ελληνική μουσική
311 online   ·  209.035 μέλη

Το πρώτο live άλμπουμ των Locomondo

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
02.12.2009, 00:16

LIVE!

Το πρώτο live άλμπουμ των Locomondo είναι γεγονός! Ένα εκρηκτικό διπλό άλμπουμ, τόσο εκρηκτικό όσο και κάθε ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος.

Το Locomondo Live! περιέχει ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια της μπάντας απ’ τις συναυλίες τους την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 στην Ελλάδα καθώς και από την συναυλία που έδωσαν το 2008 με τους Amparanoia στο Θέατρο Βράχων. Εκτός από τις γνωστές τους επιτυχίες περιλαμβάνει και κάποια ακυκλοφόρητα μέχρι τώρα τραγούδια που τα έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και χορέψει στις εμφανίσεις τους. Τραγούδια όπως το “Pro”, το “Μαγικό χαλί”, το “Χέρια σαν κι αυτά”, το ορχηστρικό “Balkan Orgy”, που μαζί με τις διασκευές των τραγουδιών του Bob Marley (Redemption Song), Manu Chao (Mala Vida), Jovanotti (L' ombelico del mondo) και άλλων τραγουδοποιών της ξένης και ελληνικής μουσικής σκηνής, μεταφέρουν την ενέργεια και τη μαγεία των ζωντανών εμφανίσεων των Locomondo.

Οι ίδιοι  σημειώνουν: «Ένα live είναι κάτι μαγικό που ζεις την ώρα που συμβαίνει με όλες τις αισθήσεις. Αυτές τις στιγμές που ζήσαμε μαζί σας θεωρήσαμε καλό να τις καταγράψουμε και να τις μοιραστούμε, παρ’ ότι δύσκολα αποτυπώνονται σ’ ένα cd που μεταφέρει μόνο το ακουστικό ερέθισμα… Αυτός ο διπλός δίσκος […] περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από διάφορες συναυλίες μας στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στην Ιεράπετρα, στο φεστιβάλ του Άρδα, στη Σάμο, στο Αμύνταιο καθώς και από την κοινή συναυλία μας το 2008 με τους Amparanoia στο θέατρο Βράχων, στην οποία το κομμάτι Ay Ay Ay παίχτηκε για μοναδική φορά ζωντανά με την Amparo Sanchez να το ομορφαίνει με την υπέροχη φωνή της. Αφιερώνουμε αυτόν το δίσκο σ’ όλα εκείνα τα παιδιά που κατά καιρούς ήρθαν στις συναυλίες μας και μας έδωσαν όλη αυτή την ενέργεια, τις φωνές, τα χειροκροτήματα, τον ιδρώτα τους και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Σ’ εκείνους που χορεύουν κοντά μας και σ’ εκείνους που απολαμβάνουν μακριά μας. Σ’ όλους εκείνους που μας αγκαλιάζουν με την αγάπη τους, μας στηρίζουν με τα καλά τους λόγια και σ’ αυτούς που μας βοηθάνε με την κριτική και τις συμβουλές τους. Τέλος τον αφιερώνουμε σε όλα τα παιδιά που λειτουργούν ως έμπνευση για να συνεχίσουμε να γράφουμε ωραία τραγούδια».

Πολύς  χορός, πολλή ενέργεια, από ένα συγκρότημα μοναδικό στο είδος του! Απολαύστε τους!
Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 οι Locomondo θα βρίσκονται στο ΚΥΤΤΑΡΟ και θα παρουσιάσουν το διπλό live cd στο κοινό μαζί με το καινούργιο οπτικό υλικό που μάζεψαν από την τελευταία τους περιοδεία. Μ’ αυτή την συναυλία-παρουσίαση του δίσκου ξεκινάει στο Κύτταρο ένας καινούργιος κύκλος εμφανίσεων του συγκροτήματος για τη νέα χρονιά.επισυναπτόμενα: LOCOMONDO-photo 1.jpg LOCOMONDO-cover.jpg LOCOMONDO-photo 2.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;