Μόλις γράφτηκα στο forum και βρηκα κάποιον στην ίδια ακριβώς θέση με εμένα. Ειμαι 28 και περσυ το Σεπτ. μου την έδωσε και πηγα και αγόρασα μια κλασσικη κιθάρα. Με ελάχιστο χρόνο να μου απομένει απο δουλεια και υποχρεώσεις (φτιάχνω το σπίτι μου με τη γυναίκα μου) αποφάσισα να αφιερώσω χρόνο για τον εαυτό μου. Για να πραγματοποιήσω το αποθημένο μου, την κιθάρα. Μέσα σε ένα μηνα αποφάσισα να γραφτώ και σε ωδείο, να ξεκινήσω σωστά και βλέπουμε είπα.
Κλείνοντας λοιπόν 8 μήνες περίπου μαθημάτων (μια φορά την εβδομάδα) και με ελάχιστη εξάσκηση μπορώ πλέον να διαβάζω νότες (χωρίς ποτέ να ήταν ο σκοπός μου αυτός) και να βγάζω σχετικά δύσκολα κομμάτια. Έπαιξα μαλλιστα και μια διασκευή του θέματος απο το νονό ζωντανά σε μια εκδήλωση του ωδείου (28 χρονών γαιδούρι... :P )
Τωρα που χαλάρωσα απο μαθήματα θέλω και εγω να επικεντρωθώ στα ακόρντα και στο να μάθω τραγουδια που τραγουδιούνται :) και αντιμετωπίζω και εγω το ίδιο πρόβλημα με το δεξί χέρι. Δυσκολεύομαι να βρώ το strumming pattern (διαβάζω και εγω πολύ ιντερνετ)
Αρκετή βοήθεια βρήκα σε αυτο το blog
http://www.heartwoodguitar.com/WordPressBlog/?p=5
αλλα και στο
www.justinguitar.com
Αυτά για τώρα. Strum you later