ελληνική μουσική
454 online   ·  208.859 μέλη

η αβάσταχτη δυστυχία του να είσαι άντρας

SOPHIA-MX-4EVER
Σολίστ
Chat
01.11.2008, 11:53

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!

ΕΡΓΑΣΙΑ Αν δουλεύεις πολλές ώρες, την παραμελείς. Αν δουλεύεις λίγες ώρες, είσαι αχαΐρευτος !

ΧΡΗΜΑΤΑ Αν παίρνει λιγότερα χρήματα από σένα στην δουλειά, της πίνουν το αίμα ! Αν παίρνεις λιγότερα χρήματα από εκείνη, είσαι άχρηστος και καλά θα κάνεις να βρεις κάτι καλύτερο, γιατί αρκετά σε ανέχτηκε !

ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ Αν της πεις ότι είναι όμορφη, πας να την ρίξεις στο κρεβάτι. Αν δεν της κάνεις κομπλιμέντο, αδιαφορείς για κείνη, και δεν θα φταίει αν πάει με τον πρώτο τυχόντα που θα της πει ένα γλυκόλογο.

ΚΛΑΜΑ Αν κλάψεις, είσαι μαμούχαλος. Αν δεν κλάψεις, είσαι ένας αναίσθητος.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Αν γυμνάζεσαι και προσέχεις την διατροφή σου, είσαι κόκορας κι επιδειξίας. Αν δεν γυμνάζεσαι, είσαι γουρούνι.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Αν της αγοράσεις λουλούδια, έχεις λερώσει την φωλιά σου. Αν δεν της πάρεις λουλούδια, είσαι άξεστος.

ΣΤΟΧΟΙ Αν νοιώθεις περήφανος για τους στόχους που έχεις καταφέρει, είσαι επιδειξιομανής. Αν είσαι μετριοπαθής, δεν έχεις φιλοδοξίες.

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Αν εκείνη έχει πονοκέφαλο, είχε μία δύσκολη μέρα. Αν εσύ έχεις πονοκέφαλο, είναι μόνο μία πρόφαση, γιατί δεν την αγαπάς πια.

ΚΟ-ΚΟ ... Αν εκείνη θέλει να 'το κάνετε', είναι γιατί σε θέλει και σ' αγαπάει. Αν εσύ θες να 'το κάνετε', είναι γιατί μόνο αυτό έχεις στο βρώμικο μυαλό σου, όπως όλοι οι άντρες. Όλοι ίδιοι είστε ρε παιδάκι μου !!!!


-----------------
Ο έρωτας είναι ακραίο συναίσθημα,δεν είναι ήρεμος και χαλαρός.Έρχεται στη ζωή του ανθρώπου για να τον μεταμορφώσει,να τον αλλάξει.Πάντα πιστεύουμε ότι μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλύτερο,αν όμως δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας,γίνεται καταστροφικός

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : SOPHIA-MX-4EVER στις 01-11-2008 13:35 ]


#1   
kwstasagas
Βετεράνος
Chat
01.11.2008, 13:03

Χαχαχα ... καλό {#emotions_dlg.biggrin}{#emotions_dlg.biggrin}..... Να προσθέσω κι εγώ δύο ακόμη : ΑΝ τρέχεις από πίσω της και την κυνηγάς, τη φλερτάρεις κλπ κλπ ... τότε είσαι "λιγούρης", "αναξιοπρεπής" κλπ κλπ ... ΑΝ ΔΕΝ τρέχεις από πίσω της .... τότε είσαι "δειλός", είσαι "κότα" κλπ κλπ .... ΑΝ π.χ. σε κάποιο πάρτι, σε κάποιο μπαράκι κλπ "κολλήσεις" σε κάποια κοπέλα .... αυτή θα πει "κοίτα τον μ@΄***α, κολιτσίδα μού έγινε". ΑΝ ΔΕΝ της "κολλήσεις" .... αυτή θα πει "κοίτα τον μ@@@+++α, ούτε το παραμικρό ενδιαφέρον δεν έδειξε" ....... Οπότε ... πιάσε τ' αβγό και κούρευτο .......


#2   
FORTE
Βασική Νότα
Chat
03.11.2008, 16:16

{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}

Ειμαστε αψυχολογητες τελικα αλλα γι αυτο δε μπορειτε χωρις εμας!Wink


#3   
renabill
Φθασμένος
Chat
26.10.2012, 00:07
kostasgagas έγραψες φίλε μου!!!!!
#4   


Αυτά τα διάβασες;