια του Έρωτα» έως εκεί που το «Αστέρι» θα πραγματοποιήσει τελικά την «Ευχή»!

GazARTE: Βουτάδων 32-34 Γκάζι -τηλ. 210 3452277
Παρασκευή & Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 21:00.
Είσοδος: 35€ με ποτό & 15€ στο Bar


PROSPERO Πολιτιστικές Διοργανώσεις ΣΠ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ & ΑΡΧΕΛΑΟΥ 4 - ΤΚ 11635 – ΑΘΗΝΑ
Τ:210 7258901/210 7298667-8 FAX: 210 7298665
www.prospero.gr / mail: prospero@prospero.gr

επισυναπτόμενα: GASARTE foto_resize.jpg 
#1   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
16.03.2007, 11:11
Selana ευχαριστούμε. Πολύ ωραία παράσταση. Ξαναγράφω τις εντυπώσεις μου (copy-paste από άλλο topic):[...]Μαζί με την Έλλη Πασπαλά και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, το παρόν έδωσαν η Γιώτα Νέγκα, ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος και ο Κωστής Μαραβέγιας (καταπληκτικός!). Χρόνια είχα να ευχαριστηθώ μουσική. Άψογη ενορχήστρωση, πεντακάθαρος ήχος, ρυθμός και οι μουσικοί μια μεγάλη παρέα. Δε βαρέθηκα καθόλου, πράγμα σπάνιο για μένα. Δυστυχώς ξέχασα να πάρω φωτογραφική.


Να πάτε, κι ας μην πολυακούτε τέτοια μουσική. Ειδικά αν είστε μουσικοί, να σπεύσετε να δείτε τι ωραίο αποτέλεσμα έχει μια δουλεμένη ενορχήστρωση και πόσο
μετράει η μπάντα να το διασκεδάζει. Άλλο πράμα ήταν το χθεσινό. [...]


#2