Λοιποοοον. να πω και εγω το σχολιο μου για την περασμενη κυριακη, μια και ειμουνα παρων
Πρωτα από ολα ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Orfeus που με κοιμησε με ταισε με "οδηγησε" και με καλεσε στη Boite, μου εκανε την τιμή να παιξω μαζι του και να παρουσιάσω και μερικά κομμάτια μου.
Επισης ενα ευχαριστω στην alena στον kifa καθως και στο Γρηγορη (που τον αποκάλεσα Δημήτρη δις - το δις εξαμαρτανειν λενε... -
), στον Δημητρη Παπαγεωργιου (τον οποιον επισης αποκάλεσα Δημήτρη αλλα εδώ κόλαγε :) ) και στον Jorge για μερικους απο τους παραπάνω λόγους.
Επισης θελω να ευχαριστησω την εταιρια μου, τον μανατζερ μου, το παραγωγο ... ωχ!! ... sorry λαθος φιλμ... ξεχαστε το 
Πανεμορφη βραδια, εγώ την καταβρήκα και ακουγωντας τον Ofreus, τους Γρηγόρη, Κωνσταντίνο και Περικλη, και συνοδευοντας τον Orfeus και το Δημητρη, και ουρλιάζοντας τα σωψυχα μου μόνος μου.... Ελπίζω να μην "τραυματισα" κανένα. :)
Πανεμορφος χώρος που σίγουρα εχει μελλον. Μπράβο παιδιά. Εγω θα ξανάρθω και δη... την κυριακή ... αλλα μη με περιμένετε (γιατι μπορει να αργήσω κανα δυο τρεις μήνες
)
-----------------
www.myspace.com/panoskolias/
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : panos68 στις 22-11-2008 22:41 ]