Θα έλεγα ότι οι duncan όντως είναι καλύτεροι από τους dimarzio
Χωρις να απαξιώνουμε βέβαια τους dimarzio (πχ twang king)
Εγω έχω (μαζι με την μιση κιθαριστική κοινότητα στον κ'όσμο ) sd στην κιθάρα μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Τον jb δε θα τον χαρακτήριζα μεταλλάδικό αλλά ''hotroded''
Δεν έχει τονισμένα μπάσα και πρίμα όπως άλλοι μεταλλομαγνήτες αλλά τέρμα τονισμένα μεσαια ,κανοντας τον μαγνήτη για lead κυρίωςu
Τέσπα,κάνει και για μεταλ ,ίσως όχι και τόσο για shredding..
Kοιτα εδώ για boutique μαγνήτες σε τιμές κανονικών.
Haeussel
Aντιπρωσοπος εδώ
Ντούκας
Οι vintage μαγνήτες του είναι καταπληκτικοι.Επίσης σου φτίαχνει τους μαγνήτες στα μέτρα σου .δηλαδή
Πες ότι παίρνεις ένα seymour duncan .Τον βάζεις στην κιθάρα σου ,ωραίος σου άρεσε αλλά λές ''Αχ να είχε λίγο πιο τονισμένα μάσα θα ήταν θεικός...''
Στέλνεις ένα mail sto Seymour
''Ναι μπορώ να έχω ένα .. με πιο τονισμένα μπάσα?Ευχαριστώ''
Ξες τι θα πάρεις?
''Sorry,this is it .Likeit ,buy it.If not..bye bye.We have a thousand customers that like it this way''
Αντίθετα ο haeussel τροποποιει το μαγνήτη στα γουστα σου.Τον αγοράζεις και μετά με μηδέν χρέωση τον στέλνεις πίσω με πιο πολύ output, με πιο τονισμένα μεσαία ,να κάνει φραπε΄,ότι θες μεχρι ο μαγνήτης να γίνει ακριβως όπως τον θες.
Και στο υπογράφω ,πρέπει να έχεις πολύύύ ιδιότροπα και ευαισθητα αυτάκια για να χρειαστει τροποποιήσεις ο μαγνήτης.
Μίλα με το μαγαζί που τους φέρνει για τιμές και λεπτομέρειες.
Α και για να πάρεις μια ιδεα του τι είναι,να εταιρείες που τους χρησιμοποιιουν για τις κιθάρες τους
Ruokangas
Huber
Teuffel