Γεια σε όλους!
Με λένε Τζίνα και είμαι 13 ετών. Θα μου πείτε τώρα μικρούλα, αλλά τι να κάνουμε, διψάω για περιπέτεις στο net. Είμαι νέο μέλος, οπότε άν κάνω κάτι λάθος ζητώ ταπεινά συγνώμη. Επειδή βγήκα λίγο off μπαίνω στο θέμα.
Θυμάμαι ένα όνειρο που είδα, -πρόσφατα ήταν, πρίν λίγους μήνες- πως ήμουν σε μια παραλία, και καθόμουν σε κάτι βράχια μαζί με κάτι άλλα παιδιά, τα οποία μου ήταν παντελώς άγνωστα. Σε μια στιγμή που λέτε, το όμορφο τοπίο που έβλεπα, δηλ. η θάλασσα και τα μικρά κύματά της να σκάνε πάνω στα βράχια, χάθηκαν. Αμέσως εμφανίστικαν κόκκινες φλόγες και μικρά κόκκινα πλασματάκια με μακρυά ουρά μέσα από τη θάλασσα. Η θάλασσα έγινε φωτιά, και εμφανίστικε ο έξ΄από 'δω. Τα παιδιά χάθηκαν, και έμεινα μόνη μου με τον εξ' από ' δω. Αρχίσαμε να παλεύουμε, ώσπου σε μια στιγμή τον νίκησα, και χάθηκε. Τα πάντα γύρω μου έμειναν έτσι για λίγο, με τις φλόγες κτλ και μετά από λίγο έγιναν πάλι όπως πρίν. Τα παιδιά όμως που ήταν μαζί μου στα βράχια, δεν εμφανίστικαν.
Ξέρει κανείς να μου πει τι σημαίνει αυτό το όνειρο? Έχω δει κι άλλο ένα αλλά δεν θα το postαρω τώρα, γιατί φαντάζομαι πως θα βαρεθείτε να διαβάζετε κατεβατό ολόκληρο από όνειρα.
Αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει...
ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!