Ο καθείς εκφράζει την προσωπική του άποψη, σύμφωνα με τις προσδοκίες και την όρεξη που είχε να "απορροφήσει" ή όχι, τις κρυμμένες "χαρές" αυτής της συνάντησης.
Θέλω να πιστεύω πως ανήκω στους "ικανοποιημένους" της συνάντησης... το έδειχνα άλλωστε καθ' όλη τη διάρκεια!
Παράπονο μηδέν (ο "φουσκωμένος-σαν-τσουρέκι" λογαριασμός ήταν αναμενόμενος)
Για το μόνο που μετάνοιωσα ήταν το γεγονός ότι δεν κατάφερα να μιλήσω πολύ με άτομα που ήθελα, που τα είδα για πρώτη φορά. next time!
Παρόλη την κούραση που είχα συσωρευμένη από 2 ημέρες και νύχτες, δεν "ένοιωθα" και πολλά... ευτυχώς!!!!!!!
Κι αυτό δεν εμπόδισε με τίποτα το 3ο συνεχόμενο ξενύχτι-ξημέρωμα!
Θυμάμαι τη συγκινημένη φράση της pastella όταν με πλησίασε και μου είπε δυνατά... "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ FORUM" , πλήρης, με όργανα πολλά, με κέφι, ζωντάνια και easy διάθεση! Πόσο δίκιο είχες...
Σύνοψη: ΥΠΕΡΟΧΑ!
-προς sea_like_eyes: φιλε, βάψτα μαύρα και φόρα πλερέζα... το "κόκκινο φουστάνι" είναι πιασμένο... κι αν σου πω από ποιόν... θα μείνεις μακάκας... εγώ ήδη έσκισα τα πτυχία μου... τι να πω... Αααα, εκείνες στο Eightball... χέστες... δεν άξιζε καν τον κόπο... γκοθούδες ρε συ?
-προς pastella: πες στις φιλες σου, να μην μ' ευχαριστουν συνέχεια τόσο πολύ... δεν έκανα και τίποτα... αισθάνομαι άσχημα... δωσ' τες κι από ένα φιλί...
Για να δούμε τώρα πως τα πάει και το Νότιο Κλιμάκιο.... είμαι περίεργος... έρχομαι!