Γεια σας musicheavenakia , μετα απο καιρο !
Πώς περνανε τα χρονια !!!!
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ λοιπον, 26/4 πριν 14 χρονια, το 5ο Live εγραφε ιστορια , κι ομως νιωθω το ιδιο οπως τοτε ξαναδιαβαζοντας τις εντυπωσεις και ξανακουγοντας καποια απο τα τραγουδια...
Αυτο το τοπικ ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου ever και το επισκεπτομαι κατα καιρους που νοσταλγω κι εγω εκεινες τις ομορφες μερες...και μου μεταδιδει την θετικη αυρα του τοτε....
Ειπα πιο πανω "ξανακουγοντας τα τραγουδια... "
Eιχε ανεβασει ενα λινκ λιγο πιο πανω ο Jorge, οπου ειχαν ανεβει σχεδον ολα τα τραγουδια του live, σε αυτο το χωρο :
https://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Live&file=recording
Απο εκει τα ειχαμε κατεβασει τοτε για να τα εχουμε ως αρχεια οσοι επιθυμουσαμε να τα μεταδωσουμε στο ραδιοφωνικο σταθμο μας τοτε.
Ετσι τα ακουσα κι εγω ξανα σημερα απο το αρχειο μου....
Ερχοντας εδω ομως για να δω το τοπικ, βλεπω οτι το λινκ δυστυχως δεν λειτουργει , και γραφει αυτο :
getFileList: Failed opening directory modules/Live/recordings/5/ for reading
Jorge, αν ειναι ευκολο, μηπως διορθωνεται αυτο?

Θα προσπαθησω να ανεβασω ξανα και καποια βιντεακια που ειχα βαλει εδω αλλα χαθηκαν απ'οτι βλεπω, γιατι τα κατηργησε η σελιδα που τα ειχα ανεβασει αρχικα κι ετσι φαινονται κενα στα ποστ μου .....
Ευχομαι να ειστε ολοι καλα
, και με το καλο να μπορεσουν να υπαρξουν ξανα οι καταλληλες συνθηκες για να γινει καποιο live και να "ξαναζεσταθουμε" λιγακι...
Φιλικά , Αλκυόνη 

[ τροποποιήθηκε από τον/την alkyoni, 27-04-2023 04:01 ]