Γειά σας. Με κάποιους από το φορουμ ίσως να έχουμε ξαναμιλήσει. Έχω πολλά ελαττώματα. Ένα από αυτά είναι η ορθογραφία και η σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσης γι' αυτό θα ήμουν ιδιαιτέρως ευγνώμων εάν με διορθώνατε σε οποιοδήποτε σημείο θα διαπιστώνατε γλωσσικές ή ορθογραφικές παρεκτροπές εκ μέρους μου. Ένα άλλο είναι πως είμαι πείσμων (ελπίζω ώριμα πια).Εκ του λόγου αυτού πηγάζει και το nick μου από ότι καταλάβατε. Τελευταία λοιπόν καταβάλω προσπάθεια να μάθω κιθάρα μοναχός εδώ και 18 μήνες περίπου. Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πρόοδό μου (κάποιοι που με έχουν ακούσει θεωρούν πως η πρόοδος μου είναι δυσανάλογα μεγάλη σχετικά με το μικρό χρονικό διάστημα που ασχολούμαι......ίσως όμως το λένε κι επειδή με εκτιμούν ή ακόμη με αγαπούν περισσότερο από όσο μου αξίζει) αλλά νιώθω πως είναι τόσα πολλά αυτά που ακόμη πρέπει να μάθω για να αγγίζω αξιοπρεπώς την κιθάρα που με πιάνει άγχος συνεπικουρουμένης και της ηλικίας μου αφού διανύω το 47ον έτος της ηλικίας μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε κάποιος, που γνωρίζει τα μυστικά της κιθάρας, να με βοηθήσει. Μερικές συναντήσεις για κιθαριστική παρέα, καφεδάκι, ή οιοδήποτε έτερον τερψιλαρύγγιον νομίζω πως μόνον να μου προσφέρουν μπορούν. Και κάτι σημαντικό ίσως. Μου αρέσει ο χώρος του Ελληνικού εντέχνου τραγουδιού. Αγαπημένοι καλλιτέχνες πολλοί Αναφέρω μερικούς: Π. Θαλασσινός, Α. Ιωαννίδης, Ο. Περίδης, Σ. Μάλαμας, Θ. Παπακωνσταντίνου, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Μ. Πασχαλίδης, Μ, Λιδάκης, Μ. Κανά, Λ. Καλημέρη, αλλά και οι παλαιότεροι.....Θεοδωράκης, Χατζιδάκης, Σπανός, Μαυρουδής και ένα σωρό άλλοι που κοσμούν το Ελληνικό τραγούδι και δεν προσβάλλουν τα αυτιά μας ηχορυπαίνοντες. Και κάτι ακόμη ίσως όχι λιγώτερο σημαντικό. Διαμένω στην Ανατολική Θεσσαλονίκη οπότε η γειτνίαση με κάποιον ...μελλοντικό φίλο ή φίλη θα ήταν ουσιώδους σημασίας.
Ευχαριστώ