Παράθεση:
Το μέλος Eliza21 στις 29-06-2007 στις 01:25 έγραψε...
Μου αρέσει να σκιτσάρω ανθρώπους, αντικειμενα, γυμνό, νεράιδες κ διάφορα άλλα (εκτός απο τοπία) με μολύβια-κάρβουνο.....ειναι μια ασχολία που ξεκινησε απο μικρή ηλικία ζωγραφιζοντας φορέματα.....με τα χρονια ξεκινησα να ζωγραφιζω με σκιές και να ψάχνω για πιο δυσκολα θέματα........τώρα, λόγω έλλειψης χρονου σκιτσάρω μονο τα Σάββατα το βράδυ................
|
|
Μου αρεσει κι εμενα παρα πολυ το καρβουνο,δινει μια αμμεση ζεστη επαφη με το εργο.Χαιδευοντας και απλωνοντας τις γραμμες σε κανει να νιωθεις πως το καρβουνο λες και σταζει απο τα δαχτυλα σου.
Επισης μου αρεσουν πολυ οι εικαστικες παρεμβασεις σε μεγαλους χωρους και επιφανειες.Προσωπικα δουλευω πολυ την τοιχογραφια και πολλες φορες νιωθω οτι ανοιγω τουνελ διαφυγης σε κλειστους και αχαρους χωρους.
Υαλογραφια εκανα παλιοτερα αλλα την βρισκω πολυ οριοθετημενη για να με εκφρασει.Εχω αδυναμια κι εγω στο γυμνο και τις προσωπογραφιες,επισης στα λουλουδια και τις απειρες αποχρωσεις τους.Μου αρεσουν ολα τα υλικα και τα χρησιμοποιω αναλογως θεματος(τη θαλασσα την θελω οπωσδηποτε μπλε πχ. χανει τελειως με το καρβουνο η το μολυβι) .Με δυσκολευουν πολυ οι ανοιχτοχρωμοι ανθρωποι στο καρβουνο

δεν ξερω για σας κι ετσι αποφευγω τετοια μοντελα.
Τελευταιο κολλημα ειναι τα μεγαλα υφασματα (κατι σε διπλοσεντονο χαχα)οπου γραφω στιχους η ποιηση σε αναλογο ζωγραφιστο φοντο.Αφου τελειωσω το κανω ενα κουβαρι πριν στεγνωσει τελειως και το αφηνω τσαλακωμενο για λιγες μερες...
Οταν το ξετυλιξω εχει μια υπεροχα ανεπιτηδευτη φθορα που δεν το κανει στημενο!
Προκληση ειναι και οι πολυ μικρες επιφανειες αλλα θελουν τρελλα κεφια.Αντε φτιαξε την Καρμεν σε μια πετρουλα τοση δα..
Κατα τα αλλα παντα τετοια παιδια!!!!!!!

2Ν.
Υ.Γ Χαιρομαι πολυ που το θεματακι αυτο εχει κινηση!!!!!!!Αυτο ειναι πολυ αισιοδοξο.