Με αφορμή τα παραπάνω και με τα όσα συμβαίνουν στο ΠΡΩΤΟ αυτό διαγωνισμό τραγουδιού, (που σαν πρώτος θα έχει τις ελλείψεις του και τις αστοχίες του)έχω να σας επισημάνω τα παρακάτω.
Αγαπητοί εν ΜΗ αδελφοί
Η αρνητική η θετική κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη αλλά πάντα καθρεπτίζει αυτούς που την κάνουν και όχι αυτόν που τη δέχεται .Και γίνομαι πιο σαφής . Δηλώνοντας ότι ο Μάλαμας είναι βαρετός μέχρι αηδίας , ο Χατζηγιάννης απαράδεκτος και ο Πλιάτσικας μουγγός , δεν στερεί τίποτα από την επιτυχία τους η την οποία αξία τους αλλά , αντίθετα καθρεπτίζει εμένα και τα γούστα μου εκτός και αν Εγώ είμαι αντικειμενικά Ο Γκουρού της μουσικής.
Η άποψη ότι παίρνοντας το βατόμουρο θα βελτιωθούν (για ποιον ? για μένα? Τον κριτή?) η ότι η τελική κατάταξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού θα δείξει τι ψάρια πιάνει, είναι λάθος . Αυτό που θα δείξει η τελική κατάταξη είναι τι ακούει ο ΜΗ.
Τέλος έχοντας ακούσει όλα τα τραγούδια , η ύπαρξη ένα –δυο κορυφαίων η δυο- τριών αντικειμενικά απαράδεκτων (καθ΄’ολα ) δεν αναιρεί τα παραπάνω.
Έτσι και αφού ο κανονισμός του διαγωνισμού το επιτρέπει
Δεκτά και τα βατόμουρα
Δεκτά και τα χρυσά φουντουνια
Δεκτά και τα π.μ.
Δεκτά και τα ε-μαιλ .(αλήθεια για ποιο λόγο δεν γνωρίζουμε το συνθέτη κ.λ.π. αφού με τα π.μ. και τα μαιλ έχουμε μάθει αρκετούς?)
Υ.Γ.
Μη μπούμε στην διαδικασία για φάλτσα η για άσχημες φωνές , εξ άλλου η πρόσκληση του διαγωνισμού ήταν - στείλτε τα demo σας , τώρα αν στη πορεία ακούσαμε τελειωμένες δουλειές , ευχάριστο μεν , αλλά δεν απαξιώνει και αυτούς που πραγματικά στείλανε τα demo τους.
Όταν ο Θεός έφτιαξε τα αυτάκια μας , δεν έβαλε μέσα κανένα τσιπακι , κι’ έτσι ο καθένας την ακούει (ευτυχώς) διαφορετικά .
Άλλωστε μαζί με τους δημοσιογράφους ,οι κριτικοί (ουχί οι Ζωνιανοί) είναι ύποπτη φάρα.