ελληνική μουσική
357 online   ·  208.373 μέλη

Offspring, Judas Priest, και άλλες...ομορφιές!

dessypris
Φθασμένος
Chat
19.06.2008, 12:35

Αναδημοσίευση από το www.in.gr

Σπουδαία ονόματα της διεθνούς ροκ σκηνής παρουσιάζονται φέτος στο Φεστιβάλ Rockwave. Μάνου Τσάου, Offspring, Judas Priest, Πάτι Σμιθ, Souxsie και Gossip έρχονται στην Αθήνα τον Ιούλιο για τρεις ημέρες γεμάτες ροκ ήχους.

 

Δύο σκηνές θα στηθούν φέτος στη Μαλακάσα, οι Terra Stage και Vibe Stage, όπου θα εμφανίζονται οι καλλιτέχνες. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 8, 9 και 10 Ιουλίου.

Την πρώτη μέρα (8/7) στη σκηνή ανεβαίνουν οι δυναμικοί Offspring από την Καλιφόρνια, η Souxsie χωρίς τους Banshees και οι Gossip από το Αρκάνσας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ιρλανδέζικο στίγμα των Flogging Molly, ο Μάρκι Ραμόν και οι Βέλγοι Deus.

Η δεύτερη μέρα (9/7) έχει ήχο... μεταλλικό. Κυριαρχούν οι Judas Priest και η trash Metal των Βραζιλιάνων Cavalera Conspiracy. Αλλα ονόματα που θα εμφανιστούν είναι οι Within Temptation, Carcass και Inner Wish.

Την τελευταία ημέρα (10/7) στη σκηνή ανεβαίνουν παλιοί αγαπημένοι. Ο Μάνου Τσάο με το σχήμα του και η πάντα υπέροχη Πάτι Σμιθ αποτελούν το βαρύ πυροβολικό του Φεστιβάλ. Θα προηγηθούν οι «δικοί» μας Locomondo

Το νέο αίμα εκπροσωπείται από τους Schooligans που «καταλαμβάνουν» τη σκηνή Vibe. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Musica Ficta, Ska Bangies, Looming Titties, Sober, No Profile, Roseebleed, Los Mujeros.


#1   
rompa
Βετεράνος
Chat
19.06.2008, 12:39

Μπορώ να έχω ένα εισιτήριο για την πρώτη μέρα ????????  {#emotions_dlg.biggrin}


#2   


Αυτά τα διάβασες;