ελληνική μουσική
301 online   ·  209.193 μέλη

3on the Road συναυλια στην Αθηνα -

THEODORAKISPARASKEVAS
Περαστική Νότα
Chat
26.05.2008, 10:22

                  «Τρεις στο δρόμο…»

                                         

Παρασκευάς Θεοδωράκης                              Δημήτρης Χατζηδημητρίου

                                                              Κυριάκος Παυλίδης

   

                          Τρίτη 27 Μάιου 2008

Στο Cabaret Voltaire Μαραθώνος 30 , Κεραμεικός ( Αθήνα )

 

 

Παίζουν τραγούδια που αρέσουν , μπαλάντες , μπλουζ και ροκ μουσικά κομμάτια, σε εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες.

Είναι η νέα μουσική γενιά  της Θεσσαλονίκης, τα τραγούδια τους άρεσαν σε εκατοντάδες φαν του μουσικού site “Musicheaven” ( 2 τραγούδια στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 150 από όλη την Ελλάδα ), στο MySpace πάνω από 10.000 φίλοι έχουν ακούσει τα τραγούδια τους .

Την Τρίτη 27 Μάιου θα εμφανισθούν για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης , παίζει κιθάρα και τραγουδά .

Άρχισε να ασχολείται με την μουσική το 1995,τελειωσε το μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης το 2002, είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας .

Από το 2003 παρουσιάζει την δουλεία του σε μπαράκια της Θεσσαλονίκης (Ζώγια, Ηλιοτρόπιο , Παράλληλος , Μπαμ Τερλελε, Αίγλη, Βάρδια ,Οριεντ Μπάρωδος, κ.α )

Έχει εμφανισθεί στο πρώτο μέρος των συναυλιών του Π. Θαλασσινού και του Λουδοβίκου των Ανωγείων στα Χανιά της Κρήτης.

Έλαβε μέρος στη συναυλία του Δημήτρη Νικολουδη – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι –που έγινε στη Ρωμαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης (2004)

Έχει εμφανισθεί σε αρκετές γιορτές νεολαίας (Δήμος Θέρμης –Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική- Σέρρες ) και στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου  τραγουδά  και παίζει πιάνο, γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη.  Ασχολείται με τη μουσική από το 1991 .

Είναι φοιτητής στη Νομική Σχολή , έχει εμφανισθεί σαν μουσικός  σε διάφορα μπαρ και σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής παρουσιάζοντας έντεχνα και ροκ τραγούδια.                                                                                                                          Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται με τον Παρασκευά Θεοδωράκη και τον Κυριάκο Παυλίδη στους «Τρεις στο δρόμο».                                                                          

Ο Κυριάκος Παυλίδης είναι φοιτητής , σπουδάζει μουσική ,παίζει βιολί  .                                                                                             Οι τρεις φίλοι έχουν δώσει μαζί αρκετές συναυλίες ( Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική , Χίος, Μυτιλήνη, Νάουσα, Σέρρες.. )                                                                                                                   

Στις συναυλίες τους παρουσιάζουν , επιτυχίες της έντεχνης μουσικής

(Μάλαμας- Θηβαίος – Θ. Παπακωνσταντίνου – Αλκ. Ιωαννίδης – κ.α ), ροκ μπαλάντες, έθνο μουσικές και δικά τους τραγούδια , προσφέροντας γνήσια ψυχαγωγία, σκορπώντας απλόχερα συγκινήσεις, ξυπνώντας μνήμες, κινητοποιώντας ευαισθησίες….

 

 

 

Cabaret Voltaire  

Μαραθώνος 30 , Κεραμεικός

Τηλ. 2105227046


#1