ελληνική μουσική
364 online   ·  209.027 μέλη

Έρωτες πολεμιστές, πρώτος δίσκος

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
08.03.2009, 00:19

ΕΡΩΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
«Έρωτες πολεμιστές»


Οι  Έρωτες  Πολεμιστές  είναι  ένα  ολοκαίνουργιο ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε εδώ κι ένα χρόνο περίπου από μια παρέα μουσικών με κοινούς στόχους. Ξεπροβάλλουν στον ελληνικό καλλιτεχνικό ορίζοντα ύστερα από ένα μακρύ εσωτερικό ταξίδι, γεμάτο μυστήριο, εκπλήξεις, αγωνίες, και όνειρα. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι αυτός που άκουσε τα τραγούδια τους, τους πίστεψε και τους σύστησε στη Λύρα, ανοίγοντάς τους την ‘πόρτα’ της δισκογραφίας.

Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους περιλαμβάνει δεκατέσσερα τραγούδια  που  συνδυάζουν επιδέξια τον ερωτισμό και τη δύναμη της ροκ μουσικής με  την  τρυφερή μελαγχολία.

Πρωτότυπες συνθέσεις, θαρραλέος στίχος αλλά και εκφραστική αμεσότητα χαρακτηρίζουν το συγκρότημα που παρουσιάζει τις συνθέσεις του μέσα από τους ήχους της κιθάρας, του πιάνου, του ηλεκτρικού ή κόντρα μπάσου, των τυμπάνων, του ακορντεόν και του σαξοφώνου. Οι Έρωτες  Πολεμιστές χειρίζονται έντεχνα το  πλούσιο αισθητικό υλικό της ροκ μουσικής παράδοσης και το ανασυνθέτουν με τον δικό τους τρόπο.

Οι Έρωτες  Πολεμιστές αποτελούνται από τους:

Νίκο Μερτζάνο: φωνητικά
Γρηγόρη Ρηγανά: κιθάρα, φωνητικά
Θανάση Καρτάλη: πλήκτρα
Γιάννη Κόκκινο: μπάσο
Κώστα Τσιφόπουλο: τύμπανα
Θεόδωρο Τζόκα: φωνητικά, κιθάρα

Ενορχήστρωση – Παραγωγή:  Θεόδωρος Τζόκας
Σε εξαιρετικές περιστάσεις συμμετέχει  η Μίκα Κανελλοπούλου
επισυναπτόμενα: EROTES POLEMISTES-COVER.jpg EROTES POLEMISTES-PHOTO 1.jpg 
#1   
kwstasagas
Βετεράνος
Chat
08.03.2009, 01:23

Παρόλο που το Δελτίο Τύπου δεν αναφέρει κάτι σχετικό, θα υποθέσω ότι το εν λόγω συγκρότημα είναι από τη Θεσσαλονίκη !!! Πώς το υπέθεσα ??? Μα ... επειδή η ταμπέλα πάνω από τη στάση λεωφορείου, όπου φωτογραφήθηκε η μπάντα, γράφει "ΠΑΝΟΡΑΜΑ" .....


-----------------
Goin' through pages and lookin' down lines and lines ... [UFO - Space Child]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kwstasagas στις 08-03-2009 01:24 ]


#2   


Αυτά τα διάβασες;