ελληνική μουσική
99 online   ·  208.898 μέλη

Η Επίσημη MySpace Σελίδα του Σάκη Γκουζώνη

sakisgouzonis
Συγχορδία Μινόρε
Chat
13.10.2007, 14:34

Γεια σας, παιδιά και καλώς σας βρήκα! Εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Ανοίγω αυτό το θέμα, για να σας ενημερώσω σχετικά με τη Μουσική Σελίδα μου στο MySpace. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ακούτε παλιές και νέες μουσικές μου συνθέσεις, νέα μου, δραστηριότητές μου, κλπ..

Όσα μέλη του MusicΗeaven δεν έχετε λογαριασμό στο MySpace, θα σας παρακαλούσα να επικοινωνείτε μαζί μου μόνο μέσω e-mail στο european_composer@hotmail.com ή μέσω προσωπικού μηνύματος, γράφοντας τα σχόλιά σας, στέλνοντάς μου στίχους σας για μελοποίηση, ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Ανήκω στο χώρο της Ηλεκτρονικής Pop Μουσικής, οπότε πιστεύω ότι τα κομμάτια μου θα αγαπηθούν κυρίως από τους Fans της ElectroPop μουσικής. Ωστόσο, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να πάρετε μια γεύση της μουσικής μου, ακούγοντας από γεμάτα ενέργεια dance κομμάτια έως πολύ δυνατές μπαλάντες!

Official MySpace Music Page

 


[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : sakisgouzonis στις 16-09-2008 17:50 ]


#1   
sakisgouzonis
Συγχορδία Μινόρε
Chat
05.11.2007, 11:05
Καλημέρα σε όλους!

Για τους φίλους που επικοινώνησαν μαζί μου και ρωτάνε γιατί δεν παίζει το 1ο κομμάτι μου στον Player του MySpace, έχω να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα και αφορά όλες τις σελίδες όλων των καλλιτεχνών του MySpace, το οποίο αναμένεται να διορθωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!

Φιλικά
Σάκης Γκουζώνης
#2   
marylin
Βετεράνος
Chat
05.11.2007, 14:37

#3   


Αυτά τα διάβασες;