Παράθεση:
Το μέλος MrChristos στις 23-11-2009 στις 02:53 έγραψε...
Αφού έκανα για μερικούς μήνες μοντέρνο τραγούδι, αποφάσισα να ασχοληθώ με το κλασσικό..
Ο λόγος; η τεχνική.. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη και έχει να μου προσφέρει πολύ περισσότερα...
Μιλούσα με ένα φίλο μου που κάνει φωνητική πολλά χρόνια και μου είπε πως ο δάσκαλος ό,τι είναι να σου δώσει, θα στο δώσει μέσα σε 6 μήνες.. Με άλλα λόγια; Αν δε δεις διαφορά στη φωνή σου μετά από 6 μήνες, άλλαξε καθηγητή..
Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο; Μέσα σε ένα χρόνο τι αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στην φωνή
Α) σε κάποιον που κάνει κλασσικό τραγούδι
Β) σε κάποιον που κάνει μοντέρνο τραγούδι;
|
Αν σ αρεσει το κλασσικο ρεπερτοριο να ακολουθησεις κλασσικ τραγουδι...αν οχι...μακρια!!!
Δες τον μεγαλο Παβαροτι να κακοποιει ενα θεικο τραγουδι κατα τη γνωμη μου:
>
Απο εκει και περα:Τ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!!Ειτε κλασσικο μαθαινεις ειτε μοντερνο χρειαζεται να εχεις ΑΡΙΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ!
Δεν υπαρχουν καλα και κακα ειδη τραγουδιου,υπαρχουν μονο κακοι δασκαλοι και κακοι μαθητες...αν εσυ δεν εισαι ικανοποιημενος απο το δασκαλο του μοντερνου το πιο πιθανο ειναι να φταιει ο δασκαλος αν ειναι κακος.,ο μαθητης(εσυ δηλαδη,αν δεν τα 'πολυπαιρνεις')και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ το ειδος του τραγουδιου...
Αν λοιπον ο δασκαλος σου ειναι αψογος,εσυ εισαι εξαιρετικα δουλευταρας,υπομονετικος και ταλαντουχος και παρ ολα αυτα δεν βελτιωνεσαι,τοτε ναι,αρχινα κλασσικο....
-----------------
LIFE IS A MISERY ONLY FOR MISERABLE
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : freddieKrueger στις 30-01-2010 17:59 ]