ελληνική μουσική
  192 online   ·  211.034 μέλη

  Καληνύχτα Barney από τον Κώστα Χρονόπουλο

  jorge
  31.10.2009, 12:14

  ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
  Καληνύχτα, Barney  Δύο χρόνια μετά το «Δεν έχω ιδέα», ο Κώστας Χρονόπουλος επιστρέφει με τον τρίτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Καληνύχτα Barney».
  Η μουσική και η ενορχήστρωση είναι του ίδιου του καλλιτέχνη, ενώ στα λόγια συμμετέχει ο Μάνος Ξυδούς στο τραγούδι «Πόσο κοστίζει η ησυχία» και ο Νίκος Μωραΐτης στο τραγούδι «Κανένας τους».
  Στο cd συμμετέχουν επίσης (κατά αλφαβητική σειρά) οι φίλοι: Ζίνα Αρβανιτίδη, Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), Μάνος Ξυδούς, Ελένη Πέτα και ο Απόστολος Ρίζος.
  Η εικαστική επιμέλεια έγινε από τον ζωγράφο και γλύπτη Κωστή Γεωργίου.

  Λίγα λόγια για τον Κώστα...
  Ο Κώστας Χρονόπουλος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε εικόνα, ήχο και βίντεο σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας.
  Η δισκογραφική του παρουσία ξεκίνησε με τον δίσκο «Σαν μια φωτογραφία» τον Απρίλιο του 2005 με τραγούδια και ερμηνεία δική του. Στο δίσκο αυτό συμμετείχαν ως ερμηνευτές ο Δημήτρης Καρράς στο τραγούδι «Θέλω να ξέρω πως περνάς» και ο Μπάμπης Στόκας στο τραγούδι «Σαν μια φωτογραφία».
  Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Δεν έχω ιδέα» κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 με τη συμμετοχή των Νίκου Ζούδιαρη, Βωξ, Marianne Rarity και In Vox.
  Εκτός από τους προσωπικούς δίσκους του έχει να παρουσιάσει και αρκετές συμμετοχές – συνεργασίες (Βωξ – «Στη θάλασσα των μυστικών», Σπυριδούλα – «Το βλέμμα των ανθρώπων» κ.α.

  http://www.kostasxronopoulos.gr/
  επισυναπτόμενα: c1r.jpg c2.jpg