@ Εγκε-φαλε συγχαρητήρια!!!
Εχω μείνει άφωνη και απίστευτα εντυπωσιασμένη από τις στυλιστικές σου επιλογές!!!
Τέτοιο κομποζάρισμα υλικών χρωμάτων και αξεσουάρ είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ώστε να καταλήξουμε σ΄αυτό το εμπνευσμένο αποτέλεσμα. Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
Δεν ξέρω -ειλικρινά- τι να πρωτοθαυμάσω!!! Την πρωτοτυπία να φορέσεις παχιά αλυσίδα fa ca d' oro μέσα από το δασύτριχο στήθος, ορατή μόνο σε see through βλέμματα ώστε να στολίζει διακριτικά το σύνολο -και όχι απ΄έξω που κάνουν όλοι ? Αυτό δίνει νέα διάσταση στο styling και είμαι σίγουρη οτι θα γίνει μελλοντική τάση μόδας
ή μήπως την ευρηματικότητα να χρησιμοποιήσεις πιζαμόμπλουζα -και όχι πιζαμοπαντέλονο- δεμένη με λαστιχάκι ψηλά κάτω απ΄το στέρνο!!! Τα μανίκια της πιζαμόμπλουζας έγιναν ένα πρώτης τάξεως sexy κολάν!!!!
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, απλά να πω ότι μένω συγκλονισμένη να φαντάζομαι το αποτέλεσμα και ζηλεύω αφάνταστα όσους έχουν την εύνοια της τύχης να το βλέπουν από κοντά !!!!
ΥΓ. Με μια δεύτερη σκέψη και για να βάλω και μια προσωπική πινελιά(καθότι βετεράνος στυλίστρια
) μήπως... λέω μήπως... οι κάλτσες αντί για άσπρες να ήταν ασημί περλέ για να ταιριάζουν με το καπέλο?
(
)
-----------------
Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)
[ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 12-01-2013 11:26 ]