ελληνική μουσική
363 online   ·  209.052 μέλη

Οι Zion Train για δυο live στην Ελλάδα

rastavibe
Περαστική Νότα
Chat
31.10.2008, 17:07

οι Ηλιόσποροι, η Rastavibe και η Renegade Records

παρουσιάζουν

ZION

Train

LIVE

 

το κορυφαίο Dub/Dance συγκρότημα παγκοσμίως

έρχεται στην Ελλάδα

 

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου Αθήνα – An Club

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου Θεσσαλονίκη – Αποθήκη, Μύλος

 

Συμπληρώνοντας 18 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας, οι Zion Train ολοκλήρωσαν πρόσφατα την παγκόσμια περιοδεία τους για την προώθηση του τελευταίου τους δίσκου ‘Live as One’(2007). Μετά από συναυλίες σε 21 χώρες, η τετραμελής μπάντα έρχεται στο An Club στην Αθήνα στις 13 Δεκεμβρίου και στην Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου και υπόσχεται το πιο δυναμικό και συναρπαστικό live Dub show!

 

Support: Professor Skank

Τιμή εισόδου: 15 ευρώ

 

 

 

Πληροφορίες

Αθήνα:

Ηλιόσποροι,

Τηλ: 6977705226,

www.myspace.com/iliosporoi

 

Θεσσαλονίκη:

Rastavibe Productions,

Τηλ: 6974415476

www.myspace.com/rastavibeproductions

 

 

 

 

Σύντομο Βιογραφικό

 

Οι Zion Train είναι οι πρωτοπόροι της Dub/Dance σκηνής και είναι οι ηγέτες στο χώρο αυτό για πάρα πολλά χρόνια. Συμμετείχαν δυναμικά στη διαμόρφωση της εναλλακτικής και underground κουλτούρας τη δεκαετία του 90. Σήμερα θεωρούνται το καλύτερο live Dub act στον πλανήτη συνδιάζοντας μια απίστευτα δυναμική σκηνική παρουσία με ρυθμικά ακουστικά όργανα και καταπληκτικά φωνητικά.

 

Είναι ένα από τα πιο παραγωγικά συκγροτήματα με μια δισκογραφία μαμούθ και αμέτρητες παραγωγές, remixes, συνεργασίες αλλά και περιοδικές εκδόσεις, cd roms και soundsystems. Ξεκινήσανε τη δισκογραφία τους με τη δική τους εταιρία, τη UniversalEgg, ενώ το 1995 υπέγραψαν με την China Records, για να επιστρέψουν πάλι στη δική τους εταιρία το 1997, συνεχίζοντας να παράγουν υψηλής ποιότητας electronic Dub και world Dance μουσική.

 

Οι πρώτες τους δουλειές, ακόμα και σήμερα, σχεδόν δυο δεκαετίες αργότερα, ακούγονται το ίδιο φρέσκιες και πρωτότυπες. Πρόσφατα μάλιστα επανεκδόθηκαν τα τρια πρώτα άλμπουμ τους ‘A Passage to Indica’, ‘Natural Wonders of the World in Dub’ και ‘Siren’, τα οποία θεωρήθηκαν από πολλούς ως ο προάγγελος της γέννησης του Dub/Dance χώρου.

 

Το ‘Live as One’ είναι το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος και ψηφήστικε με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό και τους δημοσιογράφους ως το καλύτερο Dub άλμπουμ στα Reggae Grammys 2008. Οι Zion Train απέδειξαν για άλλη μια φορά τη μουσική τους ποιότητα προσφέροντας ένα καταπληκτικό new roots δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε με διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως.

 

 

 


#1   


Αυτά τα διάβασες;