ελληνική μουσική
370 online   ·  210.186 μέλη

Γυάλινος Κόσμος - μιά ήσυχη ζωή

gyalinoskosmos
23.11.2009, 01:01

Το Μουσικό ταχυδρομείο και η NO LABELσας παρουσιάζουν

το CD ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΖΩΗ.

 

Σήμερα οι «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», είναι ένα μίγμα ηλικιών, προσωπικοτήτων, μουσικών ακουσμάτων και ιδεών που –ευτυχώς- λειτουργεί με δημιουργικό τρόπο, συνθέτοντας μουσικά κομμάτια σε ύφος pop-rock με ελληνικό στίχο και διασκευάζοντας επιλογές από την ελληνική και διεθνή σκηνή. Μετά από μια πολυετή διαδρομή και συναυλίες σε μέρη όπως το ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, το θρυλικό ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, έφτασε η ώρα για την πρώτη «γυάλινη» δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί τον Οκτώβρη του 2009 με τίτλο «Μια ήσυχη ζωή»,  έχοντας ως ξεχωριστή πινελιά τη συμμετοχή του γνωστού στιχουργού Γιάννη Καλπούζου σε δύο τραγούδια.

«Για τον κάθε ένα από εμάς ο Γυάλινος Κόσμος σημαίνει κάτι διαφορετικό, για όλους όμως είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, τόσο μέσα από τη μουσική, όσο και μέσα από την ιδιαίτερη κουλτούρα που ξεδιπλώνεται σε κάθε συνάντησή μας».

Οι  ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι : Παύλος Ρεμπής – φωνητικά, Τάσος Σδρένιαςκιθάρα, Μίμης Παππούς – μπάσο, Τάσος Ψυχογυιόπουλος – πλήκτρα, Μάνος  Ψυχογυιόπουλος – τύμπανα. Σήμερα στα τύμπανα βρίσκεται ο Βασίλης Κούκουτσας και στο μπάσο ο Βασίλης Τσιμιδάκης.

ΟΙ ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ “ACTIOAID” – 1 EURO ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ CD ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ACTIOAID HELLAS.

 

επισυναπτόμενα: gialinos kosmos - mia isixi zwh.JPG 
gyalinoskosmos
23.11.2009, 01:03

ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - video clip :
Link

" target="_blank">> (Κάτω απ'τον ίδιο ουρανό)

ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - myspace : http://www.myspace.com/gialinoskosmosband