ελληνική μουσική
327 online   ·  209.193 μέλη

Δύο metalcore/progressive hardcore μπάντες της Αμερικής στην Αθήνα

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
08.07.2009, 23:21

Νέες συναυλίες από τη CTS (Misery Signals/USA, The Number 12 Looks Like You/USA, Jeniferever/SWE)

Η CTS Productions παρουσιάζει δύο από τις κορυφαίες Metalcore/progressive hardcore μπάντες της Αμερικής σε μία και μοναδική κοινή συναυλία στην Αθήνα!Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
MISERY SIGNALS
THE NUMBER TWELVE LOOKS LIKE YOU
@ Sin City (ex-Texas Necropolis)

Λίγοι έχουν καταφέρει να στρέψουν τόσα βλέμματα πάνω τους από τα πολύ πρώτα τους βήματα, όσο οι Misery Signals. Οι Metal κιθάρες περασμένες από τη βίαια αλεστική μηχανή του hardcore Punk, οι οποίες τέλεια συνδυασμένα με ήσυχες μελωδικές γραμμές κατευνάζουν το κτήνος που ξυπνάνε οι κολασμένοι ρυθμοί τους, έχουν κάνει αναρίθμητα moshpits να παραμιλάνε για το νέο μεγάλο όνομα του χώρου! Εξάλλου, η Ferret Music είναι γνωστό ότι δε κάνει τυχαίες επιλογές…
www.miserysignals.net / www.myspace.com/miserysignals

 Λίγο πριν όμως οι The Number Twelve Looks Like You, έχουν αναλάβει τον ρόλο της ακραίας περιπλοκότητας και των καθηλωτικών breakdowns! Έναν ρόλο που εκπροσωπούν επάξια από το 2003, με βάσεις σε ιδιώματα από το mathcore και το Death Metal εώς το hardcore Punk και τη jazz! Η πρώτη επίσκεψη των νεαρών Αμερικάνων στην Ευρώπη -με τελευταία στάση στην Αθήνα- προβλέπεται υπερβολικά έντονη για να τη χάσει κανείς.
www.itsnumber12time.com / www.myspace.com/tntllu

Τα εγχώρια ονόματα που αναμένεται να πλαισιώσουν τη βραδιά, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα!
***

 

 Ίσως η καλύτερη post-rock/indie μπάντα της Σκανδιναβίας και ένα από τα πολυτιμότερα αποκτήματα της Monotreme Records, live στο An Club!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου
JENIFEREVER
@ An Club

Προπώληση: €13 / Πόρτες: €16

Περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

www.jeniferever.com / www.myspace.com/jeniferever


#1   
sea_like_eyes
MusicHeaven Guru
Chat
09.07.2009, 00:33

καλα μιλαμε για την απολυτη Post-ιλα . . . εντελως Sigur ros-Ικη μελαγχολια . . .

 

Υ.Γ thanks seaνονοματε . . . {#emotions_dlg.yes}


#2