ελληνική μουσική
274 online   ·  209.174 μέλη

Κυκλοφόρησε το CD του Χαράλαμπου Καρούσου

musicnotes
Περαστική Νότα
Chat
21.04.2008, 14:24
Μπάμπης Καρούσος

Πριν οι δείχτες σημάνουν εφτά

Κυκλοφόρησε το CD του Χαράλαμπου Καρούσου με τίτλο: «Πριν οι δείχτες σημάνουν εφτά».
Πρόκειται για μία συλλογή 15 έντεχνων ελληνικών τραγουδιών (μπαλάντες) με συνοδεία κλασικής κιθάρας, πιάνου και βιολοντσέλου. Προκλασσικά, κλασσικά αλλά και διακριτικά ροκ-μπλουζ μουσικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την ελληνική μουσική παράδοση, συνθέτουν την πραγματικότητα αυτής της συλλογής, η οποία απευθύνεται σε όλους, κυρίως όμως σε όσους αγαπούν την καλή μουσική..
Για την ολοκλήρωση του CD συνεργάσθηκαν με το δημιουργό οι: Μario Angelov (Πιάνο), Σολίστ και μέλος της Ορχήστρας της Ραδιοφωνίας της Σόφια, Rossen Balkanski (Κλασική Κιθάρα), Σολίστ , διδάσκει στην Μουσική Ακαδημία της Σόφια, Κremena Christova (Βιολοντσέλο), 1ο Βιολοντσέλο στη Νέα Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφια και μέλος της Ορχήστρας της Ραδιοφωνίας της Σόφια. Φωνητικά: Silva Marinova, Regina Koitcheva, Vasil Hristov, Hristo Karagiozov.
Ο Χαράλαμπος Καρούσος γεννήθηκε στη Λέρο Δωδ/σου. Είναι Διπλωματούχος Σύνθεσης, Καθηγητής Ανωτέρων Θεωρητικών της Ευρωπαϊκής Μουσικής, Πτυχιούχος Ελαφρού Τραγουδιού. Έχει γράψει μουσική για Συμφωνική ορχήστρα, μικρότερες Ορχήστρες, συνδυασμούς μουσικών οργάνων, σόλο όργανα, φωνές, μικτή χορωδία με ή χωρίς συνοδεία μουσικών οργάνων, μουσική για το θέατρο και πολλά έντεχνα τραγούδια.

Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο»
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας : Δήμητρα Αποστόλου
pr@musicpost.gr
www.myspace.com/mousikotaxidromio

#1