ελληνική μουσική
291 online   ·  209.057 μέλη

Μ. Φραγκούλης & Lara Fabian για τις Πόλεις Ειρήνης της Κάτω Ιταλίας.

emmanuella
MusicHeaven Guru
Chat
13.09.2008, 19:45

" PEACE OF THE HEART "

Δύο φωνές, δύο πιάνα για τις " Πόλεις Ειρήνης " !

Μετά την επιλογή του να πλαισιώνει την ομάδα κορυφαίων προσωπικοτήτων ως Πρεσβευτης Ειρήνης της διεθνούς οργάνωσης World Centers Compassion For Children Intarnational ο Μάριος Φραγκούλης δήλωσε πριν μερικές μέρες : 'Οταν σου ανατίθεται κάτι τόσο σημαντικό όπως ο ρόλος του "πρεσβευτή"... είναι υποχρέωσή μου να μη μείνω στα λόγια αλλά να κάνω πράξεις...

Ο Μάριος Φραγκούλης ενώνει τη φωνή του με την αγαπημένη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Lara Fabian για μια εντυπωσιακή μουσική συνεύρεση με κοινωνικό σκοπό. Μια συναυλία στο Ηρώδειο την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την οικονομική στήριξη και τη χρηματοδότηση της πρώτης "Πόλης Ειρήνης" των World Centers of Compassion for Children International (WCCCI) στην περιοχή Basilicata της Νότιας Ιταλίας.

Η κοινωνική πρωτοβουλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια και αποτελεί την πρώτη από τις πέντε μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις πέντε ηπείρους για τους σκοπούς των World Centers of Compassion for Children International (WCCCI).

Η οργάνωση WCCCI, αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη σύγχρονη προσπάθεια "διάσωσης" και προάσπισης των παιδιών που ζουν σε περιοχές θωηλής επικινδυνότητας εξαιτίας εμπόλεμης κατάστασης, πολιτικής αστάθειας ή οικονομικής και κοινωνικής πενίας, μέσω της δημιουργίας " Πόλεων Ειρήνης" σε ασφαλείς περιοχές. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που στηρίζουν και προωθούν τη δράση του WCCCI είναι οι κάτοχοι Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, Dalai Lama, Mikhail Gorbachev, Lech Walesa και Oscar Arias Sanchez. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της WCCCI είναι επίσης κάτοχος Βραβείου Νόμπελ Εϊρήνης, Betty Williams, ενώ στην κοινωφελή οργάνωση συμμετέχει πλήθος προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς.

Τραγούδια ειρήνης και αγάπης θα ειναι το ρεπερτότιο που θα ερμηνεύσουν οι δύο διάσημοι καλλετέχνες. Τραγούδια που έχουν ερμηνεύσεις τραγουδιστές από όλο τον κόσμο όπως ο John Lennon, o Bob Dylan, η Joan Baez, η Marian Faithfull, η Patty Smith και πολλοί άλλοι ερμηνευτές που ένωσαν τις φωνές τους στο πέρασμα των χρόνων για να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς. Με ανάλογο στόχο και πρόθεση, ο Μάριος Φραγκούλης και η Lara Fabian θα παρουσιάσουν από τη σκηνή του Ηρωδείου στις 24 Σεπτεμβρίου ένα πρόγραμμα που με τη συνοδεία των δύο πιάνων θα "μιλήσει" για την ειρήνη και την ανιδιοτελή αγάπη.

Τιμές εισιτηρίων :  25Ε - 40Ε - 50Ε - 60Ε - 80Ε

Εισιτήρια προπωλούνται από τα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ  [ Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου] - 210.3272000


-----------------
" Ζήσε απλά ! Έτσι ίσως κάποιος άλλος απλά ζήσει ! --> RadioMH _ Τετάρτη 18.00 - 20.00 Συντονιστείτε !!! <-- 

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : emmanuella στις 14-09-2008 11:48 ]


επισυναπτόμενα: fragoulis_fabian_01b.jpg 
#1   
Agaph4you
Συγχορδία Μινόρε
Chat
14.09.2008, 15:06

Τι φοβερά που θα είναι !!!!

Δύο καταπληκτικές φωνές ... μαζί !!

Τέλεια !

Αν καταφέρω θα είμαι εκεί ... και επειδή είναι για κοινωνικό σκοπο ... θα το προσπαθήσω πάρα πολύ !!!


#2   


Αυτά τα διάβασες;