Είχα κάνει αναζήτηση με τη λέξη εξώφυλλα ρε bebe αλλά δεν μου είχε εμφανίσει τίποτα σχετικό στα αποτελέσματα (ή απλά κάηκα και δεν το είδα...?).

Ο άλλος, ο σαρδανάπαλος, ο γιαλαντζί Ninja boy, (ο σιτζούνης σοδιά81 ντε..) που το είχε ανοίξει το θέμα και ΤΟΝ ΠΑΩ κιόλας...? Μπήκε το πουλάκι μου και απάντησε στο Post και δεν παραπονιέται σαν κι εσένα Κακαλίνκα Μουρμούρωβα...
Στείλτε πράμα, μου δίνεται ιδέες ιδιαίτερα ο σίτζις81 και ο nowavebum(
)...(seree κάνε καμιά ιεροσυλία και στείλε κάτι εκτός απο Metal μαρή παντόφλα που κάνεις και βλάκ humor..
¨)
Άσχετο,ΤΙ εξωφυλλάρα το Public Image Ltd...!? :awe: :awe: <----- Chat Slang, DUH...
Ετοιμάζω ένθετο κείμενο που μάλλον θα το δώσω στο e-περιοδικό τελικά... Ο Marshall πάντως καλά κρατεί στις προτιμήσεις των νέων κάθε ηλικίας... Φαίνεται απο τις προτάσεις των φίλων της παραμόρφωσης (Distortion friendly crowd) με τους Blind Guardian και Manowar λάβαρο στιβαρό...χεχεχε στιβαρό... got it..?
Προσωπικά είχα ερωτευτεί το μάτι του Matias Klarwein με το Abraxas του Santana να είναι το πιο αναγνωρίσιμο και το Bitches Brew το καλύτερο (προσωπική άποψη έτσι..) Artwork σε δίσκο του Davis ever(t!)...

Keep it Comin boys & girls...