ελληνική μουσική
141 online   ·  208.850 μέλη

Περί ραδιοφώνου τεκταινόμενα..........

pollatos
Περαστική Νότα
Chat
10.08.2007, 11:24
αυτος ειμαι που να μην ημουνα.για σου ρε βασιλη ,και ας μην θυμαμε πιος απο ολους εισαι.
#21   
pollatos
Περαστική Νότα
Chat
10.08.2007, 11:28
Καλημέρα Γιώργη
Επειδή ποτέ στην ζωή μου ,δεν έκανα κάτι που να είναι εις βάρος κανενός. και ποτέ δεν θεώρησα εαυτόν καλύτερον από οποιοδήποτε ,και ας είναι και βαρκάρης στο επάγγελμα που λέει ο λόγος . να βοηθήσω ήθελα, και όχι να ανοίξω πόλεμο. πάντα στην ζωή μου ήμουν ευθύς και ντόμπρος ,και έλεγα τα πράγματα με το όνομα τους ..και δεν υπήρξα αιθεροβάμων ,ούτε να χρυσώνω το χάπι με ψεύτικα λόγια και μεγάλα όπως άφησε να εννοηθεί από κάποιον έτερο παραγωγό, είμαι αυτός που είμαι και έτερον ουδέν , θέλετε βοήθεια ? καλώς ,.πάλι δεν θέλετε ? ξανά καλώς.. ότι είπα, ελέχθη με καλή διάθεση και πρόθεση. Και ουδέν σχόλιο έκανα περί αξίας παραγωγών ,πλην της συγκρίσεως, ο καθείς κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο, και πάντα από το καλύτερο υπάρχει και το καλύτερο και πάει λέγοντας.. κανείς δεν είναι καλύτερος από οποιονδήποτε, πάντα αυτός ήταν ο κανών μου, και από αυτοσαρκασμό ήμουν ο εφευρέτης σε βεβαιώ.. στις εκπομπές μου έλεγα τα χειρότερα για τον εαυτό μου ,και η αυτοκριτική μου ήταν καταπέλτης ,,αν ήσουν ακροατής μου θα το ήξερες. δεν καβάλησα καλάμι ούτε όταν έβγαλα στον αέρα προσωπική συνέντευξη από τον Steve ray Vaughan ένα χρόνο πριν σκοτωθεί. και όχι μόνο .ούτε όταν με είχαν αναμετάδοση τρεις σταθμοί στις ηνωμένες πολιτείες και 5 στον Καναδά ,ούτε όταν μπλοκάρισε ο σέρβερ από από χείμαρρο ακροατών, αυτά είναι καταγραμμένα και όχι κούφια λόγια.. δεν είναι τυχαίο όταν έχεις μια από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές δισκοθήκες στον κόσμο, δεν είναι τυχαίο όταν σε έχουν επίτιμο μέλος σε ..ούτε θυμάμαι πια τον αριθμό μουσικά φόρουμ, ούτε όταν το all music ζήτησε συνεργασία…ούτε όταν είχα προτάσεις από σταθμούς ροκ .το πρόβλημα μου ήταν το οικονομικό, δεν γούσταρα να με υπολογίζουν με αριθμητικά νούμερα ,,ξέρεις ,σου δίνω τόσα έρχεσαι ? 18 χρόνια εκπομπών και δεν δέχθηκα να πάρω δραχμή ,δεν γούσταρα ,αυτό που γούσταρα και που μου άρεσε ήταν η επαφή με τον κόσμο… ξέρεις γιατί κόλλησα εδώ ? γιατί είσαστε έλληνες, είσαστε δικοί μου ..αν ήταν οποιοδήποτε ξένο, δεν θα είχα ασχοληθεί.,, τι να σου πρώτο εξηγήσω, είσαι νεώτερη γενιά και δεν θα καταλάβεις ποτέ το σκεπτικό των παλαιοτέρων..
φτάνει μέχρι εδώ…
Είδες ,,, με έκανες να πω πράγματα που δεν θέλω ,και δεν θα έβγαζα ποτέ προς τα έξω τα εσώψυχα μου ..και ειδικά να περιαυτολογήσω ,και δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου .. αλλά με τσίγκλησες.. ξέρεις είμαι πολύ περίεργος τύπος, και όταν με προκαλούν, δυο τινά μπορεί να συμβούν, η να σηκωθώ και να φύγω, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με κάτι που εκ των πραγμάτων δεν θέλει να δη αλήθειες, η να κάτσω και να αγωνιστώ και να αποδείξω την αλήθεια των λόγων και των πράξεων. ξέρεις πιο είναι το παράπονο μου ? μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι αξιόλογο στο ελληνικό ιντερνετ . και όταν διάβασα τα λόγια τα εσώψυχα του Ορφέα κάτι μου έκανε κλικ μέσα μου …πες ότι είναι γενιά μου ,πες ότι έχουμε τα ίδια όνειρα ,πες πολλά και ας μην τον γνωρίζω ..,και είπα ,,απ εδώ κάτι συμβαίνει ,εδώ είναι κάτι διαφορετικό ,,αξίζει τον κόπο να γίνει κάτι ,αξίζει να βοηθήσω και εγώ ,να προσθέσω και εγώ ένα πετραδάκι, έτσι για την υστεροφημία ρε γαμώτο…λοιπόν τι λες φίλτατε Γιώργη ? να λακίσω η κάτσω να αγωνιστώ μαζί σας ,,τι λες ? αξίζει το κόπο ??? να φτιάξουμε ένα ραδιόφωνο που θα τσακίζει κόκαλα … η θα αναλωθούμε σε ένθεν και ένθεν επιστολές ποιος είναι ποιος .κατά Πέτρον ευαγγέλιο ? υπ `όψιν ότι στην πατρίδα μου έχουμε 13 Ευαγγελία και όχι τα 12 γνωστά …
Μετά τιμής ..
που λέγαμε παλαιόθεν
Πέτρος

#22   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
10.08.2007, 12:22
Καλημέρα Πέτρο.

Δε νομίζω πως έχει κάποιο νόημα η παράθεση διακρίσεών, μια και σε καμία περίπτωση δεν σε "τσίγκλησα" να μας πεις ποιός είσαι και τι κάνεις. Ούτε υπάρχει ασφαλώς και κάτι προσωπικό μαζί σου. Απλά σε βοηθάω να μπεις λίγο στο κλίμα του σταθμού του MusicHeaven, που διαφέρει σε αρκετούς τομείς από τα υπόλοιπα ραδιόφωνα.

Και επίσης: Για να προτείνεις λύσεις στο MusicHeaven, δε χρειάζεται να είσαι expert. Ακούμε και εφαρμόζουμε προτάσεις, από όποιον φίλο είναι σαφής, συγκεκριμένος και εύστοχος στις παρατηρήσεις του.

Και ξανατονίζω: αυτό που χρειαζόμαστε είναι μόνο συγκεκριμένες προτάσεις για βελτιώσεις. Το οτι έχεις εμπειρία και διακρίσεις, είναι πράγματι πολύ καλό, αλλά μόνο αν αυτό μετουσιωθεί σε κάτι που θα ωφελήσει την κοινότητά μας.

Διαφορετικά, είναι καλό μόνο για εσένα. Και προς το παρόν δεν βλέπω καμία πρόταση, παρά μόνο προσπάθεια να πείσεις οτι κατέχεις το αντικείμενο, κάτι που κανείς δεν αμφισβήτησε. Είσαι τόσα χρόνια στο ραδιόφωνο, το σεβόμαστε και σε θαυμάζουμε για οτι έχεις κάνει.

Προτείνω λοιπόν από Σεπτέμβρη, να πάρεις κάποια εκπομπή στο σταθμό μας (δεν ξέρω αν ήδη έχεις εκπομπή, υπεύθυνη είναι η angela_77) και σιγά σιγά να μας επισημάνεις τα προβλήματα που εντοπίζεις και να προτείνεις τρόπους να μας ακούνε όλο και περισσότερα μέλη.
#23   
pollatos
Περαστική Νότα
Chat
10.08.2007, 13:43
Γεώργιε .
Αυτό θέλω και εγώ ,να αγωνιστώ μαζί σας ,
Αλλά δεν έχω κάνει τον δάσκαλο ποτέ ,ώστε να ξέρω να μεταφέρω να μεταδώσω τις λίγες έστω γνώσεις μου πάνω στο ραδιόφωνο, για αυτό είπα να κάνουμε μια κουβέντα πρώτα ,εκ του σύνεγγυς ώστε να καταλάβω τι ακριβώς, και που μπορούμε να κινηθούμε , ώστε να μην χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε τις κινήσεις. έπειτα από κάποιες προτάσεις, να μου πεις τι ζητάτε ,ποιοι οι στόχοι σας ,και να σου πω συγκεκριμένα ακριβώς, τι μπορούμε να κάνουμε και τι παραγωγούς και με τι σειρά και χίλια δυο πράγματα, και λεπτομέρειες ,που χρειάζονται.. και να γίνει το σωστό promotion. Από κανάλι τηλεοράσεως κλπ .. σε όλα τα μουσικά φόρουμ ,,,αυτά άστο σε μένα ,,δεν είναι ότι ο Πέτρος θα κάνει προτάσεις και τελείωσε ,,δεν υπήρξα θαυματοποιός ..να κροταλίσω τα δάχτυλα, και εδώ είμαστε , το φτιάξαμε ..εδώ είναι ολόκληρο στήσιμο από την αρχή,, η θα κάνουμε μπαλώματα ? θα μου πεις τα όρια που μπορείτε να κινηθείτε και σαν ραδιόφωνο και περιοδικό ..μην περιμένεις να μάθω την ιστορία σας μόνος μου ξαφνικά μέσα σε 5 μέρες που είμαι εδώ, διαβάζοντας το φόρουμ .και είναι τόσα πολλά ..
εν τη ενώσει η ισχύς ,έλεγαν οι παλαιότεροι ημών, και όλα αυτά δεν λύνονται με αντιπαραθέσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων. μου λες κάνε προτάσεις. πάνω σε τι ? σε τι κορμό θα κινηθούμε ? η να λέτε . κάνε εσύ τις προτάσεις και βλέπουμε.. εγώ δεν λειτουργώ έτσι.. εκ του προχείρου.. αφού δεν ξέρω κανένα από τα παιδιά , και σε τι εκπομπές κινούνται .ελληνικό ,ξένο κλπ ..τα βάζω κάτω και βλέπω τι έχω, τι μπορώ να κάνω ,βλέπω τα όρια ,και πάνω εκεί χτίζω.. και όλα αυτά θα γίνουν μαζί κουβεντιάζοντας ώστε να καταλάβει ο ένας τον άλλον. τι ακριβώς εννοεί και που καταλήγει. ένα ραδιόφωνο δεν στήνετε μόνο από προτάσεις, αλλά και έμψυχο υλικό,,
πέρα από το τεχνικό μέρος ..
εκπομπή ζήτησα ,απλά περιμένω , το οκ.. θα μπορούσα να σας Καλύψω όλο το καλοκαίρι που λείπουν όλοι, με εκπομπές εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα νέα παιδιά. πέρα από μουσική ,και από Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν όλοι με άλλο αέρα.. και να μην είναι κενό το ραδιόφωνο ..πράγμα απαράδεκτο ,όταν λες ότι έχεις ραδιόφωνο. τι άλλο να πω πια ? υπάρχουν παλιές εκπομπές ,μέχρι και το αφιέρωμα στο Woodstock, που έκανα πριν από 10 χρόνια, με συνεντεύξεις από ντόπιους κατοίκους.
Γεωργη ότι και να πω είναι μάταιο ,,όταν γνωριστούμε θα καταλάβεις τι είμαι και ποιος είμαι. και τι μπορώ να κάνω.. όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση…αέρα.
Πέτρος

#24   
GL
MusicHeaven Guru
Chat
10.08.2007, 16:42
Πολλατε καλησπερα!

1) Στην απαντηση μου προχτες δεν σου την ειπα, ουτε επιτακτικες νουθεσιες σου εκανα, ουτε εβγαλα εκνευρισμο! Απλα προσπαθισα να σου πω και εγω απο την μερια μου καποια πραματα οπως τα βλεπω με την φτωχη μου εμπειρια εδω μεσα.....Τιποτε παραπανω και τιποτε λιγοτερο....

2) Στην απαντηση σου στον Δημητρη τον Northwind αναφερεσαι σε κατι που ειπε για μενα: "ναι εχεις απολυτο δικιο ,,αμα γερνα ο ανθρωπος .............τα αλλα τα προσπερνω..." Αυτα εγραψες.

Βασικα να σου εξηγησω κατι. Εδω μεσα κανουμε πολυ πλακα και περναμε τις ωρες μας ομορφα μεταξυ μας! Και οι παραγωγοι με τους ακροατες και πολλα αλλα μελη μεταξυ τους! Εχουμε ξεφυγει απο αυτην την ψυχρη διαδικτυακη επικοινωνια.

Αρα λοιπον κατα καποιον τροπο γνωριζομαστε αρκετα καλα ουτως ωστε να εχουμε την ανεση να "ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ" ο ενας τον αλλον......

Η απαντηση σου λοιπον στον Δημητρη που αφορα εμενα ( αυτο:"ναι εχεις απολυτο δικιο ,,αμα γερνα ο ανθρωπος .............τα αλλα τα προσπερνω..." ) καλιστα θα μπορουσα να την παρεξηγυσω μιας και ΔΕΝ με ξερεις, ΟΥΤΕ σε ξερω......Αρα δεν ξερω το υφος σου, αρα ευκολα μπορουν να βγουν αυθερετα συπερασματα....

Θα σε παρακαλουσα λοιπον να εισαι λιγο πιο προσεκτικος οσον αφορα τον σχολιασμο καποιων διαλογων εδω μεσα......

Σεβομαι το γεγονος οτι ακομα εισαι πολυ φρεσκος εδω και ειναι λογικο να μην ξες το στιλ γραφης του καθενος μας. Απλα ομως νομιζω οτι λιγη διακριτικοτητα δεν θα εβλαπτε......

Να δεχτω λοιπον την φραση σου αρκει να ξερω το υφος που την λες. Αν ειναι για χαβαλε εχει καλως. Αμα σε μαθω και εγω θα σου απαντησω αναλογως.

Αν ομως αυτη σου η φραση εμπεριεχει ειρωνια προς το προσωπο μου τοτε λυπαμαι αλλα θα πρεπει να απαντησω αναλογως μην υπολογιζοντας και εγω με ποιον εχω να κανω....

Αυτα! Και συγνωμη αν βγηκα λιγο Off Topic. Απλα θελω να ειμαι ξεκαθαρος!

#25   
pollatos
Περαστική Νότα
Chat
10.08.2007, 18:35
gl καλησπερα .
σε καμια περιπτωση δεν αναφερωμαι σε εσενα ..στο μηνυμα εκεινο..ομιλω γιατον εαυτο μου..γιατι κακα τα ψεμματα ,δεν ειμαι νεος..και αμα γερνα ο ανθρωπος αποκτα και γκρινιες ..οταν εγραφα το μηνυμα δεν ειχα δει οτι ηταν για σενα .δεν το ειχα προσεξει .και το δεχτηκα σαν χιουμορ ..και απλα οταν καταλαβα το λαθος ηταν αργα,αλλα παλι εμενα αφορουσε ,δοξα τον θεο ποτε δεν φοβηθηκα την αυτοκριτικη.και απο χιουμορ.παραθετω αφθονο ..ελληνικο καθαροαιμο .και οχι το τυπικο αγγλικο φλεγματωδες..πιστευω να καταλαβες την εξηγηση,και αν εχεις αλλες αποριες.εδω ειμαι.και τελευταιο ..δεν υπηρξα ποτε ειρων..αν ηθελα να υπονοησω οτιδηποτε θα στο ελεγα . ποτε δεν ειπα οχι στο καλοπροαιρετο χιουμορ.και συμπληρωνω,(τωρα ειμαι σπιτι)πριν στο γραφειο,βιαστικα γραμμενο ,,,οτι μονο του το κειμενο και η φραση που παραθετεις μιλα για κατι αλλο απο αυτο που καταλαβες.που εγραψα για εκνευρισμο η οτιδηποτε μιλας ??αχχ αυτα τα νιατα...

Είναι οι νύχτες τελικά , που βλέπεις καθαρά ,
το χρώμα που έχουν τα μάτια της μοναξιάς.
Ίδιο ακριβώς , όπως οι στάχτες στα όνειρα.....

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : pollatos στις 10-08-2007 20:09 ]


#26   
NORTHWIND
Βασική Νότα
Chat
10.08.2007, 19:22
Με το καλο Πετρο ... θα χαρω πολυ να σε ακουω και να σε γνωριζω απο το ραδιοφωνο μας!

Με τον GL γνωριζομαστε αρκετα και πειραζομαστε για τις ηλικιες και τις ομαδες μας.....
δεν ειχα προθεση να σε προσβαλω :).... Ειμαι 40 ετων εχω κι εγω μια μικρη
ιστορια στο ραδιοφωνο της πολης μου μονο 15 χρονια!
Νομιζω οτι εχει το ΜΗ δυναμεις να παει πολυ καλυτερα ... εμεις πρεπει να εχουμε ετοιμες προτασεις οταν μας ΖΗΤΗΘΟΥΝ !
#27   
NORTHWIND
Βασική Νότα
Chat
10.08.2007, 19:40
Παράθεση:

Το μέλος NORTHWIND στις 10-08-2007 στις 19:22 έγραψε...

Με το καλο Πετρο ... θα χαρω πολυ να σε ακουω και να σε γνωριζω απο το ραδιοφωνο μας!

Με τον GL γνωριζομαστε αρκετα και πειραζομαστε για τις ηλικιες και τις ομαδες μας.....
δεν ειχα προθεση να σε προσβαλω :).... Ειμαι 40 ετων εχω κι εγω μια μικρη
ιστορια στο ραδιοφωνο της πολης μου μονο 15 χρονια!
Νομιζω οτι εχει το ΜΗ δυναμεις να παει πολυ καλυτερα ... εμεις πρεπει να εχουμε ετοιμες προτασεις οταν μας ΖΗΤΗΘΟΥΝ !


Τον CL μη το παρεξηγεις..... μεγαλος ανθρωπας ειναι !
#28   
JaNick
Φθασμένος
Chat
10.08.2007, 20:25
Φιλέ μου Πέτρο,
(δεν ξέρω αν δε πειράζει η προσφώνηση "φίλε μου", καθότι είμαι πολύ νεότερος σου...)
Πρώτον εκπλήσομαι με ότι έχεις κάνει στο ραδιόφωνο, και σε θαυμάζω.
Τώρα. Διάβασα κάτι για προώθιση του ραδιοφώνου μέσω τηλεοράσεως και μουσικών φόρουμ κλπ. Μήπως η υπερμεγέθυνση του ραδιοφώνου θα είναι η καταστροφή του ΜΗ σαν φόρουμ. Μήπως καταντήσουμε ενας ραδιοφωνικός ιστότοπος και υστερήσει το φόρουμ και το περιοδικό? Απο την άλλη το ίδιο το ραδιόφωνο έχει αυτη τη μαγική αίσθηση λόγω του μεγέθους του. Είναι ενα ραδιόφωνο μεταξύ φίλων. Σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Δεν θα μ'άρεσε ενα μεγάλο απρόσωπο ραδιόφωνο.
Σίγουρα ενδέχεται βελτιώσεων, και κάθε πρόταση πιστεύω οτι θα είναι χρυσή για το ραδιόφωνο.

#29   
Orfeus
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
10.08.2007, 20:29
Δεν έγραψα τίποτα σ' αυτό το τόπικ μέχρι τώρα, επειδή δεν έχω πλέον εκπομπές στο Musicheaven (άρα δεν θεωρούμαι παραγωγός) και επειδή οι πλέον αρμόδιοι να απαντήσουν είναι ο Jorge και η Angela_77.

Θέλω όμως Πέτρο να σου ευχηθώ να έχεις καλές εκπομπές και να προσθέσω ότι ούτε στον ύπνο μου δεν φανταζόμουνα να συναντήσω εδώ στο MusicHeaven έναν παραγωγό ραδιοφωνικών εκπομπών, συνάδελφο πριν από πολλά χρόνια στον 94,1 Επικοινωνία FM!

Καλές εκπομπές λοιπόν!Jai Guru Deva Om!!!


[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Orfeus στις 10-08-2007 20:44 ]


#30   
andy76
Βασική Νότα
Chat
10.08.2007, 21:14
...εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να μακρηγορήσω με προυπηρεσίες και ώρες πτήσεις των προηγουμένων χρόνων...θα πω 2 λόγια μόνο για τους 6 τελευταίους μήνες που είμαι μέλος και παραγωγός στο ράδιο του Musicheaven...

έχω λοιπόν να πω ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια απο κάποιους παραγωγούς (στα γρήγορα μου έρχονται στο μυαλό ο GL που είναι υπόδειγμα εκπομπής αλλά και ο Deos και συγνώμη που σίγουρα ξεχνάω ορισμένους άλλους) που πάντα συνεπείς στην ώρα τους με νέες και πρωτότυπες ιδέες μας κρατάνε ευχάριστη συντροφιά όλο αυτό το καιρό...

το σημαντικότερο κατα τη γνώμη μου πρόβλημα στο radio του Musicheaven είναι η ασυνέπεια των παραγωγών στις ώρες που υπέυθυνα τους έχουν δωθέι...πιστεύω οτι αν γίνει σε αυτόν τον τομέα ένα καλό φιλτράρισμα απο τους υπεύθυνους, θα είναι μιά πάρα πολύ καλή αρχή για κάτι καλύτερο που σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες...

έχω και πολλές άλλες προτάσεις που θα τις παραθέσω εν καιρώ...


[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : andy76 στις 10-08-2007 21:15 ]


#31   
pollatos
Περαστική Νότα
Chat
10.08.2007, 21:28
καλην εσπερα κυριοι..για σου φιλτατε ορφεα..
απαντω εις τον janick..
ποιος μιλησε για αλλαγη ατμοσφαιρας ? ποιος μιλησε για ενα απροσωπο ραδιοφωνο..? τωρα για το χαλαρη ατμοσφαιρα, ενοεις οτι βαζουμε τραγουδακια για 2 ατομα και μπλα μπλα στο μεταξυ μας ? αν ναι τοτε δεν μιλαμε για ραδιοφωνο αλλα για συνεστιαση 3 ατομων που λοιπουν τα σουβλακια και οι μπυρες .
φιλτατε janick μην πανικοβαλεσε,ολα θα ειναι καπου στο ιδιο στιλλ του μεχρι τωρα,απλα θα μπη ταξη σε ωρισμενα πραγματα..σε αυτο το σημειο ,αρμοδιος να μιληση ειναι τα αφεντικα εδω..δεν υπαρχει περιπτωση καταστροφης του ΜΗ σε καμια περιπτωση.αλλα μια αναβαθμιση στην ουσια θα ελεγα.στην τελικη καταληξη θα ειστε περιφανοι που θα εισαστε μελη αυτης της κοινοτητας..ενας ιστοτοπος δεν κλεινει τις πυλες του και οχυρωνεται πισω απο κατεστημενα,,τις διευρινει και δεχετε νεες αποψεις απο νεα μελη,,ολο και κατι καινουργιο καθε μερα θα διευρινει και τις γνωσεις την μουσικη παιδεια ,και την αισθητικη.και πολλα αλλα πραγματα..
απτα τα ολιγαφιλτατε ορφεα χαιρωμε που τα ξαναλεμε,,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και θα ηθελα να σε ξανακουσω στο ραδιοφωνο ,με τις παντα ευχαριστες νοτες..
φροντισε το . διοτι η γνωμη σου μετρα..............
#32   
GL
MusicHeaven Guru
Chat
10.08.2007, 21:55
Παράθεση:

Το μέλος pollatos στις 10-08-2007 στις 18:35 έγραψε...

gl καλησπερα .
σε καμια περιπτωση δεν αναφερωμαι σε εσενα ..στο μηνυμα εκεινο..ομιλω γιατον εαυτο μου..γιατι κακα τα ψεμματα ,δεν ειμαι νεος..και αμα γερνα ο ανθρωπος αποκτα και γκρινιες ..οταν εγραφα το μηνυμα δεν ειχα δει οτι ηταν για σενα .δεν το ειχα προσεξει .και το δεχτηκα σαν χιουμορ ..και απλα οταν καταλαβα το λαθος ηταν αργα,αλλα παλι εμενα αφορουσε ,δοξα τον θεο ποτε δεν φοβηθηκα την αυτοκριτικη.και απο χιουμορ.παραθετω αφθονο ..ελληνικο καθαροαιμο .και οχι το τυπικο αγγλικο φλεγματωδες..πιστευω να καταλαβες την εξηγηση,και αν εχεις αλλες αποριες.εδω ειμαι.και τελευταιο ..δεν υπηρξα ποτε ειρων..αν ηθελα να υπονοησω οτιδηποτε θα στο ελεγα . ποτε δεν ειπα οχι στο καλοπροαιρετο χιουμορ.και συμπληρωνω,(τωρα ειμαι σπιτι)πριν στο γραφειο,βιαστικα γραμμενο ,,,οτι μονο του το κειμενο και η φραση που παραθετεις μιλα για κατι αλλο απο αυτο που καταλαβες.που εγραψα για εκνευρισμο η οτιδηποτε μιλας ??αχχ αυτα τα νιατα...#33   


Αυτά τα διάβασες;