ελληνική μουσική
118 online   ·  208.902 μέλη

Διαγωνισμοί κλασικού τραγουδιού για κολορατούρα σοπράνο

coloratura
Περαστική Νότα
Chat
14.02.2009, 23:52

Γειά σας!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ αυτό (το βρήκα μετά από έρευνα στο google) και αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μερικές πληροφορίες.

Είμαι καθηγήτρια αγγλικών, αλλά ασχολούμαι με το κλασικό τραγούδι εδώ και πολλά χρόνια.  Φέτος θα κάτσω το LTCL.  Είμαι δραματική κολορατούρα σοπράνο με ιδιαίτερη άνεση στις πολύ ψηλές νότες.  Δεν ξέρω πόσο ψηλά πάω αλλά βγάζω άνετα το κόντρα σολ ή σολ#.  (Σε λίγες μέρες θα τραγουδήσω το Popoli di Tessaglia σε συναυλία.)

Βασικά, το όνειρό μου ήταν πάντοτε να ασχοληθώ κάπως πιο σοβαρά με την όπερα. :)  Γι'αυτό σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να λάβω μέρος σε κανένα διαγωνισμό τραγουδιού (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό).  Είμαι όμως σχεδόν 32 χρονών και οι περισσότεροι διαγωνισμοί που έχω βρει στο ίντερνετ είναι για πιο νεαρές ηλικίες.

Έχετε να μου εισηγηθείτε κάτι στην Ελλάδα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!


#1   
sakisarabatzis
Σολίστ
Chat
16.02.2009, 21:47

Ειναι αλήθεια οτι οι διαγωνισμοί αυτοί εχουν ως προυπόθεση και ορο θα ελεγα και την ηλικία.Πρέπει να απεθυνθείτε στο ωδειο ΑTHENEUM να σας δώσει οτι πληροφορίες θέλετε για διαγωνισμούς κλασικου τρραγουδιού και οπερας γενικώτερα.


#2   


Αυτά τα διάβασες;